A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    Bröndby IF 2018/2018 (5.szezon)

Rekordgyorsasággal nyomogatva a Spacet lement egy újabb szezon.

Előzmények: A tavalyi bajnoki cím után illetve európai kaland után volt némi apró a kasszában. Mivel a vezetőség szokásához híven a pénz fogyásával arányosan levitte a visszaforgatott lóvét így onnan sok mozgástérre nem számíthattam. Végülis sikerült pótolnom a távozókat ráadásul minőségileg is jobban jártunk. Igazolások, Rabiot, Asensio, (A)Sisto, és aki az anyaklub kapcsolat által került ki tőlem és most vissza Thorup. (Szakadjak meg egyszer akkor is megveszem)
    Ennek fényében a cél a címvédés a BL csoportkör elérése, és a vezetőség a kupa megnyerését is kitűzte de azt hanyagoltam. A szezonnak ezzel a kerettel ugrottam neki.

Bajnokság: A forgatókönyv ugyanaz volt mint eddig. Ütöttünk mindenkit csak egy csapat tartotta a lépést. Nagy meglepetésre ez az Aab volt. Sokáig mögöttünk loholtak bár szerencsére elfáradtak. A helyükbe lépett viszont a Köbenhawn és mikor ezt megláttuk összeszartuk magunkat. Mégpedig annyira hogy zsinórban 6 bajnokin hoztunk 1 vereséget és 5 döntetlent és feléltük a 8 pontos előnyt. Ja és persze 4 fordulóval a vége előtt átvették a vezetést is... Viszont nagy mázlink volt hiszen ők kipukkadtak a végére 4 meccsből 1-szer buktak, mi nem így a bajnoki cím 4 pontos előnnyel végül nálam landolt. Ez sem volt eseménymentes szezon. A végére a képek: Tabella, Szezon közbeni helyek, Meccsek 1, Meccsek 2, Díjazottak, Sörensen vs. Midtjylland, Jovic vs. SonderjyskE
    A csapatból kiemelkedőek:Toledo, Jovic (nem volt jó szezonja), Sörensen (tavaly neki is jobban ment de idén is gólkirály lett)

Kupa: Na itt figyelmen kívül hagytam a vezetőséget is nem érdekelt különösebben. Bár morcosak voltak hogy pont tőlük kaptam ki. Kupa meccsek

Bajnokok Ligája: A csoportkörtől két selejtező kör választott el minket. Az elsőt a finn HJK ellen játszottuk ahol simán tovább mentünk. A playoffban megkaptuk a legkönnyebb ellenfelet a BATE csapatát. Az első meccs után féltem hiszen otthon nem használtuk az esélyt, de idegenben a srácok megnyugtattak. 8 millió euró a zsebben, cél elérve.De ami ezután jött.. A csoportba mellénk dobták a Bayernt a Portot és a Cszka-t. Azonban amit itt mákoltunk az valami emberfeletti volt. Csoport végeredmény. Már az első 3 veretlenül megvívott meccs sem volt semmi, és az hogy a végére minden bejött az maga volt az álom. A sorsoláson a Fenert kaptuk. Ami szerencsénk volt a csoportban na azt kapták meg a törökök, és végül ki is ejtettek minket. A többi kép: BL meccsek, vs. Fener.

Jövőben elképzelés: A csapatba továbbra is keresek minőségi szélső bekket anélkül nem érünk semmit. Cél a bajnokság, BL-ben minél meszebb...

Köszönöm ha elolvastad
    Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.04.06. 20:15:52