A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100712 Ritka eset,jobbára hosszú karrierekben találkoztam vele.Ha sikeres a klub,az idő múltával egyre több a ragaszkodó,lojális játékos.Olyan is előfordult,hogy a listára tett 10 éve nálam játszó játékos könyörgött,hogy ne kelljen elmennie.Kínomban azt mondtam neki,hogy kell az átigazolási pénz.(pedig nem kellett)
Most én is belefutottam egy érdekességbe.Olasz 3.liga,18 éves srác,szezon előtt ingyen jött.Tartalék státusz,mert annyit tud.Október vége van,eddig minden meccsen pályán volt.2 kupa+1 bajnokin kezdett,az összes többin csere volt.De jön pampogni,hogy kevesli a lehetőséget.Persze 100 dolgot ígérhettem volna,de azt én teszem.Rajtam kívülálló okokból nem mindig lehet betartani őket.Azt meg nem ígérhetem neki,amit hallani szeretne.Nem fog többet játszani,mert annyira nem jó.Szóval mondtam neki,hogy most jöttél ide,mi a f@szt akarsz?Oké főnök,rendben.Két hét múlva jön újra,már szóba sem álltam vele.Erre két másik játékosnál látom,hogy morognak magukban.Na mondom,kezdődik a balhé.De nem.Szerintük egyáltalán nem érdemli meg,hogy többet játsszon.Ezen jót röhögtem.Aztán újabb két hét múlva(közben 2x újra csere volt)szól az asszisztens,hogy meggondolta magát a gyerek,és már nincs problémája.Jó neki.Ettől függetlenül ha még egyszer beszól,már teszem is listára.Valami kötekedő ember lehet,mert a kezdőim mind jól viselik a rotációt is.Ráadásul akkora reputációm van,hogy azt sem értem,hogy mert egyáltalán a színem elé járulni.Nem mellékesen még igaza sincs.Ha darabra nézem,bárkinél több meccsen játszott.Mázlija is van,mert az egyik legjobb CM kitartása nulla,így mindig kap fél órát,egy félidőt.