A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Hosszú távon én szinte bárhol el tudom képzelni a tömeges bevándorlást.Attól függ, a játéknak milyen heppje van.Kivétel a nem EU országok,ahol külön korlátozás van.Pl.az orosz,norvég,török,ukrán liga.De ha nem játszol legalább 14-15 szezont,nem lesz ebből probléma.Már ha ez probléma egyáltalán.Elég megnézni a valóságban a csapatokat.Sok országban már most kiállnak a csapatok 11 külföldivel.Ez van.Ott van kevesebb esély a bevándorlásra,ahol az ország és a liga gazdag,és magas a YR.Nem szorulnak játékos importra,mert mindig van minőségi utánpótlás.Emellett meg tudják tartani,és fizetni a játékosaikat.

Egyébként a korlátozások sem jelentenek sokat.Főleg az Unióban,ami egy cigánykaraván.Mindenki ott lófrál,ahol akar.A belga példánál maradva,ott a meccskeretben 6 hazai nevelésnek kell lenni.De csak 3 év kell az állampolgársághoz,szóval az egész galeri nevezhető 3 éven belül,mert úgyis belgák lesznek.Tök mindegy,honnan szalajtották őket.Ezzel megnyílt a szabad hely egy rakás újabb külföldi előtt.Lengyelországban pedig az a szabály,hogy csak 25 játékos regisztrálható,és abból 8-nak hazai nevelésnek kell lenni.De mivel meccsszabály külön nincs,adtak a sz@rnak egy pofont.Elég 1 árva lengyelt nevezni a meccsre,a többi mind lehet légiós.A gazdag országok sem immúnisak,lásd az angol PL-t.Hajukra kenhetik a work permit-et,a játékosok 65%-a külföldi.Most akarnak tovább szigorítani.Ahol pedig nincs pénz,és alacsony a liga színvonala,oda meg jöhet bárki,aki egy egyeneset rúg a labdába.A globalizáció a játékban is olyan dolgokat produkál,hogy az ember néha azt sem tudja,melyik bajnokságban játszik.Bár az is igaz,hogy nincs két egyforma karrier,ugyanabban az országban sem.Lehet,hogy az egyikben csődülnek a légiósok,a másikban kevésbé.De ahogy mondtam,hosszú idő kell,hogy hasonló kialakuljon.
    Van pár képem lengyel csapatokról,korábban már szóba került ez a téma(azóta már töröltem a polák bajnokságot).

Szóval nem lehet biztosra állítani,hogy nem fordulhat elő szinte bárhol.Az EU már önmagában engedélyezi a népvándorlást,a játék pedig egy idő után örömmel nekiáll variálni a lehetőségekkel.8 bolgár egy cseh csapatban,vagy 7 lengyel egy magyarban?Nagy dolog.De az editorral meg lehet állítani,ha valakinek erre van szüksége.Ha pedig nincs editor bűvészkedés,akkor nálunk jó eséllyel 15-20 év múlva néger lesz a fél NB1.De ez inkább elméleti kérdés,mert csak nagyon kevesen találkoznak vele.20 évet csak a menedzserek 0,1%-a bír ki egy klubnál.(Steam statisztika)