A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    A youth rating fix érték,nem változik.

A témáról pedig kicsit bővebben.A játékosok itthon tartásában a 94 YR nem segített,mert szinte kivétel nélkül lelépnek itthonról.A liga viszonylag magas reputációja nem tartja itthon őket,mert a pénz beszél,az pedig nálunk nincs.De nem is az lep meg,hogy elmennek a tehetségek,mert az normális.Inkább az,hogy a közepesek is elvándorolnak.Elmennek Ausztriába,Svájcba,Belgiumba,Görögországba,a Bundesliga 2-be,de akár Szaúd-Arábiába is.A klubjainknak nem érdekük megtartani őket,és nincs is semmi ami kötelezné rá őket.Dühöngök,mikor fillérekért elkótyavetyélik a jó 17-18 éveseket,és könnyedén,ingyen elengedik azokat,akikben esetleg lenne potenciál,de a koruk miatt gyengébbek,mint az egyébként szintén gyenge légiósok.Márpedig jön egy rakás külföldi,akik kész játékosok,így a srácoknak esélyük sincs bekerülni a csapatba,és fejlődni.Ennek a következménye,hogy a 20-30 éves korosztályban alig találni magyarokat itthon.Aki mégis itt van,az vagy öreg,vagy gyerek.Ha pedig a keresőben magyarokat keresek,ezerszám dobálja a klub nélküli,20-30 év közötti magyarokat.De játszik itt vagy 100 szerb,ukrán,akik 1-2-3k fizetésért jól elvannak.Meg egy rakás belorusz,bolgár,szlovák, román,grúz,lengyel,cseh.Szerintem egy bajnoki fordulóban összesen nincs 30 magyar a pályákon.Talán akkor,ha az én 8 magyarom pályára lép.
    Persze ettől még a játék jól játszható.De már tudom,hibát követtem el,hogy nem kell egy magyar sem a csapatokba.Jövőre beállítom,amit a 14-ben jól eltaláltam.6 magyarnak lennie kell a meccskeretben(ebből két U21),3 magyarnak pedig kötelezően a pályán kell lennie.Az NB2-ben pedig még szigorúbbak lesznek a szabályok.Ez jól működött,mert így nem foglalkoztattak 8-10 légiósnál többet a klubok,egészséges volt a liga.Gyenge,de legalább sok magyarral.Mondjuk alapjában most is gyenge a liga.Ha kiveszem a Haladást,marad 1-2 klub,akik szökőévenként elérnek egy csoportkört a nemzetközi kupákban.A többi csapat szegény,és harmatgyenge.Semmi haszna,hogy mindenhol 20-30 béna légiós szerencsétlenkedik.Ezt hoznák a magyarok is.Rám pedig nincs hatással a korlátozás,mert nem vagyok hülye.Tudom azt,amit a gépi menedzserek nem.Ha 18 év alattit hozok,és nem adom kölcsön külföldre,3 év múlva hazai játékosnak számít.Még soha nem láttam olyat,hogy bármelyik emiatt célirányosan fiatalokat igazolt volna.Ha találnak egyet,megpróbálják idehozni,de ők a kész játékosokat preferálják.A tervezés ismeretlen fogalom náluk.
    Ezt a népvándorlást egyébként nagyon sokáig nem is vettem észre.Akkor lett feltűnő,mikor sorban kezdtek kihalni a játékból az "igazi" játékosok.Persze hagyhatok mindent úgy ahogy van,és nem nyúlok az editorhoz.A helyzet azonban nem változik.A liga reputációja nőni fog,mert én megdolgozom érte.Aztán jönnek a négerek,szerbek,etc. és 13-14 év után ugyanitt tartok.8-10 éves karrierben még nincs komoly befolyása a játékra,de 15 év után már nyilvánvaló,hogy eltűntek a magyarok.Pedig a YR emelése szépen működik.Van kb. 20 klasszis magyar(17 év termése),és így egy klasszis válogatottunk is.És van egy rakás egész jó játékos,de ők néhány kivételével mind kimentek.Szóval a koncepció jó lenne,csak korlátoznom kell a bevándorlást.Akkor lesz hely a magyaroknak,olyanok,amilyenek.Van legalább 100 most is klub nélkül,akik ugyanolyan "jók" lehettek volna,mint a tucat légiósok.De sosem kaptak esélyt a fejlődésre,mert a 27 éves Radoszlav,vagy a 30 éves Szergej elvette tőlük a lehetőséget.

A régiót kell nézni,a zászlókat nem.Ami olcsó,az tuti orosz VPN-es,mint ez,vagy ez..Sajnos drágult a játék,és az ára sem ment le jelentősen.17€ alatt nem is találtam sehol.Hacsak nem kapsz el egy akciót valahol,5200-5700 forintot muszáj lesz kiadnod.A legolcsóbb,amit találtamez,5200 HUF.Szerintem ez bőven reális ár,de Te tudod,mennyit engedhetsz meg magadnak.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.04.02. 11:24:47