Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Jó formában a csapat. bár a B csapat elég csúnya verésbe szaladt bele az FA kupába, de a bajnokságban jobb gólkülönbségnek hála vezetjük a tabellát.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Itt az első fecske,pedig még alig néztem itt körül.Állítólag érdeklődik utána az Everton,bár én nyomát sem látom sehol.Szerencsére nem problémázott,azt mondja,ha megígérem,hogy elérjük a nemzetközi kupaindulást,akkor szívesen marad.Megígértem,mit tehettem volna.Csak ne kezdje nekem újra 2 hónap múlva.
Eddig annyit ténykedtem,hogy kirúgtam 1,és hoztam 3 edzőt.Most mindenhol 4 csillag az edzés.
Áttanulmányoztam az előző szezon statisztikáit.Medel,Juan Jesus,Handanovic,Icardi,és Hernanes hozott jó átlagokat.Megfelelő teljesítményt nyújtott Ranocchia,Jonathan és Kovacic.A többi szégyen,bár nem csak az ő hibájuk.Vidic öreg,lassú,és vészesen sérülékeny.Az előző szezonban 4 sérülése volt,és 5 hónapot volt pályán kívül.16 meccsen játszott,6,6-os átlaggal,és ebbe a kevés meccsbe is belefért neki 2 piros,és 6 sárga.Mégis ő a klub legjobban fizetett játékosa,key player,és 36 éves koráig van szerződése.Palacio szintén 33 éves,5 sérülés,5 hónap kihagyás.Jelenleg is sérült,csípőproblémák.21 meccse volt és 7 gólja,6,5-ös átlaggal.És ő is itt marad 36 éves koráig.Mert arról nem is álmodhatok,hogy bármelyiket elviszik.

Pozitívum,hogy jó néhány mentálisan erős ember van a csapatban.Hátrány,hogy a középhátvédek lassúak,a szélső védők pedig nem tudnak szerelni.A középpályán van pár harapós player,de egyetlen kreatív ember sincs közöttük.Általánosságban ez egy szörnyen lassú csapat.
De ezeket megoldom,más lesz a felállás,a mentalitás,és az öregeket taccsra teszem.Ennél jobban aggaszt viszont a rengeteg játékos.Vagy 80 ember jön vissza kölcsönből,mi a francot csinálok velük?A felét sem fogják úja elvinni,és balhézni fog az összes.Abból is nehéz lesz jól kijönnöm,hogy jó néhány kezdőt,rotációst listára teszek,vagy kivágok a tarcsiba.Mert a tartalékban nem egy jobb játékos van,mint a kezdőben.Kezdem azt gondolni,hogy komoly problémáim lesznek.Hiába vagyok világhírű menedzser,ezek előtt a játékosok előtt még nincs tekintélyem.Mégis ha itt lesz minden ember,július elején muszáj lesz valamit csinálnom.Van 6 key player is,ami nem normális.A fiatalok között egy rakás hot prospect,akik megint nem lesznek boldogok a mellőzés miatt.Tarthatatlan állapot,ami itt van.Nagy fába vágtam a fejszémet.Nem is nagyon haladok,egyfolytában azon agyalok mi lenne a legkevésbé rossz megoldás.
Spalletti,a rivális Milan menedzsere már megtalált a sajtóban.Szerinte a vezetőknek elment az esze,hogy engem hoztak ide,a szurkolók pedig sírni fognak.
Zenszkij
jó szenvedést az Interrel, ezekkel nehezen leszel bajnok, kiváncsian várom a folytatást

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Segítenek megelőzni a sérüléséket,és gyorsítják a sérültek felépülését.Részletesebben ITT.
Darthmushroom
jobb meg több physio:
-pontosabb időt kapsz h arról h ki meddig sérült
-a játékosok fitness szintje nő
utóbbi elég fontos és sok mindent befolyásoló.

Gottfried
Üdv ifjúság! A segítségeteket szeretném kérni egy kis böngészős játékhoz. Csak egyetlen kattintás a linkre,aztán ahogy belép,lehet is hagyni a francba az egészet. Nekem ez nagy segítség lenne így az elején. 😊 Előre is köszönöm azoknak akik rászánnak egy percet! Spárta

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

zyndar
Szuperkupa győzelemmel kezdtük a szezont. Az ilyen apróságok meg feldobják az egészet. Zivkovicot már többször akartam megszerezni, most kényszerből jött, motiváltnak tűnik. Végül 78 millió folyt be játékos eladásból és csak 4.8-at költöttem el. Így az anyagi helyzetünk stabil, már csak igazolásra nincs pénz meg fizetésekre 😄
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.21. 21:43:03

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Gottfried
Üdv ifjúság! A segítségeteket szeretném kérni egy kis böngészős játékhoz. Csak egyetlen kattintás a linkre,aztán ahogy belép,lehet is hagyni a francba az egészet. Nekem ez nagy segítség lenne így az elején. 😊 Előre is köszönöm azoknak akik rászánnak egy percet! Spárta

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

És az mitől lesz jobb, ha több physio-m lesz? Hamarabb felépülnek a játékosok?
Darthmushroom
attól függ mekkora a stábom, ha kicsi akkor csak 1-2 de ha már nagyobb és minden edzésre van külön személy akkor már többet.

zyndar
Általában hány physio-t alkalmaztok?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ezek közül egyedül Bardi-t ismerem,volt már játékosom.Nagyon jó kapus lesz belőle.Legalábbis a 14-ben az lett.
De közben átgondoltam,miért is jöttem én ide egyáltalán.Nem azért,hogy rendbe tegyem a klubot,hanem azért,hogy bajnok legyek,és továbbálljak.Szóval nem kell nekem itt az ifiket pátyolgatni,meg a nem idevalókat kiebrudalni.Ami szükséges azt megteszem,de fontosabb dolgom is van/lesz.
Darthmushroom
Bonazzoli az egyik legjobb csatár lesz a játékban 😄 Criseitg, Benassi kettős meg nekem egyre gyengébbek tűnik pedig 2 éve hihetetlen állatokat lehetett belőlük nevelni. Bardi-Duncan kettős se rossz de mondjuk utóbbi egy igazán nagy klubba tartalék lenne. A Taider-Icardi kettősből meg ahogy láttam mindenki kaszálni szokott anyagilag.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha esetleg érdekelne valakit,letölthető 4 könyv itt..Torghelle és Ibrahimovic önéletrajza,valamint két másik a bundákról,és fogadási csalásokról.Utóbbi kettőt csak erős idegzetűeknek.Mert ezután a maradék illúziója is elveszik annak,akinek még volt egyáltalán.Ezt garantálhatom.
Kösz.
Egyébként balhátvéd sincs a keretben.Lenne éppen,csak nincsenek itt.Ellenben itt van kölcsönben egy Dodó nevű brazil srác,aki mindent tud,csak éppen szerelni nem.Viszont Pereyra,aki klasszis balbekk,meg Brazíliába van kölcsönadva.Ezért mondom,hogy idióták a gépi menedzserek.Annál a Dodónál sokkal jobb Ibrahima Mbaye is,aki érthetetlen módon szintén kölcsönben van az Empoli-nál.

Az U20-ban pedig van 115 játékos.Nem,nem tévedés.Bár lehet hogy elszámoltam egy-kettőt.Az ifiben még plusz 39.Te jó ég,mi van itt.Van a klubnál sacc per kábé 120 ember,akinek semmi köze a futballhoz.Max nézőként,mert egy labdaszedőnek már kell néhány skill.Azt még nem tudom,mennyi wonderkid bujkál itt,mert az is van közöttük,az hétszentség.Eddig egyet találtam,egy Bonazzoli nevű csatár srácot.De van itt egy Taider,Crisetig,Bardi,akikből mind klasszis játékos lehetne,csak le sem sz@rták őket,mert az öregfiúk klubja nem fogadta be őket.Na,majd tőlem megkapják a lehetőséget.
Akiben meg nincs potenciál,az megy listára.Sok nem lesz,talán 100 ember.Ez a rengeteg tehetségtelen ember felzabálja a büdzsét.Már értem,miért van ekkora adósságban a klub.Legutóbb Brazíliában láttam ilyet,ahol egy egész favela tartozott a klub kötelékébe.
Grat az eddigiekhez.
Én az Interrel kezdtem, de még nagyon az elején járok, lassan haladok. Valóban nincsenek szélsők és valóban nem lehet eladni Palaciot, ráadásul 2018-ig van szerződése.
Lucas Romerot igazoltam le, 3-1-4-1-1-et játszom, vagy ugyanez, de két csatárral (3-1-4-2). Kellett egy jó regista, a keretben csak BWM-ek vannak.
Na mindegy, kíváncsi vagyok, neked hogy fog menni a második évben.
Jah, még annyi, hogy szélsők nincsenek, de sima szélső középpályások vannak, nem is kevesen (Nagatomo, Jonathan, stb), ráadásul van 3 jó középső védő (Vidics, Ranocchia, Juan Jesus), emiatt tolom ezzel a felállással.
Utoljára szerkesztette: fordjee, 2015.01.21. 17:12:38
Egy napig voltam csak munka nélkül,máris volt két érdeklődő.Végül őket választottam - FC.Internazionale Milano.(vagy ők engem,nézőpont kérdése)<#smile>
Gyorsan megnéztem,mik a lehetőségeim.Pénzügyileg rend van,bár horribilis adósságot nyög a klub.Nehezen igazodok ki rajta,de több 100 millióról van szó.Igazolásra mégis kaptam 24M-t,és 228k a még elérhető fizetés(Indonéz a tulajdonos).A keret még Real Madrid szemmel nézve sem mondható gyengének.Nagyon még nem mélyedtem bele,de van itt egy csomó ígéretes tehetség is.Néhány már több is,mint ígéret.
A bajnokságban a 7.helyen végeztek,így nemzetközi kupa nincs.Nem baj.Tőlem a BL hely az elvárás,ami minimum a dobogót jelenti.Az edzés itt sem lenne rossz,csak valami sarlatán állította össze.Van 3 fitness trainer,viszont nincs kapusedző.Azt hozok egyet(kettőt),és máris máshogy néz majd ki.A taktika itt más megoldást kíván,lévén nincsenek szélsők.Viszont nagyon jó középpályások vannak.(Kuzmanovic,Hernanes,Guarín,Kovacic)Elöl pedig két,egész jónak tűnő fiatal csatár(Icardi,Gabbiadini).Remek alkalom lesz,hogy elővegyem a megszokott 4-1-3-2-t.
Nagytakarítást is kell eszközölnöm,van itt pár kivénhedt csataló.Bár a horribilis fizetésük miatt valószínűleg a nyakamon maradnak.Campagnaro,Vidic(bér-115k),Palacio(bér-szintén 115K)nekem nem kell,de még Carrizo sem.
Érzem,jó helyre kerültem.Van itt potenciál bőven.Majd reggel frissen nekiülök.

Ja,igen.A másik ajánlatom a Rómától érkezett.De sokat szívózott velem a tulaj az interjún.Halálosan aggódott,hogy mi lesz,ha egy ilyen tapasztalatlan menedzsert hoz a klubhoz.Ilyen beszari emberrel nem lehet majd együtt dolgozni,tehát nem is foglalkoztam vele tovább.Ha a Gigantikus Real Madrid megtisztelt egy hosszabbítással,velem ne beszéljen lekezelően egy macskaevő maffiózó.
Darthmushroom
tudom ismerem milyen 😄 tavaly inkább csak csere volt most kulcsfigura erre hamar vége a szezonjának.

zyndar
Csodagyerek. Nálam gólkirály volt Szerbiában, majd Belgiumban, onnan már a Schalke vette meg, ott is gólkirály lett 😊

@korbin: na fejezd be a komolytalankodást és nyomás rendesen dolgozni! 😊

Vedd ki a védőnél - ha be van állítva - a risky passt, állítsd be short passra. Vagy ne rakd be célembernek a csatárt. 😛 Esetleg még be van nyomva a Go route one.

Gratula!

Lehet valamit kezdeni azzal, ha cél emberrel játszom, hogy a játékosok felrugdossák neki a labdát ?
Nem arra gondolok, hogy kiszorít helyzet és felé rúgja hanem, hogy kapus kigurítja a védőknek és nagyon sokszor a következő passza már ívelés a cél ember felé. Marha idegesítő ! 😄

Hú,de nehéz lett a végére.De azért csak megcsináltuk.Remekeltünk,de tavaszra a Barca is összekapta magát.Elpotyogtattunk pár pontot,ők meg csak nyertek,csak nyertek.De a 35.fordulóban megbotlottak a Celta ellen,és ez már elég lett nekünk.Az utolsó fordulóban lett biztos a bajnoki cím.
A kupát is behúztuk a Sevilla ellen,így meglett a dupla.A BL-ben is döntőbe jutottunk,de az Arsenal ellen elbuktuk.A sors iróniája,hogy a 119.percben az a Khedira lőtte a győztes gólt,akit tőlünk igazoltak.A rengeteg sérüléssel sokat kínlódtam,a BL döntőben például egy ifi ült a padon,mert Casillas sérült volt.Coentrao és Varane pedig állandóan versenyeztek,melyik tölt több időt betegszabadságon.Nagy szerencsém volt,hogy Ronaldo csak 3 hetet,Bale pedig 11 napot hiányzott.Ez a két ember félelmetes statisztikákat produkált,nélkülük nagy szarban lettem volna.
Lényeg,hogy amiért jöttem,az megvan.Örülök,hogy leléphetek,mert a vége felé problémáim voltak néhány játékossal.Coentrao sírt,hogy keveset játszik,én meg nem álltam szóba vele.Benzema,meg 5 másik ember fellázadt,hogy milyen bánásmód ez.Nyilvánvalóan itt még nem volt akkora tekintélyem,hogy semmibe vegyem a siránkozásokat.Azoknál a kluboknál,ahol éveket töltöttem,ilyen gondjaim nem voltak.Mindenesetre ez is jó lecke volt.Még akkor is,ha pár hét után mind megbékéltek.
Most tehát munkanélküli menedzser vagyok,a másik 4 top ligából várom majd az ajánlatokat.Spanyolországba be nem teszem többé a lábam.Spanyol bajnok és kupagyőztes vagyok,és Világkupa győztes.Kíváncsi leszek,milyen kapásaim lesznek.

Darthmushroom
Hát köszi szépen, a veresség nem is volt elég. Pedig milyen jó éve volt eddig.

Vannak problémáim.CR7 is kidőlt 3 hétre,és elvesztettük az El Clásico-t.Kezd meleg lenni a pite.Nagy baj még nincs,de több botlás nem nagyon fér bele.Nem gondoltam volna,hogy idegeskednem kell,pedig ez a helyzet.
Darthmushroom
Brentford 4.szezon eleje:
Az igazolásoknál most már nem a mennyiségre inkább a minőségre mentem (Bolton egy fiatal generált angol kapus a jövő szempontjából nagy húzás). A bajnokságot kicsit felemásan kezdtük 3-1-3, de legalább a BL-ben 2 meccsen 4 pontot gyűjtöttünk (Celtic otthon győzelem, Juve idegenben döntetlen). A klub háttere is apránként azért fejlődik már. Cél idén is az EL szereplés, ha összejön újra a BL csak elégedett leszek.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.21. 11:01:00

Azért itt sem vagyok immúnis az fm trükkjeire.Sorban rúgjuk az 5-6 gólokat,de a kiesőjelölt elver bennünket egy öngóllal.

19.forduló,matematikailag most vagyunk félidőnél.Arra számítottam,hogy sok gólt rúgunk,de hogy a legkevesebbet kapjuk,az meglepett.Ha pedig a gólgyártást így folytatjuk,simán meg fogjuk dönteni a liga gólrekordját.(Saját,még 2012-ből 121 gól.)
Coentrao meg patológiai eset.Kiheverte a vírust,most megint megsérült.3 hét,lágyékhúzódás.Ez a 4.sérülése(eddig).Ő és Varane örülhet,hogy nem hosszú távra tervezek itt.Ilyen nebáncsvirágoknak egy csapatomban sincs helye.Már a télen repültek volna.
Rendben leszel.A projected balance 18,62M.A tavalyi szezonban 1,5M volt a profit,idén már 8,5M-nál tartasz.

Én meg az új évet mindjárt egy lehangoló 1-4-es zakóval kezdtem a Valencia ellen.Aztán jött a Copa del Rey negyeddöntő és az Atlético Madrid.Az első meccs 0-0,Bale megsérült(11 nap-könyöksérülés).A visszavágón meg 6-0.
zyndar
Na jó, a pénzügyi helyzetünk egy rejtély. Rekordokat döntünk az eladásokkal, alig költöttem, mégis a béka segge alatt a balansz és a fizukeret is 85%-on. Kell még a kezdőbe egy GK, DC, AMR, ST. Ez így nehéz lesz.

Kedvenc csapatomtól elvárás az ilyen játék. 😄 Egyébként tudtommal nyertek már, csak nem világkupa vagy klub-vb hanem interkontinentális vagy milyen kupa volt a neve. A kommentátor
Khedira jobb játékos,mint Illaramendi.De 1 év volt a szerződéséből,és nem akart hosszabbítani.5 klub jelentkezett be érte,el kellett engednem.
A Barca meccset az döntötte el,hogy Pepe a 8.percben akkorát rúgott Iniestába,hogy sántán játszotta végig a meccset.Egy köbméter föld alól ásták elő.<#nyes>Meg az sem volt hátrány,hogy a Messi-Neymar duó nem játszott.Mind a kettő sérült volt.
zyndar
Mit is mondhatnék <#integet2>

Grat, hazai meccsek nagyon simák ahogy látom, idegenbeli is gondolom játékban az, csak eredményben kicsit szoros, úgy látom ez az idei fm-ben így van, de végül is ez a valóságban is így szokott lenni. Khedira a játékban is gyenge, mármint Illaramendinél nem jobb? Barca meccsen meg látom mascherano kiállítása eldöntötte a meccset <#buck>

Megkezdtem a vándorút első állomását,Szinte biztosan a legkönnyebbet.
Az edzés egész jó volt,de egy ekkora klubhoz mérten nem találtam elég jónak,és kevés volt az edző is.Első megmozdulásom tehát az volt,hogy kirúgtam Chendo-t,aki 1,5M€-val a zsebében távozott.4 új edzőt hoztam,közte egy 5 csillagos fitness trainer.Szívem szerint Hierro-t is elzavartam volna a 3,5 csillagjával,de nem akartam arról híres lenni,hogy az első nap kirúgok egy ikont.Beálltam mellé a saját 4,5 csillagommal,így nem sok vizet zavar.Most elégedett vagyok az edzéssel.Lehetne még jobb,de kevés a staff a játékban.A top 5 liga van csak betöltve,ez 32000 ember.Nagyon sovány,50 ezerig nyugodtan elmehettem volna.Majd nyáron bővítek.Nem mindenhol lesz ilyen könnyű dolgom,hogy kirúgok,meg világklasszisokat igazok az első nap.Gyaníthatóan ezután ennél csak sokkal rosszabb helyekre kerülök.

Most féltávnál vagyok,és tisztára olyan,mintha Haladás 2.0 lenne.Csak itt nem kellett melóznom semmiért.Az első tétmeccs az Európai Szuper Kupa döntő volt,egyetlen 93.perces góllal.Nekünk.Azóta ütünk vágunk mindenkit,ha a sok sérülés nem idegesítene,álom lenne a játék.Kezdődött azzal,hogy Jesé 4 hónapig volt sérült.November elején jön a hír,hogy megkezdi az edzést.Már másnap bokaficam edzésen,újabb 3 hét.Közben Illaramendi 1 hónap,Modric 3 hét,Coentrao 2x2 hét,Varane 1 hónap,Marcelo 3 hét,Casillas 3 hét,,de inkább nem folytatom.Súlyos eddig nem volt,de valamelyik mimóza állandóan hiányzik.Most január 1 van,Nacho(10 nap),és újra Coentrao(vírusfertőzés-9 nap) hiányzik.Meg a goromba Pepe szedett össze ősszel két eltiltást.A másodikat már nem úszta meg,zsebbe nyúlt.A kiállításai nem leptek,az már igen,hogy a büntetésnél nem pofázott vissza.Fasza gyerek ez a Pepe.Na de ezen kívül minden szép és jó.A két cheat player fantasztikus,de úgy általában is mindenki jól játszik.Egyedül Benzemának nem ízlik,hogy a két szupersztár letolja a pályáról.11 órás gólcsendje is volt,de itt nem ő a fő attrakció.A BL is jól megy,de nekem nem az a lényeg.Persze ezt nem mondtam meg a főnöknek.A döntőt mindenesetre elvárják tőlem.A (fél) szezon eddigi fénypontja pedig a Barca októberi kiütése volt.Szerintem még most sem tértek észhez.CR7 négy góllal,és 9,9-es osztályzattal mutatta meg,magát.Itt is besöpört minden díjat újévkor,akárcsak irl.

A taktika jó,de nem annyira az én érdemem,mint a játékosoké.Ez passzolt ide,ezt választottam.A béka segge alatti szintről indultunk,és most olyan 98% a begyakorlás.CR7 és Bale IF attack-ot játszik,csak felsőfokon lehet róluk beszélni.A rotáció is jól megy,pedig féltem,hogy néhány ember balhézni fog miatta.Eddig nyugi van.Egyedül Ronaldót nem merem piszkálni,ő minden meccsen kezdett.Inkább lecserélgetem,ha fáradt.A keret eredeti,Khedira ment el egyedül(Arsenal),és nem hoztam senkit.Nem is nagyon tudtam volna,cash alig volt.Azt is muszáj volt átraknom a bérekre,mert Marcelo jött emelésért,és nem tudtam volna megadni neki.Utána jött be 18M khedira után,de nem költöm el,jók vagyunk így is.Már túléltem egy választást is.Butragueno igen mondogatta,hogy hozza a helyemre a haverját,de nem történt meg.A szerződésem szezon végéig szól,újat még nem kaptam.Remélem nem is kell.Ha megnyerjük a bajnokságot,adios.

Az még hozzátartozik a dolgokhoz,hogy borzasztóan trehány vagyok.Olyan dolgokat engedek meg magamnak,ami egy "normális"karrierben szóba sem jöhetne.Eddig a scoutok felé sem néztem,a C team,és a Castilla szerződéseit pedig rábíztam a menedzsereikre.Igazolhatnak,eladhatnak,kölcsönözhetnek,tőlem azt csinálnak,amit akarnak.Azt sem tudom,milyen az edzés az U19-nél.Nem csapatot építeni,meg utánpótlást kinevelni jöttem ide.A first team edzéssel megoldottam amire feltétlenül szükségem van,a többi sokadrangú dolog.Azokat majd megoldja az utódom.
Azt meg eddig nem is tudtam,hogy a Real még nem nyert Világ Kupát.Kisebbfajta hős lettem egyből.
De azért nem vagyok elájulva magamtól.Itt minden készen volt,csak némi iránymutatásra volt szükség.És még nem vagyunk bajnokok.Ha Bale vagy Ronaldo megsérül,bajok lehetnek.De gondolkodjunk pozitívan.
Darthmushroom
Pereyra valami hiba lehet a játékba, mert nem igaz h se a juve nem él az opciós jogával se az udine nem hosszabbít vele soha.

Volcanor

Pereyra 2 éve ingyen jött. Lacazette 1,5 éve 4.2-ért. Odegaard 3 éve, 1.8-ért.

Hátul érezhetően jobb lett a védelem a 3 franciával(Corchia, Varane, Digne). Coman-nak meg előre oda lehet adni a Golden Boy díjat, 3 meccs után laza 9.13-as osztályzattal áll. PSG-t 4-0-ra, Lyon-t pedig 6-0-ra vertük szét. <#boxer>
Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.01.20. 20:52:59

The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.

Darthmushroom
fél szezon nálad: 100 rúgott 5 kapott 😄 egy Ronaldo aranylabda stb.. 😄

zyndar
Becsúszott egy vereség a Levante ellen.

Most betalált a Milan is.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.20. 20:42:09

Uncsi lenne.Csak akkor nem,ha érzelmi kötődés van.
Elkezdtem az új karriert a Real Madridnál,nem mondhatom,hogy nagy fába vágtam a fejszémet.Fél szezonról rögtön dobok össze valamit.
zyndar
Ugyan nem mentem el, de menőzni ér:

Szép.Pedig nem vagy könnyű helyzetben anyagilag.
zyndar

Belgium után Franciaország felé vettem az irányt, az előző szezon 8. helyezettjéhez. Rendkívül vegyes minőségű játékosok alkotta csapat, pénz alig, fizetési keret maxon. Ennek megfelelően alakultak az igazolások.
A bajnokságban alapvetően jók voltunk, végig variáltam a védekezéssel és rengeteg sérültünk volt. Rengeteg gólt kaptunk, de főleg a táblázaton hátrébb található csapatoktól, a PSG-t pl oda-vissza vertük. A végeredmény kielégítő:

A kupában elmentünk egészen a döntőig, és ha már ott voltunk, meg is nyertük.

A csapat legjobbjai: a klublegenda Danzé, Guidetti, Mollo, akit cserének szántam, de a sok sérülés miatt szinte végig tolta és kimagaslóan, Tchibota, Toivonen.
Statok itt.
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.20. 18:56:52

Ausztriába mentünk,biciklivel.
zavbal
nálam megy mindenki aki él és mozog. Mondjuk nagy kirándulás volt Svédországból átmenni Dániába <#vigyor> kábé mint korbin átruccanása a szlovákokhoz
Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.01.20. 16:37:12
zyndar
A helyzet az, hogy ilyenkor még a 'Training camp squad' kijelölése is feladat, 60 fő vagy mennyi 😊

Túrázni biztosan nem mehetsz.Még 2.ligás csapattal sem.Ahhoz nemzetközileg ismert klubnak kell lenni.Senkit nem érdekel egy angol no name klub a határon túl.(már elnézést,)
Amikor a Haladással először mehettem túrára,csak Ausztriába,Szlovéniába,és Szlovákiába engedett a gép.Jött 1-2 BL csoport,aztán egyre jobban tágult a világ.Először egész Európa,aztán már bárhová.
Amire nem gondoltam, hogy lehet a fél-profi státusz miatt nem igazán lehet több meccset lekötni. Nem látom jelét edzőtábornak.

Na mindjárt megnézem, hova megyünk mi edzőtáborba, mert hogy eddig sehova nem engedett túrázni, az is tuti. 😄