A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Majd ha nyered a BL-eket és a liga reputációja az egekbe szökik,jönnek a légiósok,mint dögre a légy.Minden országban így van ez,ahol nincsen légiós korlátozás.Hosszú karrierekben jól megfigyelhető.Mihelyt egy addig nem nagyon jegyzett,nem túl erős liga szem előtt lesz,elárasztják a légiósok.Az elmúlt években játszottam többek között a finn,északír bajnokságban is.Mindkét helyen ugyanaz történt.A gyenge ifik nem fértek be a csapatokba,egy évtized után kezdtek eltűnni a hazai játékosok.Ha nincs korlátozás és vonzó lesz a liga,semmi nem állítja meg a bevándorlást.Csak idő kérdése.

Magyarország sem kivétel.2031-ben alig találok magyarokat a csapatokban.De játszik itt rengeteg középszerű Kelet-Európai.Nekik nagy dolog a nem gazdag,de magas reputációjú NB1.Csakhogy miattuk a magyarok nem játszanak.Pedig a YR 94,de aki egy egyeneset rúg a labdába,azt már fiatalon eladják a csóró klubok.Nagyon sok magyar játszik külföldön,itthon nem is próbálnak megtartani senkit.De miért is tennék,ha a jobbak kapósak,a szabály szerint meg egy magyar sem kell a keretbe?Ezen a 16-ban változtatok majd.A 14-ben jól megcsináltam, de idén elfelejtettem beállítani,hogy x magyar KELL a pályára.Most meg mindenféle ukrán-belorusz-román-szerb vegyes ellen játszom a bajnoki meccseket.