A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Grat.

Én is csak "játszogatok",de nem sokat.Most egy kis Dél-Amerikai szösszenettel jelentkezem.Egy Copa América története brazil szemmel.

2013 decemberben kezdtem.Egészen a 2015-ös Copa-ig egy(azaz 1)meccsünk volt(500 akárhány nap alatt).Ez a Dél-Amerikai Super Clásico volt a Gauchók ellen.A Copa előtt azért engedett a gép lekötni egy felkészülési meccset.Az USA ellen játszottunk,a kaliforniai Rose Bowl-ban.Ezt a komplett cseresorom simán lehozta 4-1-re.

A kerethirdetés előtt volt egy rakás sérültem(Fred,Hernanes,Dani Alves,Dante,Coutinho,Marquinhos,Lucas Moura).Julio Cesar visszavonult,Robinho-t pedig kivágtam a keretből,de így is a bőség zavarával küszködtem.Azért vannak gyenge pontok is.Nem hittem el,hogy nincs a braziloknak egy világklasszis befejező csatáruk.Mert nincs.Ez a Jonas már a legjobbak közé tartozik.Egyébként is lehetőséget akartam adni a csodagyerek Gabriel Barbosa-nak.Fejest ugorhatott a mély vízbe,és mint kiderült,elég jól úszik a srác.Aztán itt van még a középpálya közepe.Nincs egy igazán harapós,robotoló,a védekezésben is kimagaslót nyújtani tudó CM.Van viszont 40 primadonna erre a posztra.Végül a Ramires,Luíz Gustavo,Paulinho,Fernandinho kvartett utazott.Ebből Luíz Gustavo DM,aki valamennyire tud szerelni is.Keret.

A begyakorlás mondanom sem kell,a torna előtt alsó hangon ütötte az "awkward" szintet.Emiatt nem aggódtam,a többi válogatott sem járhatott előttünk ebben.A csoport sorsolása nem volt vészes,szép sorban el is vertünk mindenkit.Peru 4-2,Venezuela 3-1(a cseresorral),a leginkább veszélyesnek tartott Kolumbia ellen pedig 3-0(Neymar dupla).Csoport.A negyeddöntőben jött Mexikó,sima 2-0.Itt David Luíz beszedte a 2.sárgát,így jegelnem kellett az elődöntőben.Jól meg is szenvedtünk az Uruk ellen,Neymar esze nagyon kellett a fordításhoz.Jött a döntő,és (megint) Kolumbia.Itt már a fél csapatom hulla volt,így 8 helyen változtattam az elődöntőhöz képest.A kapuson kívül a fáradtak közül csak Neymar és Gabriel Barbosa kezdett,a többi ember mind friss volt.És nem küszködtek teljesen meccshiánnyal,mert Venezuela ellen már lenyomtak egy meccset.Végül ez lett a legnehezebb az összes közül.Hiába vezettünk,fordítottak,majd Neymar egyenlített a 81.percben.A hosszabbításban már összezuhantak a kokainbárók.A meccs embere Neymar két gólpasszt adott az új sztár Gabriel Barbosa-nak,és megvan a trófea.A két legfáradtabb ember lerendezte a meccset.
    Döntő,és a taktika.

Számítottam rá,hogy nyerhetünk,nagyon nem lepődtem meg.De az biztos,hogy ennyi hangulatembertől egy rakáson néha kivert a víz.Klubcsapatnál én az eltökélt,fegyelmezett embereket favorizálom.Itt olyat nem nagyon találni,de úgy látszik,az egyénieskedés is működik.A taktikánál nem is a nálam alap "structured" Team shape-et használtam,hanem engedtem a "flexible"-t.Nem akartam korlátok közé szorítani őket.Az eredmény alapján működött,bár nem bántam,hogy Falcao és "Hámesz" eltakarította előlünk az argentinokat.Szerencsém is volt,sérülés nélkül megúsztuk.Marcelo hagyta ki a Mexikó elleni meccset egy kisebb rúgás miatt.A gólkirály Messi lett 7 góllal.(Ebből 4-et Jamaica ellen rúgott)
    60 nap múlva újra jön a Dél-Amerikai Super Clásico,aztán megkezdjük a VB selejtezőket.Hosszú lesz,mint a vasárnap ebéd nélkül.(18 meccs.)Majd valamikor folytatom,de nem mostanában.
    A döntő góljai megtekinthetők itt.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.29. 21:51:08