A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Játszogatok időnként, most értem a 4. szezon végére. A tavalyi 5. helyet 3.-ra cseréltük, ami így már BL-t ér.

Ez köszönhető a komolyabb erősítéseknek, mint Tévez, Guevara, Balic, vagy a kedvencem, a télen érkezett Munir, akiért mindössze 1.2 millió eurót kellett leszurkolni, köszi Barca. A kupában bejutottunk a döntőbe, ahol a Levante elpicsázott minket, a meccsen talán 2 helyzetünket mutatta az FM. Ha már az EL-ben indultunk, akkor elmentünk a 4 közé, itt a Milan már sok volt. A következő szezonra is jött már erősítés, bár csak ingyen. Ők pedig: Herrera, Manolas és Hofmann. Óriásit fejlődött a klub eddig, de egyelőre csak a fizukra tudom előteremteni a szükségest, sajnos 2 szélső védőt lehet megint kölcsön kell vennem, mert azért pl Evra 37 éves fejjel ne játsszon már 40 meccset.

2017 őszén felkért Belgium, hogy vezessem őket a VB-n, igent mondtam. Még mindig csak egy tehetséges csapat, de azért Hazard és Januzaj világsztárok. A csoportmeccsek nem voltak nehezek, viszont már itt is erőnléti problémáink voltak, mindenkik volt facsarva.

A 16 között jött Costa Rica, nem volt túl nehéz meccs. Majd az első komoly feladat, Olaszország a negyeddöntőben. 0-2ről feljöttek, de sikerült visszatámadni kétszer is. Jöhetett az elődöntő a horvátok ellen, jó meccset játszottunk, lőttek mindenhonnan. Sajnos büntetőkkel alulmaradtunk. Jöhetett a bronzmeccs Spanyolország ellen, ennek az igen viharvert gárdának. Olyan lett ez is, mint az elődöntő, csak most nyertünk rendes játékidőben, meglett a bronz. Benteke társgólkirály lett Neymarral együtt, akik végül legyőzték a horvátokat a döntőben, büntetőkkel. Tielemans pedig a legjobb fiatal játékos díját zsebelte be.