A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Egyéb ötlet hiányában elkezdtem a hiányzó,és reálisan megcélozható achievement-ek begyűjtését.Úgy gondoltam,megcsinálok párat a Hero-k közül,de a Steam nem adja meg rá az achi-t.Végigvittem a Spanish(Murcia),és az Italian Hero-t(Cremonese),de semmi.Az SI oldalán is sokan mondják,hogy nem kapták meg.Sem a skót,angol,vagy brazilt.Ez van,gyűjtögetek másikat.

Elővettem a Hali mentést,és kifényeztem az egyébként szuper edzést full 5 csillagra.Nehezebb volt mint gondoltam,hiába igazolhattam le könnyedén bárkit.Többek között kirúgtam az évtizede velem dolgozó világklasszis,4,5 csillagos asszisztenst(ez fájt).Elhoztam helyette a Tottenham 5 csillagos asszisztensét,akit 2,3M-ért vásároltam ki a szerződéséből,és 7x annyit keres,mint én.A GK handling-ra pedig nem találtam 5 csillagost.Leigazoltam 3 darab 4,5 csillagos,még fejlődőképes kapusedzőt.Egy szezon után az egyik elérte az 5-öt,így meglett a "Practice makes perfect" is.
    Megvan a "Splashing the cash" is.Elkezdtem egy mentést a PSG-vel,leigazoltam 31M fontért egy no name senkit,és rögtön visszavonultam.Nem éppen sportszerű,de másképp sosem lett volna meg.Éles karrierben ennyi pénzt senkiért nem adok.Itt tartok most.A tavalyi 78-at szeretném idén überelni.(A 105-ből legalább 15 a Classic-hoz tartozik,azzal meg nem játszom.)
    Válogatott szinten van néhány achievement,amit aránylag egyszerű megcsinálni.Egy Copa a brazilokkal nem nagy dolog.A Konföderációs Kupa sem.Még a VB is összejöhet,velük,vagy a németekkel.Beeshet egy gólkirályi cím is.Ha pedig minden kötél szakad,a végére visszamegyek a Halihoz.2-4 szezon,és megvan a The Greatest és a Club legend is.Az Immortality-hoz pedig 5-6 szezon kellene.Néhány achievement meg úgysem lesz meg soha.Van amihez földöntúli szerencse kellene,ilyen pl. a 30 kapott gól nélküli meccs zsinórban.Ép ésszel az elérhetetlen,még az NB1-ben is.Még ha a Steam statisztikák szerint valaki(k) meg is csinálták.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.27. 19:40:03