A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100642 Két hete nem játszottam.Az utolsó update óta csak 2 szezont toltam,de a pályán nem láttam változást.A friss adatbázisban annál inkább.Össze vannak hányva a szerződések,téli átigazolások.Komolyabban csak két csapatot néztem át,de sok a valótlan adat.A Halitól akik elmentek télen (Skriba,Városi,Kopunek,Farkas),még mindig ott vannak.Ráadásul olyanok is a keretben vannak,akiket egyáltalán le sem igazoltak(Agüero,Petrucci).Gondolom a top ligákat jól megcsinálták,de a többire már nem terjedt ki a figyelmük.Rocchi is szerződést hosszabbított még decemberben,de az sincs megcsinálva.És ez csak egy csapat.Ez nem az az fm,ami mindig híres volt az adatbázis pontosságáról.
A Pro Vercelli-vel akartam kezdeni egy karriert a Serie B-ben,de a gép nem engedte hazaküldeni a kölcsönjátékosokat.Van belőlük 24 a klubnál,kellenek a halálnak.Ha az eredeti adatbázist használom,akkor viszont minden további nélkül haza tudom küldeni őket.Elég érdekes.Aztán vannak 20 éves játékosaim 15 éves játékosmúlttal.Ez is érdekes.Vagy inkább kontármunka.És egyetlen játékos szerződésében sincsenek bónuszok.Ami nekem nem fájna,de az nem létezik,hogy a Serie B-ben senkinél nincs pályára lépési bónusz,rúgott gól bónusz,etc.Átnéztem vagy 50 játékost az Avellino-tól a Varese-ig,és mindegyiknél az áll,,hogy "bonuses - none".Ráadásul ez az eredeti db,nem a téli.
Majd valamikor persze elkezdem,de egyelőre nem vonz a játék.Az 1000 órát elhagytam,még pár százat úgyis beleteszek.Lesz rá 6-7 hónapom.