104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Nagdav
    Nekem működik, előtte végezd el a következő instrukciókat:

(1) LNC files delete <<Important>>

Please delete all files that exist in this folder.
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2015\data\db\1500\lnc\all

・fake.lnc
    ・nleague.lnc
    etc
  • bakkerman
    leszedtem egy japán liga aktiválót,de szürkék a játékosaim,mindegyik ilyen névtelen valaki. Mi a probléma?
  • zyndar
    Csak van válasz, de eddig nem találtam.
  • zyndar
    Tényleg vicces, csak nekem ez így nem annyira jó ám :) Korbin te szoktad tudni az ilyen dolgokat, ha valami gebasz van a játékkal. Keresgéltem/írtam SI fórumra is, de semmi. Annyi, hogy másnak is van ilyen baja a peccs óta.
  • Zenszkij
    ez hatalmas, nagyot nevettem :D
  • korbin555
    Tudom én,csak ritkán veszem észre az ilyeneket.Gyorsra van állítva a meccs,nem nagyon bámészkodok.De ez rögtön gyanús volt élőben is.
    A hibás döntésekkel pedig nem vitatkozom,a pontokat nem adják vissza.Talán kétszer fordult elő,hogy kritizáltam a bírót,mindkettő jogtalan kiállítás volt.Hiába magyaráztam,az eltiltást nem törölték.Ez van.
  • LasDen #100652
    nincs vonalban, de ez még akkor is méteres les :D Benne van, de ezt nem lehet megmagyarázni, hogy nem lesz :DD
  • Lancelot1983
    határeset, nincs vonalban a kamera, fogadjuk el a bíró döntését
  • Darthmushroom
    a bírói tévedések már rég benne van a játékban, nem véletlenül lehet a sajtónál megkérdőjelezni a döntéseiket.
  • korbin555
    Megeszem a kalapom,ha ez nem les.Éppen elhagyja a passzoló középpályás lábát a labda,a csatár meg egy méterrel az utolsó védő mögött van.(Gól lett a vége.)

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.24. 10:38:34
  • LasDen #100648
    tömeges pisztolypárbaj....
  • zyndar
    A játékosaim lebegnek széttárt karokkal mint a szellemek, 3D nézetben... Eddig mozogtak normálisan. Valaki találkozott már ilyennel?

OMG1 OMG2
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.03.23. 22:56:29
  • Volcanor
    Valaki saját twitter fiókot hozott létre a generált játékosának.
    Szép karrier.
  • Peti2400
    Én is csatlakozom hozzád..
  • zavbal
    Köszi Az ilyennekkel felbasz rendesen ráadásul a második gólnál Icardi visszafejelt egy labdát az alapvonaltól ami az egymásra váró bekkem és kapusom között bepattogott a kapuba....
  • Zenszkij
    Én 2028-ban járok az FC Uniteddel, 5 bajnoki cím, 2 BL győzelem, 3 fa kupa, 2 ligakupa stb stb... A pénz folyamatosan folyik, kevés a támogatói pénz, kéne új stadion (majd 2033-ban lehet). Most eladtam a sztárokat építek egy új csapatot, elbohóckodok valameddig még, akár 2040ig is :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.03.19. 16:30:05
  • korbin555
    Két hete nem játszottam.Az utolsó update óta csak 2 szezont toltam,de a pályán nem láttam változást.A friss adatbázisban annál inkább.Össze vannak hányva a szerződések,téli átigazolások.Komolyabban csak két csapatot néztem át,de sok a valótlan adat.A Halitól akik elmentek télen (Skriba,Városi,Kopunek,Farkas),még mindig ott vannak.Ráadásul olyanok is a keretben vannak,akiket egyáltalán le sem igazoltak(Agüero,Petrucci).Gondolom a top ligákat jól megcsinálták,de a többire már nem terjedt ki a figyelmük.Rocchi is szerződést hosszabbított még decemberben,de az sincs megcsinálva.És ez csak egy csapat.Ez nem az az fm,ami mindig híres volt az adatbázis pontosságáról.

A Pro Vercelli-vel akartam kezdeni egy karriert a Serie B-ben,de a gép nem engedte hazaküldeni a kölcsönjátékosokat.Van belőlük 24 a klubnál,kellenek a halálnak.Ha az eredeti adatbázist használom,akkor viszont minden további nélkül haza tudom küldeni őket.Elég érdekes.Aztán vannak 20 éves játékosaim 15 éves játékosmúlttal.Ez is érdekes.Vagy inkább kontármunka.És egyetlen játékos szerződésében sincsenek bónuszok.Ami nekem nem fájna,de az nem létezik,hogy a Serie B-ben senkinél nincs pályára lépési bónusz,rúgott gól bónusz,etc.Átnéztem vagy 50 játékost az Avellino-tól a Varese-ig,és mindegyiknél az áll,,hogy "bonuses - none".Ráadásul ez az eredeti db,nem a téli.

Majd valamikor persze elkezdem,de egyelőre nem vonz a játék.Az 1000 órát elhagytam,még pár százat úgyis beleteszek.Lesz rá 6-7 hónapom.
  • BBeno2
    Jaja elegge nagy lett a pangas. Estefele dobok kepeket a gyorrol. Befejeztem a 18-19 es szezont. Megvedtem az ELt egy teljesen uj felallassal. Evekig 442 volt iden valtottam 433 ra katalan modra es nagyon bejott.
  • zyndar
    Srácok itt napalmot dobtak le?

Mi a tapasztalat az új peccsel kapcsolatban? Nekem úgy tűnik, hogy a visszafogottabb hozzáállás jobban működik a pályán. Idegenben control mentalitással többször nagyon csúnyán megcsináltak, ilyen meccsek nem voltak korábban.
  • pecaboy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Üdv!
    Help&Warez topikban van egy kérdésem, gondoltam, itt jelzem :)
    Nem warezes.
  • zavbal
    Ciki lenne ha kiesnék
  • Volcanor

2024/2025

Igazolások.
    Év elején mind a 2 Szuperkupát elveszítettük a PSG és Fiorentina ellen.
    Klub-VB.
    Francia Kupából már a 10. fordulóban kiestünk(42-5 lövési arány).
    Liga Kupa.
    Bajnokság.
    1 ponttal megdöntöttük a saját pontrekordunkat.
    Újabb rekord.
    BL-csoportkör.
    Túlzásba vittük? Lehet...
    BL rekord.
    Internek is...
    Statok.
    A gólgyáros.

Új gépem lett, és a Hall of Fame-t elfelejtettem lementeni... Pedig valahogy most lettem volna első. : (
  • korbin555
    Segítene,ha az attribute analysis grafikon látható lenne.Esetleg a magassága a játékosoknak.

@Sysfox-Jogos.A DM-nek elég fontos tulajdonság az ugrás,és a fejelés is.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.09. 20:49:37
  • Sysfox
    Nekem fontos, illetve én fontosnak tartom. A kirúgások nagy része szerintem a pálya arra a részére megy, szerintem ott kell a fejelés. De lehet, hogy tévedek.
  • zyndar
    DM-nek talán annyira nem fontos a jumping reach, fizikálisan meg biztos fejlődik még. Mindkettő ötcsillagos lehet.
  • Solt
    Bazzeg... :)) Köszi...
  • korbin555
    Semmi lényeges.
  • LasDen #100631
    mikor a seggedbe dugom, akkor :D
  • bakkerman
    azt szeretném kérdezni,hogy mikor lesz kész a magyarítás?
  • Solt
    Jött valami frissítés, leírást nem találtam...
  • Sysfox
    Engem Caicedo esetében jobban zavar a Jumping Reach 7 és a Strength 12 értéke, ahhoz, hogy DM legyen belőle (bár még fejlődhet). Inkább CM, de ott lehet valami labdaszerző, mondjuk Ball Winning Midfielder, mert a passzolása, szerelése átlagon felüli.

Papa nekem inkább CD, de DM is lehet.

Mennyit fejlődhetnek?
  • zyndar
    Kérdés, vagy inkább inkább megerősítés: Milyen poszton játsszon az alábbi 2 fiatalember?

Papazoudis - én középső védőként számítanék rá, csak a bravery érték zavar.

Caicedo - inkább DM, bár CM-ként sem lenne rossz. Megintcsak a bravery...
    Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.03.09. 06:45:00
  • zavbal
    köszi én is élvezem.Viszont sárga kéknek én is csak annyira tartom magam amennyire a karrier követeli.De hogy válaszoljak is: Pukki 0 volt nálam ment is vissza, Elmander az első szezonban oké volt tavaly visszavonult, Kahlenberget 1 év után eladtam 31 volt már. Phiri még nálam van 1 hónapig, na ő nem győzött meg. Hasaniért dán szinten jó ajánlatot kaptam ezért ő ment, Larsson nevű jobb bekkem nincs szerintem. Úgyhogy olyan vegyes
  • Lancelot1983
    grat, tudom ez nem vigasztal, de én pont az ilyen bajnokságokat szeretem, mikor miután nyersz egy bajnoki címet utána is végig izgalmas marad a bajnokság :) egyébként múlt héten véletlenül volt szerencsém megnézni egy bröndby meccset a tv-ben, hát... nem lettem bröndby szurkoló enyhén szólva sem :) elmandert ki is állították mondjuk 2 játékos jó volt az egyik hasani a másik azt hiszem talán jobb hátvéd Larsson nálad milyenek voltak, mert látom már nincsenek ott, ahogy az ismertebb nevek, elmander, pukki, phiri, kahlenberg sem, mind ennyire használhatatlanok voltak?
  • zavbal
    Először is szeretnék gratulálni minden karrierhez! Kiemelni nem tudok senkit szakdoga és munka mellett kicsit nehéz követni az oldalt

Lassan de letudtam a harmadik szezonom.
    Bajnokság:Címvédőként vágtunk neki a bajnokságnak, nem is adhattuk ennél lejjebb.Ennek megfelelően próbáltam erősíteni a csapaton. Mivel a csapat nagyon egyben volt nem terveztem annyi felkészülési meccset sem.A bajnokságot nagyon jól kezdtük 8 meccs után is 100%-os mérleggel vezettük a tabellát, csak a Randers tartotta a lépést. A féltávnál 8 pontos előnnyel fordultunk. Simának tűnt.... A télről visszatérve egy önbizalom növelő győzelem a Köbenhawn ellen aztán... hát a srácok elfelejtettek focizni. 4 meccs alatt a 8 pontos előnyünkből összehoztunk egy 2 pontos hátrányt. Az európai kaland is éreztette hatását de erről kicsit később. A morál a béka segge alatt team meetingel sem értem el semmit, ráadásul az amúgyis szűk keretemből sorra dőltek ki az emberek. 4 meccs 2 rúgott 9 kapott gól 1 pont... A tavaszom erről szólt hajtépés, boldogság, hajtépés és etc. Mindent elmond hogy az első felében a szezonnak 2 vereségem volt és 1 döntetlenem a másodikban 4 iksz és 5 vereség. A huszáros hajránk arra volt elég hogy egy mindent eldöntő utolsó 2 fordulóra kerüljön sor. Sajnos nekik volt a könnyebb és miután mindketten nyertünk végül is a második helyen futottunk be ezekkel és ezekkel a meccsekkel . A vezetőség csalódott én meg pláne...
    A csapatról sok mindent nem mondok. Az ősszel parádé minden csapatrészben, aztán összeomlás.A kapusom Hrádecky 3 öngól 16 forduló alatt, hát köszi. Persze azért voltak jobbak is: Ajer aki mindent kiadott magából, Jovic akinek 9 meccs elég volt hogy az ősz játékosa legyen, sajnos sok sérülés hátráltatta, Dávila aki ingyen jött és hasznos volt, Sörensen akinek kicsit hullámzó volt a teljesítménye,Szymanowski aki jó volt de szerintem jövőre távozik és a végére Laursen akinek története egy igazi sikersztori hiszen nem kellett senkinek egy sérülés miatt a csapatba került majd ott is ragadt. Ja és Sisto mögött a legtöbb asszisztot adta. Amúgy itt az egész csapat.Sok távozó lesz amennyire a büdzsé engedi.

Kupa:Nagy mumus volt hiszen eddig még az elődöntőt sem értem el, de idén minden bejött.Először is egy álomsorsolás aminek során alig jött szembe nehéz csapat talán csak a Köbenhawn.Na ők meg is izzasztottak.De végül mindenkin átrohanva idén is tettünk kupát a vitrinbe ráadásul 2008 óta először. Itt látható győztes menetelés.

Bajnokok Ligája: A bajnoki cím miatt a BL kvalifikációban vettük fel a kesztyűt. Az első ellenfél a Derry City volt.Őket verve még mindig a szigetországba szólt az utunk csak most a Celtichez. Az első meccsen beleszaladtunk a késbe a második meccsen pedig nem kellett volna sok a csodához. BL selejtezők. Így BL kalandunk véget is ért.

Európa Liga:De itt viszont folytathattuk. A Trabzonsport kaptuk akiken kettős győzelemmel léptünk át így a csoportkörben találtuk magunkat. A sorsolás kedvezett nekünk és a továbbjutást tűztem ki célul. Ezt végül sikerült is elérnünk. Eu csoportkör tabella. Itt volt a Videoton is de 0 ponttal 2 rúgott és 19 kapottal kizúgtak. A tovább jutás egy északír egy skót és egy angol csapat után mégegyet ellenünk sodort: a Tottenhamet. Na ez a 2 vereség pont a 4 meccses álomsorozatunknál volt... Itt látható az összes Eu liga meccsünk.

Jövőre: Erősíteni a keretet és mélyíteni.4 millió euróm van ebből valamit azért ki tudok hozni. 1 igazolást már lefixáltam neki nagy szerepe lesz: Ponzio. Aztán az új igazolásokkal nekifutni és visszaülni a trónra!

Köszönöm ha elolvastad
    Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.03.08. 22:49:18
  • LasDen #100623
    "Üdv Főnök!

A magyarítást végző srácok azt kérték, hogy légyszíves töröl minden olyan hozzászólást a topikból, ami a magyarítással kapcsolatos... "

És akkor itt be van fejezve! Mindent hozzászólást törlök, ami ezzel kapcsolatban jön....
  • LasDen #100620
    Le volt írva korábban. Megkértek, hogy töröljem az ezzel kapcsolatos hsz-eket, és törölni is fogom. Ennyi
  • Zenszkij
    Amúgy mért nem? Kit zavar, ez nem warez....
  • LasDen #100618
    Next sale: eladod 50 milláért, akkor abból vonódik le százalék
    profit next sale: eladod 50-ért, de csak 20 milla a profit rajta, akkor abból vonódik a pénz
  • bakkerman
    Mi a pontos különbség az átigazolásoknál e-között a két záradék között?
    "Percentage of profit from next sale."
    "Percentage of next sale"