Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.20. 13:17:20
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.20. 09:16:03
De miért nem próbáltad ki?Különben is percek alatt lehet újat csinálni.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.19. 22:25:16
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Angliában ilyen már véletlenül sem jönne össze.Amikor bajnok lettem a Championship-ben,41 gólt kaptam.Akkor 4 meccs volt a legtöbb zsinórban,amin nem kaptam gólt.Az első PL szezonban meg beszedtem 56-ot.Az egész szezonban csak 7 meccset hoztam le nullára,nemhogy 10-et zsinórban.
A demo15-ben kidolgozott taktika bemásolható a 14-be?
Jó látni néha régi arcokat 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://postimg.org/image/jgxv5e2bz
Egyébként amilyen taktikai beállításokat látok itt néha, nem lep meg a sok kapott gól, de ez most nem leszólás akar lenni, csak észrevétel. 😉
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.19. 21:40:18
Az első évemben még ismerkedtem a játékkal, - heh, fogjuk erre 😊 - így csak a csalódást keltő 7. helyre futottam be. ( 13. helyre vártak ).
http://postimg.org/image/44wd6jj77
Második szezonban cél a feljutás volt, akármilyen áron. Edzőmeccseket sikerült nagy csapatokkal lekötni, így csurdogált be pénz, habár főként fiatalokat, és szabadon igazolhatókat igazoltam.
http://postimg.org/image/7jwgg4zm5/
Nem mondanak gondolom sokat, a legjobb vétel Ryan Raynor volt, generált AMC , de még szuper lehet. Már idelenn, a mi frontvonalunkon.
A szezon legjobbja nálunk, s remélem a bajnokságban is megnyeri Southwell, a maga laza 38 góljával. Gólkirály lett, of korsz.
Három taktikát gyakoroltattam 4-1-2-1-2 ( Egy VKP és egy TK ). 5-1-2-1-1 . Ez szinte ugyanaz. És egy ugyancsak hasonló 4-3-1-2-t. Év közben a 3-1-3-1-2 -t elvetettem. Az év nagyjából egysíkú volt, vezettem kicsit a tabellát, de a biztos pont mindig a rájátszás volt. Amúgy Fa Kupában negyedik fordulóig jutottam, Fa Trophyban sajnos hamar kiestünk, egy hasonló kaliberű csapat ellen.
http://postimg.org/image/jgxv5e2bz
http://postimg.org/image/4hnan7sy5/
Szóval második hely. És akkor jöhetett a rájátszás, amely 3 meccs - vagyis inkább az utolsó kettő - fm-es pályafutásom kedvencei közé fog bekerülni.
Idegenben a Stockport elvert 1-0-ra. Majd jött a visszavágó, ahol már elkönyveltem, hogy még egy év szenvedés vár rám... DE!
http://postimg.org/image/n012kpz19
Van haszna , ha mondok valamit meccs közben.
Erre jött a döntő, hazai pályán. Ismét csalódott voltam, de nem adtuk fel. Ennyire nem:
http://postimg.org/image/9rw4hwkgt
Szóval eufória minden mennyiségben. Elég szedett vetett lett ez a beszámoló , de megyek is a holnapi vizsgára tanulni...
Utoljára szerkesztette: hamary, 2015.01.19. 21:39:39
www.smart-bus.hu
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
Kíváncsi leszek,mi lesz a következő csapatomnál.Ott aztán mindenki világsztár,vagy annak képzeli magát.Mert eldöntöttem,hol folytatom.A 4-4-2 halasztva lesz,először megnyerem mind az 5 top ligát.Mivel a játékban a spanyol ligát nem csípem,ott kezdek.És hogy a lehető leghamarabb elpucoljak onnan,kifogok egy nagy halat.Utána már nem leszek név nélküli senki,bárhová megyek.
Pár nap múlva kezdek,más ügyekben vannak lemaradásaim.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.19. 18:47:47
Nálam közel sincsen ennyi idegesítő 90+ -os gól, rendre stabilak vagyunk akkor is.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.19. 18:37:55
Ettől függetlenül ott valami nincs rendben.Pár ilyen meccs benne van,de ennyi?Az fm szeret tréfálkozni,de nem minden negyedik meccsen.Ez már több mint pech,valami porszem(ek) miatt akadozik a gépezet.Három szezon után az 54 kapott gól is sok.Egy bajnoki címre aspiráló csapat nem kaphat annyi gólt,mint a kieső.Talán túl nyílt játékot vállalsz fel.Mondjuk ez sem magyarázat az iszonyatosan sok távolról ellövöldözött labdára.
Szép menedzseri feladat előtt állsz.
Van egy Bascunan nevű középső középpályásom, akit én (eddig) szürke egérnek gondoltam. Rendre jó értékelést kap, de semmi extra a pályán, minden évben 3-4 gól (keveslem), nyugodt játék. Ami újdonság, és eddig nem is néztem, hogy ez a szürke egér 16 gólpasszt osztott ki idén a bajnokságban... Hm, ez már nem is szürke, hanem fehér ("Előbb szürke, most meg fehér, az eredmény kinccsel felér"😉... És nem mellesleg a 4. legtöbb jó szerelést bemutató játékos a csapatban.
Aztán... Az általam kevésbé fontosnak tartott két szélsőhátvéd rendelkezik a legtöbb labdaszerzéssel. Itt látszik, hogy melyik jó húzás volt Witakenge leigazolása, mert toronymagasan vezet 37 meccsen 210 labdaszerzéssel. A 2. helyezettnek 168 van ugyanennyi meccsen.
Aztán... Az általam kevésbé fontosnak tartott Adam Taylor, aki Masson csatártársaként tevékenykedik target man szerepkörben, "csak" 13 gólt szerzett idén a tétmeccseken. Ez gyenge, igaz? Ja, de ez mellett kiosztott 17 gólpasszt! Így már más a leányzó fekvése, nem igaz? Na ugye!
Masson kapura lövési rátája a legmagasabb a ligában... És így tovább.
Néha tényleg jó megnézegetni ezeket a statisztikákat.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A Vasashoz pedig sok szerencsét.De szükséged lehet egy gyengébb nyugtatóra is.A vizes borogatás önmagában nem biztos,hogy elég lesz.Kezdj neki,megpróbálunk segíteni.Bár nem értem,hogy tapasztalat nélkül miért ilyen mission impossible feladattal akarsz elsőre birkózni.Csinálj egy pár hónapos próba karriert,vagy akár többet is.Az alap dolgokra hamar rá lehet érezni.Ha kirúgnak,nagy dolog.Megeshet bárkivel.Jöhet a következő,mindenből lehet tanulni.
De ha tényleg nincs türelmed,akkor ezt a játékot nem neked találták ki.
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2015.01.19. 16:42:15
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.19. 16:18:42
2016/2017
Év elején behúztuk a Francia Szuperkupát.
Igazolások.
Francia Kupa.
Így buktuk el. Csak a szokásos.
Liga Kupában az elődöntőig mentünk, Rennes ejtett ki minket.
BL csoport.
Arsenalnak ez már sorozatban kettő.
Bajnokság.
És akkor jöjjenek az idei kedvenc meccseim. Visszafelé még csak hasonlót sem dobott a gép nekünk.
Bajnokság:

Én szinte minden évben nekiugrok az aktuális játéknak (nem mindig tudom megvenni), de az eredményeim messze elmaradnak a tietekétől.
Sajnos nekem nincs nagyon türelmem pepecselni apróságokkal, mint edzés, nagyon részletes taktikai beállítások, játékosfigyelés.
Szerintetek melyik milyen arányban fontos ahhoz, hogy eredményes tudjon valaki lenni. Pl. hány százalékban fontos az aprólékos taktikai beállítás, az edzések állandó beállítása, edzőkkel, játékosfigyelőkkel való bíbelődés, ilyesmi.
Én a Vasas-t szeretném felhozni európai top csapatnak, de fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Brentford 3.szezon
Elég felemás szezonon vagyunk túl, mert a kitűzött célt azaz a jövő évi EL szereplést túl szárnyaltuk a 3.hellyel, viszont a szezon vége miatt még is csalódott vagyok mivel sikerül 8 pontos előnyről leadni az utolsó 5 bajnokin a második helyet, ráadásul úgy hogyha az utolsó meccsen 5:0nál nem kapunk két gólt akkor még mindig meglett volna. A kupa szerepléseknél is felemás érzéseim vannak mert a hazai kupákba nehéz ellenfelek ellen estünk ki, ráadásul az Arsenal a 90+3ba lőtte magát tovább addig a Spurs megvert minket de utána meg bajnokin rögtön legyőztük őket. Az EL-be meg különösebb célom nem volt de azért csalódás egy 4:1s hazai meccs után kiesni. A keret az egyik fiatalabb a bajnokságban ennek következtében bőven van még bennünk potenciál. Lényeg a lényeg nem volt rossz szezonunk de akár több is lehetett volna benne egy kis szerencsével.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.19. 13:22:06
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.01.19. 08:14:28
Azt hiszem, nincs miert szegyenkezned, sot ...!!!!
Kerdeznem, ha most a 15-os demoban osszerakok egy taktikat, akkor ezt be tudom tenni a 14-be?
Koszi,
saf
Csoportharmadikként a legkönnyebb ellenfelet kaptam... A City-t...Fene... Majdnem sikerült kiejtenem az EL-ből... Otthon 4-2-re kikaptunk, idegenben meg 2-0-val lemostuk őket a pályáról. Sajnos nem volt elég...