A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    Először is szeretnék gratulálni minden karrierhez! Kiemelni nem tudok senkit szakdoga és munka mellett kicsit nehéz követni az oldalt

Lassan de letudtam a harmadik szezonom.
    Bajnokság:Címvédőként vágtunk neki a bajnokságnak, nem is adhattuk ennél lejjebb.Ennek megfelelően próbáltam erősíteni a csapaton. Mivel a csapat nagyon egyben volt nem terveztem annyi felkészülési meccset sem.A bajnokságot nagyon jól kezdtük 8 meccs után is 100%-os mérleggel vezettük a tabellát, csak a Randers tartotta a lépést. A féltávnál 8 pontos előnnyel fordultunk. Simának tűnt.... A télről visszatérve egy önbizalom növelő győzelem a Köbenhawn ellen aztán... hát a srácok elfelejtettek focizni. 4 meccs alatt a 8 pontos előnyünkből összehoztunk egy 2 pontos hátrányt. Az európai kaland is éreztette hatását de erről kicsit később. A morál a béka segge alatt team meetingel sem értem el semmit, ráadásul az amúgyis szűk keretemből sorra dőltek ki az emberek. 4 meccs 2 rúgott 9 kapott gól 1 pont... A tavaszom erről szólt hajtépés, boldogság, hajtépés és etc. Mindent elmond hogy az első felében a szezonnak 2 vereségem volt és 1 döntetlenem a másodikban 4 iksz és 5 vereség. A huszáros hajránk arra volt elég hogy egy mindent eldöntő utolsó 2 fordulóra kerüljön sor. Sajnos nekik volt a könnyebb és miután mindketten nyertünk végül is a második helyen futottunk be ezekkel és ezekkel a meccsekkel . A vezetőség csalódott én meg pláne...
    A csapatról sok mindent nem mondok. Az ősszel parádé minden csapatrészben, aztán összeomlás.A kapusom Hrádecky 3 öngól 16 forduló alatt, hát köszi. Persze azért voltak jobbak is: Ajer aki mindent kiadott magából, Jovic akinek 9 meccs elég volt hogy az ősz játékosa legyen, sajnos sok sérülés hátráltatta, Dávila aki ingyen jött és hasznos volt, Sörensen akinek kicsit hullámzó volt a teljesítménye,Szymanowski aki jó volt de szerintem jövőre távozik és a végére Laursen akinek története egy igazi sikersztori hiszen nem kellett senkinek egy sérülés miatt a csapatba került majd ott is ragadt. Ja és Sisto mögött a legtöbb asszisztot adta. Amúgy itt az egész csapat.Sok távozó lesz amennyire a büdzsé engedi.

Kupa:Nagy mumus volt hiszen eddig még az elődöntőt sem értem el, de idén minden bejött.Először is egy álomsorsolás aminek során alig jött szembe nehéz csapat talán csak a Köbenhawn.Na ők meg is izzasztottak.De végül mindenkin átrohanva idén is tettünk kupát a vitrinbe ráadásul 2008 óta először. Itt látható győztes menetelés.

Bajnokok Ligája: A bajnoki cím miatt a BL kvalifikációban vettük fel a kesztyűt. Az első ellenfél a Derry City volt.Őket verve még mindig a szigetországba szólt az utunk csak most a Celtichez. Az első meccsen beleszaladtunk a késbe a második meccsen pedig nem kellett volna sok a csodához. BL selejtezők. Így BL kalandunk véget is ért.

Európa Liga:De itt viszont folytathattuk. A Trabzonsport kaptuk akiken kettős győzelemmel léptünk át így a csoportkörben találtuk magunkat. A sorsolás kedvezett nekünk és a továbbjutást tűztem ki célul. Ezt végül sikerült is elérnünk. Eu csoportkör tabella. Itt volt a Videoton is de 0 ponttal 2 rúgott és 19 kapottal kizúgtak. A tovább jutás egy északír egy skót és egy angol csapat után mégegyet ellenünk sodort: a Tottenhamet. Na ez a 2 vereség pont a 4 meccses álomsorozatunknál volt... Itt látható az összes Eu liga meccsünk.

Jövőre: Erősíteni a keretet és mélyíteni.4 millió euróm van ebből valamit azért ki tudok hozni. 1 igazolást már lefixáltam neki nagy szerepe lesz: Ponzio. Aztán az új igazolásokkal nekifutni és visszaülni a trónra!

Köszönöm ha elolvastad
    Utoljára szerkesztette: zavbal, 2015.03.08. 22:49:18