A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100595 Néhány reálisan,és belátható időn belül(10-15 év)megoldható(San Marino,Big Brother,Home Grown,).A többit inkább hagyjuk.Egyik-másikhoz 25-30 év sem nagyon elég.Az Ultimate Champions League-hez meg 100 év is kevés lehet.Semmi garancia,hogy x klubnál éppen jó időben van üresedés,és egyáltalán állást kap az ember.
A Director of Football challenge meg egy értelmetlen marhaság.Tehetetlenül nézni,milyen csapatot szed össze a DoF.Aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok,minket rúgnak ki páros lábbal.Normális ember erre nem vállalkozik.Sőt,normális ember ilyet ki sem talál.
A 13 vagy a 14-ben a San Marino-val sok időt lehúztam,de nem a challenge miatt,hanem mert érdekelt.Konkrétan azt sem tudtam,mit kellene elérnem.EB-n,VB-n is jártam a válogatottal,hangos sikerek nélkül.Egy idő után odáig jutottam,hogy a jó San Marino-i játékosaimat már ifiként ellopta tőlem az olasz válogatott.Kettős állampolgárok voltak,csak leshettem őket.Ha mind San Marino-i marad,lett volna esélyem valami nagyot dobni,de így nem.Aki csak megközelítette a klasszis szintet,az egyből olasz lett.Ha ezt nézem,igen nagy dolog volt egy VB-re kijutni.A klubcsapat más volt,ütöttünk vágtunk mindenkit.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.06. 18:02:46