104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem -
Lancelot1983 #100614 fehérorosz másodosztály ne fővárosi csapat és a média a tabella vége felé várja a csapatot -
00mate #100613 Ejj... hát akkor kicsit feleslegesen játszottam a Nyíregyházával 7 szezont. :D Akartam volna jó magyar ifiket, de akkor így kicsit felesleges. :/ -
Peti2400 #100612 A youth rating miatt kicsi az eséje, hogy jó magyar ifik lesznek. -
00mate #100611 FM 12-ben mennyire nehéz magyar csapattal ifiket kinevelni? Ha ki lenne maxolva a youth facilities meg a training facilities, meg amiket a játékban lehet, attól még ugyanúgy ratyi embereket dobna a gép? Nem buheráltam az editorban semmit (nem is tudnám, hogy hogy kell
-
Peti2400 #100610 Tudnátok mondani egy jó kihívásos karriert?Bármilyen jöhet. -
FM2012:
2024. Karácsony... 8 nap alatt 4 meccs a bajnokságban, köszi. 18 forduló alatt 5 gólt kaptunk, 17-szer győztünk, most az utolsó 2 forduló alatt kaptunk 7 gólt, az utolsó meccsen vereség is lett, így megszakadt a 35 fordulós veretlenségi sorozat.
Emberbarát szervezés.
-
00mate #100608 Hali!
Valakinek van véleménye, info-ja, stat-ja Thomas Dalgaard-ról? A Heerenveen-nel kezdtem el ismerkedő karrieremet, és hát nem győzött meg. Legszívesebben eladnám, csak az a baj, hogy most érkezett.
Utoljára szerkesztette: 00mate, 2015.03.07. 15:35:07 -
Gratulálok, nagyon pöpec karrirer volt! -
00mate #100606 Köszi szépen!
-
Lancelot1983 #100605 kár :( érdekes lett volna következő évben kiesni a premier ligából, hogy megnyerhesd :) tényleg ha köv évben mondjuk kiesnél, akkor kirúgnának? mert végül is a 7. osztályból hoztál fel csapatot, azt hiszem talán FM2010-ben egyik haverom boavistával harmadosztályból jutott fel 1. osztályba és első évében kiesett, de őt nem rúgták ki, jó mondjuk te már nyertél bl-t meg bajnokságot nem tudom ez mennyit számíthat -
Zenszkij #100604 balanced average, a másik meg amit gondolsz -
00mate #100603 Az edzésnél mit érdemes beállítani, ha már lement az előszezon? Mindenből egy kicsit? -
00mate #100602 Azt miért csinálják a játékosaim, hogy pl a szélső hátvéd előre akar passzolni, akkor másnak nem, csakis a szélsőnek passzol, azt is rosszul vagy esetleg előre vágja. A másik azok a középhátvédek: ők még rosszabbak, ők csak előre vagdossák, hogy majd lesz valami... Ez még a szezon eleji agyfasz (júl. 10-e van)? Mert rohadt idegesítő, hogy a felkészülési meccsek 90%-án nem úgy passzolnak, ahogy egy épeszű focista passzolna. Ráadásul a gólok 90%-t emiatt kapom, hogy elbasszák a passzt, majd abból kontra, kiteszik szélre, beadja a szélső (akármilyen sztár, vagy béna, a hátvédem, nem szereli és nem is fogja szorosan, le se támadja, csak követi...ő beadja, a két hátvédem meg egymást fogja inkább, mint a csatárt...). -
Zenszkij #100601 Meg
.
-
Lancelot1983 #100600 grat, a football league trophy-t is megnyerted? mert ha még nem akkor lesz pár szezonod :) -
Zenszkij #100599 Hát véget ért a kaland.
Mivel tavaly nagy meglepetésre BL győztesek lettünk, így elmondhatom, hogy mindent megnyertem. Felértem Anglia csúcsára! Óriási karrier volt, nagyon élveztem. Poénból még lehet folytatom majd egyszer meglátom :) Kéne egy új stadion hehe. GO GO FC UNITED!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.03.06. 23:25:27 -
korbin555 #100598 Nem értünk egyet,de sebaj.Kíváncsian várom a tapasztalataidat. -
Zenszkij #100597 30 yardos BIKA!!!
-
Nem marhaság a DOF. Alapvetően így működik. Persze nem teljesen az edző fölött dönt, hanem a segítségével, de ezért van az általános igazgató. Az edző pedig a csapatra koncentrálhat. Amúgy meg a játékban is van lehetőséged befolyásolni, hogy kit igazoljon neked az igazgató. Persze nem mindet fogja. Érdekes, mintsem marhaság.... -
korbin555 #100595 Néhány reálisan,és belátható időn belül(10-15 év)megoldható(San Marino,Big Brother,Home Grown,).A többit inkább hagyjuk.Egyik-másikhoz 25-30 év sem nagyon elég.Az Ultimate Champions League-hez meg 100 év is kevés lehet.Semmi garancia,hogy x klubnál éppen jó időben van üresedés,és egyáltalán állást kap az ember.
A Director of Football challenge meg egy értelmetlen marhaság.Tehetetlenül nézni,milyen csapatot szed össze a DoF.Aztán ha nem úgy alakulnak a dolgok,minket rúgnak ki páros lábbal.Normális ember erre nem vállalkozik.Sőt,normális ember ilyet ki sem talál.
A 13 vagy a 14-ben a San Marino-val sok időt lehúztam,de nem a challenge miatt,hanem mert érdekelt.Konkrétan azt sem tudtam,mit kellene elérnem.EB-n,VB-n is jártam a válogatottal,hangos sikerek nélkül.Egy idő után odáig jutottam,hogy a jó San Marino-i játékosaimat már ifiként ellopta tőlem az olasz válogatott.Kettős állampolgárok voltak,csak leshettem őket.Ha mind San Marino-i marad,lett volna esélyem valami nagyot dobni,de így nem.Aki csak megközelítette a klasszis szintet,az egyből olasz lett.Ha ezt nézem,igen nagy dolog volt egy VB-re kijutni.A klubcsapat más volt,ütöttünk vágtunk mindenkit.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.06. 18:02:46 -
10 challange, amit megéri kipróbálni
A Sir Alex Fergusson challenge
A játék lényege, hogy le kell másolni Fergiet. Elindítod a játékod, majd előre pörgetsz november 6-ig. Átveszed a bajnokság 19. helyén álló csapatot, és a végén ugyan annyit kell nyerni, mint Fergie tette. Azaz 13 PL cím, 5 FA Kupa és 2 BL.
Pentagon challenge
Ezt mindenki ismeri talán. Munkanélküliképnt és sunday league footballerként kezdesz, és a végére meg kell nyerni minden kontinens Bajnokok Ligája sorozatát.
San Marino challenge
A Serie C1/B-ben játszik a San Marino klubcsapat. Velük játszva és a youth systemet használva juttasd őket a Serie A-ba, míg az országot a legjobbak közé, majd forgasd a pénzt az ifibe.
Capital City challenge
A cél egyszerű. A bajnokság és a BL megnyerése, de csak az ország fővárosában lévő csapatokkal. Ha sikerült, akkor irány a következő ország. Anglia, Olaszo, Spanyolo, Németo, Franciao, Portugália és Hollandia.
Director of Football challenge
Nincs beleszólásod, mindent az igazgatóra bízol, te pedig csak az edzéseket és a taktikát irányítod. És az igazgaót minden tevékenységét elfogadod.
Home-grown challenge
A bajnokság megnyerése, csak hazai játékosokkal. A fő cél, anglia.
Youth academy challenge
Építs csapatot az ifiből. Egy másik verziója, hogy anglia legalsó osztályában lévő csapat ifi képzését felhúzod 20-ra és feljutni a PL-be mielőtt szarrá menne.
Beating the Big Brother chawllenge
Az adott városban lévő nagy testvér legyőzése. (FC United, Paris FC)
Dafuge challenge
Ahelyett, hogy anglia legalsó csapatát vennéd át, tekersz egy évet előre és a feljutó csapatot veszed át. Double the fun...
Ultimate Champions League challenge
Nem nehéz. Csak nyerd meg a BL-t az összes klubbal, akik eddig megnyerték (22 csapat): Real Madrid, AC Milan, Liverpool, Bayern Munich, Barcelona, Ajax, Manchester United, Inter Milan, Juventus, Porto, Benfica, Nottingham Forest, Chelsea, Borussia Dortmund, Hamburg, PSV, Marseille, Celtic, Feyenoord, Aston Villa, Red Star Belgrade and Steaua Bucharest.
have fun :D -
Zenszkij #100593
3. év a Premier Ligában, a bajnokságban ismét negyedikek lettünk mint tavaly. Először indulhattunk a BL-ben és valami ordenáré nagy mázlival ez történt:
A Barcelonát és a Real Madridot a 38 éves CR-el az élen is kvázi idegenben ejtettük ki. Madridban a perdöntő gólt a 89. percben vertük. A BL döntőt a hosszabbításban nyertük az Old Traffordon a ManU ellen!!! A Barcelonát és a Monacot idegenben lőtt góllal ejtettük ki. Nem normális! Erre nem számítottam. bajnokságot még nem nyertem attól messze vagyok...4. hely is alig lett meg, de ez ez hihetetlen! Ez a BL menetelés akkora malac volt, hogy hihetetlen. A játék kvázi mindent visszaadott évekre visszamenően a sok szívatásért. Szavam nem lehet.
Már csak a bajnoki cím és a FA kupa van hátra (libakupa nem érdekel) és kvázi elértem a karrierben amit akartam.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.03.05. 21:13:56 -
az örök kedvenc! -
00mate #100591 A 4-2-3-1 wider taktika esetén mennyire jó a Ball winning midfielder és a roaming playmaker kombó a középpályán? Ez a két opció van, amiben a középpályásaim a legjobban tudnak játszani. -
A HUNt mostmár tessék hanyagolni -
korbin555 #100589 Mindenképpen szűz telepítést kellene csinálnod.A Steam beépített játék törlése,vagy a Win eltávolítója pedig meghagyja a rejtett fájlokat.Ami azért gond,mert az új telepítés nem ír felül mindent.Ilyen esetben az nem biztos megoldás.Nyomtalanul el kell tüntetned mindent valami arra alkalmas programmal.Én Total Uninstall Pro-t használok.Azokat a rejtett fájlokat is törli,amiket a Win észre sem vesz.
Én két hónapja a komplett Steam-et újra raktam(másik meghajtóra),de a C.-ről még mindig az első telepítés(2014.okt.23.)fájljait használja a játék(gond nélkül).Nekem nem kellett mindent törölnöm,mert a játék hibátlanul futott.De neked most a biztonság kedvéért nem ártana.Remélem sikerül megoldanod.
A magyarítást egyébként én nem tartom hibaforrásnak.Nem használom,de most csak ezért felraktam.Fent van a legutolsó update,de azzal is működik. -
fordjee #100588 Oké, köszi a tippeket, először újra fogom rakni, ha úgy sem jó, akkor jön a Korbin féle megoldás. -
korbin555 #100587 Néhány dolgot megtehetsz.
1.Steam,jobb klikk a játék nevére-Tulajdonságok-Helyi fájlok-Játékfájlok épségének ellenőrzése.(ezt már megtetted)
2.Töröld az összes taktikát!
3.Töröld a komplett Preferences mappát! (C:\Users\....\AppData\Local\Sports Interactive\Football Manager 2015\Preferences)
4.Töröld a komplett Caches mappát! C:\Users\....\AppData\Local\Sports Interactive\Football Manager 2015\Caches)
5.Távolíts el minden külső skin-t,és ne használd a magyarítást!
A Preferences-t,és Caches-t újra felrakja a játék,taktikát sajnos újat kell csinálni.Valakinél ugyanezt a problémát megoldották ezek a lépések.Ha így sem lesz jó,írjál ide.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.03.04. 06:26:30 -
En is azt mondom hogy rakd ujra es a magyaritast felejtsd el.Nalam anelkul tokeletesen fut az uj update-el is. -
Motolla #100585 Azt, hogy "elfaultolja" magát, azaz megpróbál valami trükkel 11-est kicsikarni, de ez nem igaz. Igazából csak annyit jelent, hogy valahol a tizenhatoson belül bóklászik, különösebb cél nélkül. -
Motolla #100584 Régen az ilyen hibák a magyarosítás inkompatibilitását szokták jelezni, szerintem rakd újra a játékot, angolul, és nézd meg, úgy mit csinál. -
00mate #100583 Azt vettem észre, hogy pl. a szögletnél, ha én végzem el, akkor van egy olyan opció minden embernél, hogy "default". Ez mit jelent? -
fordjee #100582 Megpróbáltam, semmi javulás. Frissített valamit, vagy nem is tudom, mit csinált, de a taktikára rákattintva egyből kilép és ezt írja ki. Bocs, hogy ide irkálok, de máshova nem tudok és eléggé elszomorít ez... -
Peti2400 #100581 Így elrontani egy tehetséges srác karrierjét.Jelenleg 20. helyen vannak a Seria A tabelláján.Lehet hogy felkarolom szegényt.
-
Akkor steamben jobb gomb a jatekon, properties, local files, verify integrity cache. -
fordjee #100579 Eredeti a játék. Mindent a szokásos módon csináltam, elindítottam, telepítette az új patch-et, majd játszani akartam:( -
00mate #100578 Hali!
Lenne egy problémám, gondolom taktika miatt van. A szélső hátvédeim (bár néha nem csak ők) passzolni szeretnének előre, akkor 10-ből 5 alkalommal a csapattárs mögé adja a labdát, amit az ellenfél lefülel és indul a kontra. Ez miért van? Lehet hogy direct pass-t kellene beállítanom nekik? -
korbin555 #100577 Gondolom nem eredeti a játékod,mert a friss update gond nélkül működik.És eddig még senki nem jelzett hasonló problémát.
Szerintem inkább az új patch lehet a gond,nem a nyelvi fájlok. -
fordjee #100576 Amiatt lehet? Megpróbáltam angol nyelven, de úgy is kidobott. Mi lehet a megoldás? Rakjam újra az egész játékot?