A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij

Letudtam az első évemet a Premier League-ben. Az előkelő hetedik helyen végeztünk. Nagy menetelés volt azonban a kupákban, miután bevettem a lexarom tablettát tavaly, idén odatettük magunkat, és mindkét kupában a döntőig meneteltünk, ahol csatlakozva Korbin átkához elbuktunk.

A bosszantó az egészben, hogy egy esetleges hatodik hellyel a bajnokságban így is EL résztvevők lehettünk volna, ha az utolsó fordulóban verjük idegenben a Newcastle-t, de kikaptunk. Így idén igazából 3 lövésem volt az EL indulásra, de egyik sem sikerült, talán jövőre. Nem vagyok elkeseredve, mivel PL résztvevőként helyreállt a büdzsé, nem függünk a nemzetközi pénztől. Arraialt is megvette az Everton 12 misiért, hogy idén egy meccsen se lépjen pályára. Több játékosomért is jelentkeznek, ha megfelelő az összeg mehetnek, hozok ingyen jobbakat.

Ismét bővítik a stadiont (maguktól) 7500 ülőhellyel és undersoil heatinggel (20 ezres lesz), ezért jövőre ismét máshol kényszerülünk játszani. Legnagyobb meglepetésemre az új ideiglenes otthonunk az Etihad Stadion lesz. A nagy rivális Manchester City beenged minket, ami rettenetesen szimpatikus húzás részükről, tekintve, hogy tavaly nem bírtak megverni minket (otthon 3-1 ide, idegenben 0-0, sőt a ligakupában is büntetőkkel vertük őket). Előre is köszönöm nekik, hogy nem kell Boltonba átennünk a székhelyünket idén. Nagy dolog ez. Kicsit visszás is lett volna, ha a Vörös Lázadók becenevű csapat az Old Traffordon lépne pályára hazai környezetben.

Meccsek egy, meccsek 2.

A nagy csapatok ellen jól ment. Az Arsenallal oda-vissza X, a Chelsea ellen idegenben X, otthon győzelem. A Cityt már írtam. A Tottenham se tudott megverni (ligakupában otthon 6-0ra vertük). Csak a ManU vert oda-vissza a bajnokságban, de a kupában az Old Traffordon 0-3-ra kalapáltuk őket is. Soha rosszabb szezont. Jövőre meglátjuk mi lesz, fejlesztem tovább az edzőközpontot, nem akarok milliókért igazolgatni. Szép lassan, okosan akarok eljutni a csúcsra. Jah igen és a Liverpool...sajnos tőlük kétszer is kikaptunk, az egyik a FA kupa döntő volt....