104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #100575 magyarítás? -
fordjee #100574 Tegnap felkerült a legújabb patch, de nem játszottam utána. Gondoltam, most fogok, de ha rákattintok a taktikára, kidob a játék. Másnál nem csinált ilyet? Két crash dump, meg hozzá hosszú szöveg, harmadszorra meg csak kiírt 6 számot és ennyi. Mi lehet a gond? -
Győr 2016-17
BL-be továbbra sem tudok bekerülni. az utolsó körben mindig kizúgok. EL-ben is idén elég szerencsétlen sorsolásnak köszönhetően a 2. körben hazaküldött a City.
-
fordjee #100572 Oké, csak jó tudni, hogy nem hülyültem meg:) -
pontosan. Van helye, oda kell írni.... -
Peti2400 #100570 Azt hiszem LasDen mondta, hogy a magyarításos dolgokat törli. -
fordjee #100569 Tegnap délután írtam ide, azt törölte valaki?
-
dezfafara81 #100568 Vettem! :) -
én meg a reklám mellőzését köszönném meg :) -
korbin555 #100566 Gratula.
Azok a kiegészítők nem zavarnak meg semmit.A képcsomagokat bármikor berakhatod-kiveheted,az adatbázisok pedig úgyis csak új karriernél lépnek életbe.(ha kiválasztod) -
ezek nagy része csak grafikai kiegészítő szóval nem tud bekavarni, a +ligák meg a frissebb adatbázishoz meg amúgy is új karrier kell h érvénybe lépjen szóval szerintem nem kell félni. -
dezfafara81 #100564 Sziasztok! Sikerült lehúznom az első évemet a Juvéval az FM 15-ben, kezdésnek rögtön tripla (bajnokság, kupa, BL)... Most tényleg ennyire túl erős az idei FM-ben az Öreg Hölgy, vagy nekem is köszönhető azért? :) Sokszor belenyúltam a meccsekbe, taktikaváltás, ordítozás a partvonal széléről, stb... A BL-ben például a negyeddöntőben otthon a Reál Madridot 5-1-re páholtam el, pedig idegenben kikaptam 2-1-re, az elődöntőben meg a Barcát idegenben 3-2-re vertem, igaz otthon 1-0-ra kikaptam.
Más, itt vannak faja kis kiegészítők felsorolva: http://www.fmhungary.hu/hirek/Alapveto_Fm_15_kiegaszitok. Ezekkel kicsit feljavítanám a játékot, mert semmi kiegészítő még nincs fent. Ez mennyire kavar be a karrier mentése(i)mbe? Mert most jön a második évem, és nem örülnék neki, ha összekutyulná a mentéseket...
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2015.03.02. 13:09:41 -
korbin555 #100563 Az biztos,hogy senkiként nem lesz tekintélyed.Az is biztos,hogy világhírűként lesz.De az elvárásokhoz nincs köze.A magas reputáció nem véd meg a kirúgástól,erre már volt itt példa.Az elvárt eredményeket hozni kell,különben bajok lesznek.Nem okos dolog nagyot ígérni,mert hamar lapátra kerül az ember,ha nem hozza amit ígért. -
korbin555 #100562 Van rá megoldás,de sajnos nem a pár klikkes fajtából.Az editor ugyanis egyes adatokat nem enged szerkeszteni a "gyári" ligákban.Ide tartozik a játékoskorlátozás is.Viszont új ligastruktúrát lehet építeni,ott azt csinálsz,amit akarsz.De az azzal jár,hogy mindent egyenként be kell állítanod.Mennyi csere lehet,a pénzdíjakat,az ifik/tartalékok meccsnapját,a lapok utáni eltiltásokat,a légiós korlátozásokat,hozzáadni a kupákat+az alsóbb ligákat,beállítani a kiesők,feljutók számát+ahol van,ott a rájátszások szabályait.És sok egyéb dolgot.Magyarul olyan szabályon szeretnél változtatni,ami miatt új adatbázist kell készítened.Ez nem az 1 perces ligakupa törlés,vagy youth rating állítás,időbe telik megszerkeszteni.Aztán érvényesíteni kell,mert sok a hibalehetőség.És végül tesztelni sem árt,egy esetleges crash miatti idegrohamot megelőzendő.
Macerás lesz,ha nem értesz hozzá.De hogy ki fogja ezt leírni lépésről-lépésre?Megcsinálni egy óra,leírni meg fél napba telne.Nekem legalábbis.De meg lehet tanulni.Hosszú évek,100-200 óra az editorokkal,és már majdnem mindent értek belőle.De gondolom nem mindenki olyan fafejű,mint én. -
00mate #100561 Most van időm elkezdeni a 15-ös szériát (eddig a 12-es szériával játszottam). Az lenne a kérdésem, hogy milyen változások történtek ahhoz képest? Az egyik konkrét kérdésem az lenne, hogy amikor kiválasztom a csapatot, akkor a következő ablakban megjelenik, hogy milyen edző lehetek. Ez mit befolyásol tulajdonképpen? Ha egy senki leszek, akkor a játékosok a fejemre fognak nőni, de nem lesz nagy az elvárás? Illetve ha fordítva, akkor tisztelni fognak, de az eredményeket hozni kell? -
lehet, hogy off, de:
nosztalgikus hangulatomban elővettem a 08 részt, aztán szomorúan konstatáltam, hogy win8 alatt nem fut el :/ úgyhogy jött a 10. kérdés: editorban hol lehet olyat módosítani, hogy egy bajnokságban hány hazai játékost kell bevetni a kezdőben? valaki esetleg? -
Zenszkij #100559 Köszönöm, innen lesz igazi kihívás a játék, mert jövőre nehéz lesz hozni ezt a szintet, vagy meghaladni. És igen mikor 5 csapat indult a BL-ben, az Arsenal volt az EL győztes. Akkor már értem, mi volt ez az 5 induló :D Thx :). -
EL-t angol nyerte? mert akkor simán lehetséges, sőt akár 6 is indulhatna az új szabállyal. mivel a BL-EL győztes alap jogot kap és nem az országok helyezettjeitől veszi el a jogot. szóval nem úgy mint pár éve h a Chelsea elvette a Spurs jogát.
am gratu!
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.03.01. 13:52:17 -
hangabanga #100557 A Genie Scout progit gasznalja valaki aktivan?
Angol 9.-be van / lenne ertelme hasznalni a kolcsonzes miatt? -
Grat! -
Ez igen!
-
korbin555 #100554 Grat.
-
Zenszkij #100553
Letudtam az első évemet a Premier League-ben. Az előkelő hetedik helyen végeztünk. Nagy menetelés volt azonban a kupákban, miután bevettem a lexarom tablettát tavaly, idén odatettük magunkat, és mindkét kupában a döntőig meneteltünk, ahol csatlakozva Korbin átkához elbuktunk.
A bosszantó az egészben, hogy egy esetleges hatodik hellyel a bajnokságban így is EL résztvevők lehettünk volna, ha az utolsó fordulóban verjük idegenben a Newcastle-t, de kikaptunk. Így idén igazából 3 lövésem volt az EL indulásra, de egyik sem sikerült, talán jövőre. Nem vagyok elkeseredve, mivel PL résztvevőként helyreállt a büdzsé, nem függünk a nemzetközi pénztől. Arraialt is megvette az Everton 12 misiért, hogy idén egy meccsen se lépjen pályára. Több játékosomért is jelentkeznek, ha megfelelő az összeg mehetnek, hozok ingyen jobbakat.
Ismét bővítik a stadiont (maguktól) 7500 ülőhellyel és undersoil heatinggel (20 ezres lesz), ezért jövőre ismét máshol kényszerülünk játszani. Legnagyobb meglepetésemre az új ideiglenes otthonunk az Etihad Stadion lesz. A nagy rivális Manchester City beenged minket, ami rettenetesen szimpatikus húzás részükről, tekintve, hogy tavaly nem bírtak megverni minket (otthon 3-1 ide, idegenben 0-0, sőt a ligakupában is büntetőkkel vertük őket). Előre is köszönöm nekik, hogy nem kell Boltonba átennünk a székhelyünket idén. Nagy dolog ez. Kicsit visszás is lett volna, ha a Vörös Lázadók becenevű csapat az Old Traffordon lépne pályára hazai környezetben.
Meccsek egy, meccsek 2.
A nagy csapatok ellen jól ment. Az Arsenallal oda-vissza X, a Chelsea ellen idegenben X, otthon győzelem. A Cityt már írtam. A Tottenham se tudott megverni (ligakupában otthon 6-0ra vertük). Csak a ManU vert oda-vissza a bajnokságban, de a kupában az Old Traffordon 0-3-ra kalapáltuk őket is. Soha rosszabb szezont. Jövőre meglátjuk mi lesz, fejlesztem tovább az edzőközpontot, nem akarok milliókért igazolgatni. Szép lassan, okosan akarok eljutni a csúcsra. Jah igen és a Liverpool...sajnos tőlük kétszer is kikaptunk, az egyik a FA kupa döntő volt.... -
Peti2400 #100552 Köszi. -
Zenszkij #100551 Szép! -
Zenszkij #100550 Hogy a bánatban indulhat az első 5 csapat az angoloktól a BL-ben, ha nem innen van a BL győztes? Ráadásul a rules-ban fel sem tüntetik ki hova kvalifikálja magát. 

-
Peti2400 #100549
2.év
A csapat messze túlszárnyalta az elvárásaimat.A 10. hely egy újonchoz képest nem is rossz, sőt.Akit kiemelhetek az Sagbo, aki 3. lett a góllövőlitán.A középpályán kiemelkedő teljesítményt nyújtott Eikrem aki 166 key pass-t adott a szezonban messze megelőzve olyanokat mint Eriksen(48),Rooney(47),David Silva(47).A következő évre kaptam 20 milliót igazolni amiből szerintem tudok hozni pár jó játékost.Következő évre szeretnék a nemzetközi porondon is bizonyítani.
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2015.02.28. 18:25:13 -
Ez àtok, semmi kètsèg. Azèrt ez is igen szèp! -
Zenszkij #100547 Sporttörténelmi pillanatot értünk el 2020. szeptember 22-én. 3 hétre rá, hogy hazai környezetben kikaptunk a bajnoktól 0-1-re bődületes módon voltunk képesek visszavágni!
FC UNITED, THE BETTER SIDE OF MANCHESTER! -
korbin555 #100546 El lehetek átkozva.Az utolsó 5 döntőmet mind elbuktam.Sorrendben Haladás,Real Madrid,Q.P.R.(EL),PSG,Örgryte.Egy dobásom maradt még,mert nem hiszem,hogy ráhúznék a 10 évre.De amilyen passzban vagyok,jó eséllyel kiesek majd az elődöntőben.Azt még a döntőknél is többet veszítettem. -
Zenszkij #100545 Még el se kezdődött a szezon, de megérkezett értem a legnagyobb ajánlat, amit csak el lehet képzelni.
Annak ellenére, hogy bajnokok lettek kirúgták az edzőt és engem akarnak. Hiába, jól sejtik, hogy mivel lehet megfogni az FC Unitedet. Vérzik a szívem, mert a kedvenc csapatom, ezért az interjúra elmentem (végülis egy városban vagyunk), de végül visszautasítottam az ajánlatot. Rengeteg energiám fekszik már az FC Unitedben, talán 5-6 év múlva, ha itt mindent megnyertem és jön egy ilyen ajánlat akkor elfogadom! -
Zenszkij #100544 Épp meg fogunk felelni :D.
-
Zenszkij #100543
Véget ért a létra. Óriási megdöbbenésre mindössze hat év alatt az FC United of Manchester feljutott a Barclays Premier League-be. Egy kis csapat, melynek a stadionja idén lett 5ezer fős /miután le kellett bontani a Championship szabályai miatt a már bővített álló lelátókat/, melynek a létesítményei még a League 2-ben is a leggyengébbek, melynek a heti fizu kerete 100 ezer font, mely még sosem játszott mérkőzést a Manchester United és a Manchester City ellen megvalósított egy álmot. Egy csapat, melyet a szurkolók irányítanak, nem holmi Glazerek és Abramovicok. Itt van megérkezett a Chelsea, Arsenal, Liverpool, ManU, Tottenham és City nevezetű európai óriások közé. Nem lettünk bajnokok, de a második hely is biztos feljutást jelentett. TABELLA.
Fel kellett vennünk 5,4 milla euro kölcsönt, mert 7,5 ezerrel bővíteni kell a stadiont, hogy megfeleljünk a legmagasabb liga elvárásainak. Így 12,500 fős lesz az aréna, ami így is magasan a legkisebb befogadó képességű. Több mint fél évig nem játszhatunk otthon, de a Bolton addig befogadott minket, amit nagyra becsülünk! Idén a legnagyobb skalpunk az Arsenal volt a FA kupában. Nem sok örömöm volt benne, mert az Exeter kivert. De a feljutás meglett! Köszönöm eme hősnek, aki már harmadik éve szolgál, hogy segített ebben. Irány a PL. Pénz van átigazolásra 11 millió, nem tervezem elkölteni. 200K lett a heti fizukeret, azt ki fogom használni. Célom, hogy felhozzam az infrastruktúrát a legmagasabb szintre, ami több évbe fog kerülni (tekintve hogy pénzhiány miatt nem tudtam húzni), továbbá, hogy elérjük végső állomásunk a PL tabella tetejét. Most kezdődik az igazi küzdelem! -
korbin555 #100542 Az se rossz.
-
Zenszkij #100541 Már bevettem :D. -
korbin555 #100540 Nyugi. -
Zenszkij #100539 Szétvet az ideg! Kiverjük az Arsenalt hazai pályán 1-0ra, majd megyünk a League 1-es Exeterhez és kikapunk 1-0-ra a FA kupában. Innentől kezdve ebben a karrierben nem érdekelnek ezek a kupák. Ott egye meg a fene az összeset. Majd később PL-esként nem lesz nagy kunszt megnyerni, így innentől kezdve U21 bohóctalaj lesz. Ha egyszer így is mégis eljutunk a döntőig akkor is bohócparádét rendezünk a libalegelő Wembleyben, majd játszik a szertáros, meg a kölök a szomszéd utcából meg a szürke egerek a csapat körül. -
korbin555 #100538
8.év.
Kezd unalmas lenni,de még kitartok.Az egyedüli izgalom az volt,hogy elérjük-e a 100 gólt.Az utolsó előtti fordulóban elszenvedtük az egyetlen vereségünket,és így 3 gól kellett az utolsó meccsen.Éppen meglett.Bár az is kellett hozzá,hogy az utolsó 6-7 bajnokit overload-on játszottam.
A BL csoportból simán továbbjutottunk,a Bőrgatyásokat oda-vissza megvertük.Igaz,a PSG ellen két döntetlen,de az első hely meglett.Tavasszal jön a Liverpool.
-
Zenszkij #100537 Az FA kupa harmadik körében csatlakozunk.
Hát ba'mmeg.
-
Zenszkij #100536
Erőfelmérőnek jó volt :D. Ennyit a libakupáról.

Épp meg fogunk felelni :D.