Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Nem volt ilyen mértékű vándorlás a 14-ben.Kötelező volt x magyarnak lenni a kezdőben,és a keretben.Ezt most elfelejtettem beállítani.
2.Itthon kizárt,hogy bárki beelőzzön,mindenki fényévekre van tőlem.Játékerőben,pénzben,de leginkább észben.Az összes gépi menedzser hülye.Ha elég ideig maradok,bárhol meg tudom ezt csinálni.Az ország sem számít,mindenhol lehet dominálni.Csak kitartás és idő kérdése.
3.A 14-ben egyszer nem tudtam címet védeni.De ott és akkor a 3.vagy a 4.szezont töltöttem a PL-ben,még nem volt kiforrott az a csapat.
4.Nem tudom,melyik lesz a következő csapatom.Van egy tervem,szeretném egy karrierben megnyerni mind az öt top ligát.De mindig halasztom,mert utálom a La Ligát(nem a valóságban)Hogy miért utálom,arról fogalmam sincs.Nincs mindenre ésszerű magyarázat.
5.Sosem kezdek gazdag klubnál.Bár idén előfordulhat,hogy egy karrierben változtatok.Lásd 4.pont.Ha annak nekiállok,valamelyik esélyes klubnál kezdek.Nem akarom,hogy 15 évig tartson.A 2. évben már a 2. országban akarok lenni.
6.Mást se csinálok,minthogy csóró,futottak még csapatokat járatok a csúcsra.Idén is felvittem a 6.ligás Bradford PA-t a PL-be.(igaz,közben a nagy szám miatt kirúgott a főnök és visszatöltöttem a mentést.Mea culpa).Az első 3-4 szezon volt az fm-es pályafutásom messze legnehezebb feladata.Annyit szenvedtem a tehetetlenségtől,hogy már fájt.
7.A 4-4-2-vel semmi bajom,de mi abban annyira érdekes,hogy éppen azt erőltessem?
Remélem,nem hagytam ki semmit.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.01.14. 20:26:28
melyik lesz a következő csapatod? esetleg nincs kedved, valami nem túl gazdag csapattal lenni, valamelyik nagy bajnokságban mondjuk, 2.-3. osztályban, akit kieső helyre várnak és standard 4-4-2 felállással a csúcsra juttatni? 😊
Ajándékba kaptam 3 éve,mikor kórházban voltam,ezért nem akartam egyből túladni rajta.A szekrényben volt két évig.Tavaly nyáron aztán elcseréltem egy új Beyerdynamic DT990 Pro,és egy alig használt Nook Simple Touch-ért.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Brentford 2.szezon
Magabiztos újonc évünk volt, végig jó távol a kieső zónától. Persze voltak nagy hullámvölgyeink de voltak nagy bravúrjaink is, így amit ígértem a vezetőségnek azt simán megtartottam a középmezőnnyel. Kapott gólok száma kicsit zavar, mert ennyire nem volt rossz a védelem, de pl. ebből az utolsó 4 meccsen kaptunk 11t az előttünk végző csapatoktól. Amúgy érdekes h Rijkaard milyen simán bajnoki címet nyert a Spurs-el, meg h rajtam a kívül a másik két újonc is milyen simán bent maradt. A kupákba valami hihetetlen szerencsés sorsolásunk volt, szerintem fm-be nem is volt soha ilyen szerencsés. Egy-kétszer persze így is döcögött a szekér de sikerült mind2 helyen döntőig mennünk. A liga kupát mint már írtam egy nehéz meccsen nyertük meg, addig az FA kupát egy nagyon szoros meccsen 11sekkel sikerült, mondhatom h szerencsénk is volt mert a meccs vége fele nagy helyzeteket hagytak ki, de mi meg a hosszabbításban hagytunk ki nagy helyzeteket. A keret elég fiatal de még bőven erősítésre szorul, sajnos van egy két elégedetlen emberem is, meg egy Savitskyim is aki 1,5 év alatt nem kapott munkavállasít.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.01.14. 16:01:48
ON: Addig retrózom az fm12-vel. Coventry-vel kezdtem az angol másodosztályban és 4. helyre futottunk be, majd megizzadva, de sikerült feljutnunk a Premier League-be. Németh K. és Soukouna (mindkettő ingyen) vezéregyéniségek voltak elől. Kaptam 15M-t, ami jól hangzott, de elég kevésnek tűnik. Érkezik "ingyen" (1,3M nevelési költség a Chivasnak) Fierro, illetve tárgyalok olyan játékosokkal mint: Wright Phillips, Verratti, Quintero, Dos Santos, Hargreaves, Juhász és vagy 30 fős a Shortlistem hogy kit lenne érdemes idecsábítani. Cél a tagságunk megőrzése. Hátvédekkel gondba vagyok, ajánlást szívesen várok.<#vigyor3>#vigyor3>
Pedig vannak tehetséges magyarok.(A YR 93.)De vándorolnak ki,tele vannak velük Nyugat-Európa kisebb csapatai.A lengyeleknél is annyi a magyar,hogy 3 komplett csapatot ki lehetne belőlük állítani.(A lengyelek meg jönnek ide.)A jobbakat megértem hogy kimennek,de a hogy a gyengék is?Egyébként külföldön is ez van,nem magyar jelenség.Ahol nincs rá külön szabály,ott több a külföldi mint a hazai.Iszonyat ez a népvándorlás.
Elszúrtam,be kellett volna állítanom,hogy x magyarnak lennie kell a kezdőben.A 14-ben megcsináltam,ott nem is volt ilyen invázió.4 magyarnak kezdenie kellett,és 3 saját nevelésnek lennie kellett a felnőtt keretben.Egész más volt a leányzó fekvése.Akkor is tele volt szeméttel az NB1,de legalább magyar szeméttel.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.01.13. 15:57:53
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
van remény a döntőre 😮 eddig Brighton,Villa,Bournetmouth,QPR út se volt túl nehéz főleg h utóbbi hármat otthon fogadtuk.
-WHU 3:1 Brentford -közünk nem volt, megérdemeljük
-Newcastle 1:1 Brentford -lefocizzuk őket, szinte végig vezettünk 90+3 egy szöglet után begyötrik az egyenlítést
-Burnley 1:0 Brentford -kiegyenlített meccs, de erre a 84.percben ők találnak egyet mi meg nem
A koefficiens alapján felmásztunk az első helyre,de reputációban még van hová fejlődni.
A szezont 85M profittal zártuk,de 5 helyet visszaestünk a gazdagok listáján.Az új stadion pénzbe kerül,nincs mese.Bár 52M-t már behoztam.(Azt nem értem,Ribeiro miért a Metaliszthoz írt alá,mikor a fél világ sorban állt érte.Chelsea,Milan,Benfica,Liverpool,hasonlók.Gondolom ott ő lesz a Jani,meg a 91k fizu sem rossz.)Úgy néz ki,a következő 2-3 évben komoly eladásaim nem nagyon lesznek,csak a szokásos tehetségek.Észnél kell lennem a bérekkel.3 ember van aki 40k fölöttt keres,szerencsére nekik hosszú távú a szerződésük.50k fölé nem engedek senkit.Sajnos nincs szponzor,magamnak kell kigazdálkodni minden fillért.Jövő héten repülünk Kínába,egy kis reklámbevételt generálni.Abból is bejött idén 19,5M.Valahogy csak megoldom.
Haladás FC.-13.szezon.
Megvan a 2.BL győzelem!A hajamat téptem,mikor 3 gólos hátrányból kiegyenlített az Arsenal,de a hosszabbítás a miénk lett.Fantasztikus meccs volt.A többi a szokásos,azon kívül hogy elvesztettünk egy bajnokit.Németh Márió szerződése lejár,és nem kap újat.32 éves,és veszettül romlanak az értékei.Ezzel az utolsó "valódi" játékos is eltűnik a keretből.A képességei alapján úgyis 9-10 éve megtűrt ember volt.De mivel az NB1-ben jól megállta a helyét,eddig maradhatott.Viheti magával a rekordjait.406 meccs,ebből 332 bajnoki(101 gól.)A közelében sincs senki aki ennyi meccset játszott,és nem is lesz.Az állandó rotáció miatt nincs olyan emberem,aki szezononként 25-26 meccsnél többet játszik.Ennyi idős koráig sem marad senki,nem fogják utolérni.Megy az "örökös" gólkirály Ribeiro is,ő pedig a gólrekordját betonozta be nagyon hosszú időre.Összesen 208 meccs,308 góllal zárt.29 éves,még jó pénzt kapok érte.Fájdalmas döntések ezek,és az is biztos,hogy a BL győzelem ellenére ezért utálni fognak a szurkolók.Ez van,lesznek új legendák a régiek helyett.(A 7 legendából ezzel 1 marad itt.)
Itt pedig egy gól,ami 2.lett az év legszebb góljai között,de mivel az én emberem lőtte,nekem ez a legszebb.
És végül a most befutott Breaking news.
Azért a fontos meccsek előtt mindig odafigyelek,van-e az ellenfélnél gyenge pont.Fáradt ember,kényszerből berakott tapasztalatlan játékos,vagy ifi,ilyesmi.Ha van ilyen,akkor szándékosan rájátszom.Vagy éppen veszélyforrás.Ilyen a PSG,mert a két szélsőjüknek 19 és 20 a gyorsasága.Ellenük a két szélső védőm nem mehet előre.Ők is tudnak futni,de ennyire azért nem.Piszok erős csapatuk van,az elmúlt 6 évben 3 BL-t nyertek.A Chelsea-ben meg van egy AM,aki 30 méterről lövöldözi a bombagólokat.Arra ráuszítom a terrier Anchor Man-t,a gatyát is leszedi róla.De már csak a BL kieséses szakaszára kell odafigyelnem.Ez pár meccs,a többit lehozzuk izomból.Ha 13 év nem elég,hogy világklasszis csapatom legyen,akkor sosem lesz.A BL mégis más,nüanszok dönthetnek,emiatt mindig lesz izgalom a játékban.Meg ott van még az fm faktor,mert a 60 kapura lövés ellenére is ki lehet kapni pl.a Balmazújvárostól.Az NB1 arra jó,hogy a morál mindig az egekben legyen.Mindenki egyfolytában boldog a nagy győzelmek miatt.Most a BL csoportban becsúszott egy 2-3 a Metaliszt ellen,de még akkor is vigyorgott mindenki(rajtam kívül).
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nem sok infót találok róluk.Nálam most 2027 január 1 van.2026-ban 1 meccsük volt,Vanuatu ellen egy 0-5 barátságos.Ahogy megyek vissza az időben,2023-ban volt nekik egy Pacific Games B csoport,de csak zakó zakó hátán.Győzni csak véletlenül tudnak.2019-ben a Wallis&Futuna korallzátony ellen arattak egy dicsőséges,3-1-es győzelmet.Amennyire én látom,nem jutottak ki sehová.Mert gondolom a Pacific Games,meg az OCE Nations Cup-on minden kókuszdió válogatott indulhat.Új-Zéland ellen egy meccset sem játszottak,azt legalább megúszták.
A világranglistán a 205.helyen állnak.Előttük a Virgin Szigetek,mögöttük Bhután.
Éppen most ajánlottam szerződést egy japán DL wonderkidnek.Szezon végén csatlakozik-Oshima.Van már 96 meccs a lábában,pedig még csak 18 éves.3,5M€+ 1M€ 20 meccs után,ennyibe került.Ha jól emlékszem,ez a harmadik legnagyobb összeg,amit játékosért adtam ebben a karrierben.De az edzőim szerint "minden pénzt megér".Márpedig van itt egy rakás világklasszis,van mihez viszonyítaniuk.Viszont így a már 10 éve itt játszó Dél-Afrikai Lumkana menni fog.28 éves,17,5M az ára,kapok érte vagy 20-25M-t.Annak egy részéből meg hozok újabb tehetséges gyerekeket,1-2M-ért "darabját".És a körforgás folytatódik....
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.01.12. 09:52:20
Érdekes az is,ami a hírekben megjelent.Kereki híres a gyalázatos kiesésről,amit a Dinamo Kijev ellen,az előző BL szezonban szenvedett el.Valóban csak emiatt lennék híres?Vicces ez a sajtó.Azért csak nyertem már egy BL-t.