A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100511
7.év.
Nehezen bírom megszokni ezt az április-november bajnokságot.A szezont most is a BL folytatásával kezdtük.Kivertük a Juvét,aztán kiestünk a Real Madrid ellen.Hajszálon múlt,hogy nem mentünk tovább,két nagyon szoros meccs volt.
Itthon a veretlen bajnokság múlt hajszálon,de egy zakót sikerült beszednünk.És csodák csodájára elbuktuk a Szuper Kupa döntőt is a Malmö ellen.Nagyon nem érdekelt,és a vezetőséget sem.Ilyen apróság miatt nem cseszegetnek egy legendát.Időközben ugyanis az lettem.Megvan a klub 18.bajnoki címe,az ősi ellenség Göteborg már csak eggyel van előttünk.
Az új BL szezonban megint besétáltunk a csoportba,és első helyen továbbmentünk a Dortmund,és a Milan előtt.
Tovább izmosodtunk anyagilag,a klub értéke már 73M.Az új átigazolási pénz 21,5M,a bérkeret pedig 384k.Ez utóbbinak kb.a felét használom,de most nőni fog,mert több emberrel is hosszabbítani fogok.A három legmagasabb átlagot hozó játékosom:Boubas,a gólkirály Koridze,és Kabwe.
Eddig dilemma előtt álltam,mert klasszis svédek nem nagyon akarnak előkerülni.De ahogy a külföldiek saját nevelések lesznek(3 év),vagy svédek(5 év),egyre könnyebb dolgom lesz.9 svéd kell a meccskeretbe.de baj így sincs,már szinte az egész keret saját nevelés.Lassan megkezdhetem kirostálni a gyengébb svédeket(akik mondjuk csak nálam gyengék).Januárban érkezik egy Uru wonderkid CM,aki már másfél éve aláírt.Moreira már nyár óta itt van,és most fűzöm az agyát egy 17 éves Chilei csodacsatárnak,de nehezen akar kötélnek állni.