A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

6.év.

Elsőnek jött a tavalyról maradt Európa Liga.A Lyont-t megoldottuk,de a következő körben az elméletileg könnyebnek tűnő Bordeaux ellen kiestünk.Itthon pedig már a közelünkben sincs senki.Svéd kupa,és Szuperkupa.A bajnokság is teljesen sima volt.Néha kavartak be sérülések,de már annak sincs jelentősége.Túl erősek lettünk,kezd emlékeztetni a magyar karrierre.De sajnos nem csak ez,hanem a játékosaim árai is.Egy Hollandiában kölcsönben lévő 18 éves srác többet ér,mint a legjobb játékosaim.
    A nagy teszt a BL volt,ahol könnyedén jutottunk a csoportba,és most már tovább is léptünk.Kis szerencsével elsők is lehettünk volna,de közbeszólt a balsors.Kiesett a legjobb csatárom,meg a 4 középhátvédből 3.A bajnokságban ez nem lett volna probléma,de a Chelsea nem Halmstad,vagy Malmö.Az összetákolt csapat 2-1-re kikapott,de nagyon elégedett voltam velük.Főleg mert az egyik DM játszott középhátvédet.A folytatásban jön majd a Juventus.

A jó eredmények mellett a klub is szépen fejlődik.Már megelőztük a helyi rivális Göteborgot a nézőszámban.Két telt házunk volt,a kihasználtság pedig 86%.Folyamatosan javul a háttér is,de ott még lesz munka.A 2.leggazdagabb Skandináv klub vagyunk az F.C. Köbenhavn után.A következő szezonra 12,1M-t kaptam igazolni,és 206k a bérkeret(átcsoportosítás után 10,4M és 240k).Szezon előtt két ember érkezett pénzért,Koridze,és Hoon.Kiegészítőnek ingyen Falah,+ néhány kallódó gyerek az ifibe.Belőlük nem sokat nézek ki,jó eséllyel mind piacra kerül majd.Transfers.A játékoskereskedéssel még várnom kell,mert aki eddig pénzért jött,az majdnem mind kevesebbet ér mint amennyibe került.

Ezzel utolértem magam,jelenleg a 7.évet tiprom.
    Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.25. 20:44:55