A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Motolla
    Sziasztok, Zenszkij kedvéért jelzem, hogy én is jelenleg az FC United menedzsereként tevékenykedem.
    FM11-gyel játszom, az aktuális karrieremet a lehető legnehezebb feltételekkel indítottam: nevesincs edzőként, félprofi játékosmúlttal, munkanélküliként, angol sokadosztályban.
    Hát, mit mondjak? Szopi-nyali az eleje. Pedig nem vagyok kezdő a játékban: az FM 2007-nél kapcsolódtam be, és elég intenzíven játszom azóta is a különböző verziókkal. Tudom, itt még viszonylag ismeretlen vagyok, az indexes hasonszőrű fórumon írogattam sokat még Mr. Quijote és Mekk_Elek néven, onnan ismerhet, aki járt arra, amíg még aktív volt az a topik.
    Szóval itt a Wrexham volt az első állomás, 2010 nyarán, ott a kiesés elkerüléséért vívtunk élet-halál harcot, és, bár bennmaradó helyen voltunk féltávnál, januárban reflexszerűen, önvédelemből lemondtam, agyvízfelforrás miatt. Rögtön alkalmazott is egy ír csapat (ahol ugye a szezon télen kezdődik), itt az első évben bennmaradtam velük a legalsóbb ír ligában, a másodikban már a középmezőny elejét tűztem ki célul, és, mivel féltávnál még mindig csak a középmezőny mögött lihegtünk, megint csak lemondtam.
    Ekkor jött - 2012 júniusában - az FC United megkeresése. Itt is a bennmaradás van célul megjelölve (Blue Square North Liga ), ami biztosan meglesz, hiszen jelenleg 12 forduló után 13.-ak vagyunk a 22-es tabellán.
    Itt érzem először, hogy a taktikámból, elképzeléseimből viszontlátok bármit is a pályán. Valahol korábban olvastam, hogy a játékosmúlt beállítása felel meg tulajdonképpen a játéknehézség fokozatainak, de mivel eddig minimum válogatott focistaként kezdtem minden karriert, most először szembesültem vele, hogy félprofi múlttal valóban évekbe telik, míg kivívom a "respektet", addig tojnak nagy ívben a fejemre. Úgyhogy most semmi villámkarrier (segédeszközt, pl. Genie Scoutot amúgy sem használok), vért izzadva lépek előre fokról fokra.
    Szerencsére úgy vettem át a csapatot, hogy messze az engedélyezett keret alatt voltak a fizetések, így gyakorlatilag minden posztra vehettem egy-egy jobb játékost, "kimaxolva" a 2400 euró / hét keretet. Vezetőségváltás is volt a nyáron, szerencsére maradhattam, az új elnök fűt-fát ígért, és a fű be is jött: fejlesztette az utánpótlásképzést.
    Itt tartok most 2012 novemberében.