A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #100455
Kivégeztem a Sky Bet League 2-t is. Nagy meglepetésre sikerült behúzni a bajnoki címet, ami valljuk be nem volt elvárás idén, viszont olyan jól igazoltam és hoztam kölcsönjátékosokat, hogy sikerült elérnünk ezt az újabb bajnoki trófeát. Meccsek 1, meccsek 2.
Amint azt látjátok valami elképesztően szoros volt a bajnoki hajrá, tétje ugyan nem sok volt, mivel az első három itt automatikusan feljut, de ha már mi vezettük a tabellát, szerettem volna behúzni. Őszintén mondom nem rajtunk múlt, mert miután meglett a biztos feljutás a fiúk jó szokás szerint kiengedtek, és csak pontazonossággal lettünk bajnokok a Fleetwood előtt, akik ugyanúgy bukdácsoltak, mint mi. Sebaj, a fontos, hogy megvan a feljutás, az már csak hab a tortán, hogy a bajnokság is. Kupákban jó szokás szerint hamar elvéreztünk, de valami Johnstone's Kupát megnyertünk, melynek a döntője a Wembleyben volt, egy Sky Bet League 1-es középcsapat, a Swindon ellen. Döbbenetes játékkal 6-1-re iskoláztuk őket. Nem rossz ajánlólevél a League 1-hez. A szezon végével viszont ismét nem vagyok elégedett, ezek a kiengedések nem tetszenek, még akkor se, ha már csak eszmei tétje volt a mérkőzéseknek. Ez nálam nem megengedett. Sokszor már védekeznem kellett otthon a meccs hajrájában, hogy ne kapjunk ki.
Pénzügyileg is jól állunk, habár idén picit túlléptem a fizukeretet, de sajnos a siker áldozatokat követel. Ismét bővítik a stadiont, és az edzőközpont is fejlődik. Most már van értelme tehetséges játékosok kinevelésének. A két legjobbam a jövőre is maradó Arraial és Nissen. Magasan túlmutattak ezen a ligán, remélem jövőre is megállják a helyüket. Idén már a hetedikek voltunk az éves fizetések tekintetében, láthatjátok, hogy lassan azért zsebbe is kell nyúlni a sikerért. Amit tanácsolni tudnék az alacsony ligákban vitézkedőknek az az, hogy óriási hangsúlyt kell fektetni a scout rendszerbe. Engem 8 kölcsönjátékos a magasabb ligákból cipel a hátán, megspékelve pár ilyen csatár tehetséggel. Ez lehet a siker kulcsa. Jövőre meglátjuk mi lesz, már nem merek jóslatokba bocsátkozni. Az viszont igaz, hogy egyre könnyebb jó kölcsönjátékosokat hozni, akikből egyszerre 8 lehet (majdnem egy komplett csapat) a klubnál.