A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Etelkozi Vata #100433 Kezdek teljesen kétségbe esni. Vagy én vagyok totál fogalmatlan a játékhoz, vagy a Vasas tényleg reménytelen... Harmadszorra futok neki, de nem megy.
1. próbára esett-kelt a csapat, mindenki mindenért megsértődött, morál a béka segge alatt, kb. 12 forduló után a 10. hely környékén voltunk, kirúgtak.
A 2. próbálkozás jobban fájt, mert az őszi utolsó meccsen a Zetét 4-1 vertük, a téli felkészülés jól sikerült, tavasszal Csákváron nyertünk 2-0-ra, kezdett összeállni a taktika, a játék, elégedett játékosok, bejöttünk az első 10-be, erre szó nélkül kivágtak. Ezt máig sem értem, miért???
3. próbálkozás, most a 8. forduló után még nem nyertünk meccset, hazai pályán a 15. Soroksár lesimázott minket 2-0-ra, mi tök utolsók vagyunk. Előtte hazai pályán 3-1-re megyünk a Sopron ellen, kapok egy pirosat a 75. percben, a vége 3-3. Már akkor felment bennem a pumpa, a Sori meccset már nem is nyomtam végig, idegből alt-f4 a 2. gólnál.
Mi a tökömet lehet tenni???
Valaki pro megnézhetné, ő mit csinálna a Vasassal, csak olyan tipp szinten (alapfelállás, taktika), már ha van kedve.
Hálás lennék.
Köszi