A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #100421 Ödegaard bekezdett:) Változtattam egy kicsit, advanced playmaker helyett trequrarista lett, eddig eléggé bejött ez a változtatás.
Szuperkupa győzelem, megvédtük a címünket.
Első bajnoki.
Az átigazolási piacon belelendültünk. Lucas Romero-t sajnáltam eladni, de záradék volt, így kénytelen voltam elengedni, Jött helyette Verratti, kevesebbért, ráadásul olasz, így szerintem jól jártunk.
Podolski ugye elment a kölcsön után, helyére Balotelli érkezett. Én szeretem és a Pool-ban, illetve az Eb-n is nagyszerúen játszott, ráadásul ő is olasz, jó vétel volt, mellesleg ő is nagyszerű formában kezdte a szezont. Fierro pedig jó áron ment el nagyon, fele annyiért jött Mitrovic, akit már tavaly is le akartam igazolni, de Fierrot választottam.
Balanta-t pedig azért engedtem el, mert fizetés emelést kért, miután bejelentkeztek érte. Mustafinak adtam, heti 160 körül keres, Balotelli is, Balanta-t már nem tudtam ilyen szerződéssel megkínálni. N'koulou jött helyette, olcsón, érzésem szerint megfelelően fogja pótolni.
Dodo pedig előre le volt zsírozva, persze elégedetlenek a vezetők, hogy leigazoltam, de hát mit tudtam tenni. De ez Korbinnál is így volt azt hiszem.
Remélem idén összejön a Bl döntő illetve a címvédés, az előjelek elég jók, a taktika zseniális és saját, úgyhogy nagy az öröm és boldogság:)