A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #100401 Sziasztok!
Befejeztem a 2. szezonom az Inter kispadján.
Azt hiszem, boldog lehetnék, hiszen veretlenül lettünk bajnokok, ráadásul már 40 meccses a veretlenségi sorozatunk. Az év csapatában is képviseltetjük magunkat, mondhatni domináltunk ott is. Ha csak ezt nézem, illetve az Olasz kupában a címvédést, akkor mondhatnám, hogy tökéletes szezont futottunk.
Azonban a szezonban egy vereség is becsúszott, de az különösen fájó volt. A Bl-ben a legjobb 16 között a Chelsea-t simán kiejtettük, aztán mentünk a United.hez , ahol egy súlyos vereségbe sikerült belenézni. Sajnos taktikailag csődöt mondtam, Januzaj kinyírt minket, játszanom kellett volna egy Dmc-vel azon a meccsen. A visszavágón megpróbáltunk mindent, de nem jött össze a bravúr.
Meccsek
Taktika
Pénzügyileg jól állunk nagyon, azzal nincs gond.
Csapat statisztika
Jövőre egyértelmű acél, be kell jutnunk a Bl döntőjébe és a bajnokságot is meg kell nyernünk.
Már el is kezdtem a csapat szétbombázását, jobban mondva levadásszák a játékosainkat, de mi sem tétlenkedünk, erről majd később.
Ki kell emelnem Podolskit, aki ihletett formában focizta végig a szezont. Le is járt a szerződése az Arsenalnal, de a kölcsön után nem tudtunk megegyezni. 31 évesen heti 120 ezret kért, plusz bónuszok, az nagyon sok.
Mást kiemelni nem is nagyon tudok, mindenki szenzációs szezont futott.
Nah, most megyek, készülök a 3. idényemre:)