A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij

Lezavartam az első évemet az F.C. United of Manchester élén, mint sunday league manager, a legalacsonyabb manageri beállításokkal, amit játék csak kínálni tud. Nos igen sikeres volt az idény. 102 ponttal megnyertük a bajnokságot 20 pontot verve a második Gladiátorokra, úgy hogy az idény végén már kiengedtek a srácok. Az szezon őszi fele izgalmas volt, míg a fiúk be nem gyakorolták a taktikát, tavasszal azonban már végig toronymagasan vezettük a tabellát. A bajnokság meglepetésemre nem hozott túl nagy izgalmakat, pár jó kölcsönjátékos idény közben is érkezett magasabb ligákból, így folyamatosan erősödtünk. A jelenlegi keret ide nagyon jó volt, nem tudom eggyel feljebb mire leszünk elegek. A kupák is hoztak némi pénz, mentünk pár kört, az FA kupában a 4. körig jutottunk.

Az idényben folyamatosan ügyeltem a scouting területre. Összesen 3 scoutot tudtam alkalmazni, akik nem is olyan gyengék, hisz a judging képességeik 10-14-es skálán mozognak. Az egyik a nálam magasabb ligákban nézelődött potenciális kölcsön és szabad játékosokra. A másik kettő pedig a jelenlegi ligámat, továbbá a magasabb ligákban lejáró szerződésű focistákat vette górcső alá, meglátjuk kikkel tudom majd ilyen módon erősíteni a keretet. Pár játékossal hosszabbítottam is. Brain, a kapusunk marad, Byrne, Wolfenden, Stott, Glasgow is maradnak. Nem akartam játékos nélkül nekivágni az átigazolási időszaknak, félek még, hogy kiket tudok majd összekukázni. A gólkirály Daniels lett, 40 meccs 36 góllal, de annyira gyengék a képességei, hogy fel se töltök róla képet, távozik, kár, sok örömet okozott, de ez jövőre nem lesz elég.

Anyagilag nagyon jól állunk. 446,000 euro van a kasszában, pluszban zárjuk a hónapokat, és a fizukeretem is bővült 7,785 eurora egy héten, amiből jelenleg 3,771e eurot használunk fel, így lesz pénz erősíteni a keretet. Van 55.000 euro igazolási pénz is :D. Most jön a nehéz időszak kikukázni a megfelelő embereket, hogy a csapat ne időzzön túl sokat a következő szinten se, mert mint tudjuk a nagy pénz feljebb található. Affiliate klubot még nem sikerült találni, viszont az edzői képzésemet engedélyezték .

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.19. 17:13:02