A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sir_alex

FM14 - 2014/15 - II. szezon (31. forduló)

Az előzetes elvárásokhoz képest messze felül teljesítve, a 3. helyen várjuk a tavaszt és a hátralévő 15 fordulót. Nem szeretnék semmit elkiabálni, csendben teszem a dolgom, hamarosan meglátjuk, hogy mire lesz elég.

Bízom benne, hogy a csatárpárom, Fleetwood - Strevens és a felfutók nem sérülnek le és tovább termelik a gólokat.

Sajnos az FA kupából a második körben kiestünk a harmadik ligás Preston ellenében, egy igazán jó kis mérkőzésen, de valljuk be, ez a realitás. Az FA Trophy-t meg akartam idén nyerni, ennek megfelelően komolyan is vettük, ám a Nunteon ellen, pocsék teljesítményt nyújtva, kiestünk a legjobb 8 között. Nagy szükség lett volna a sorozatokban megszerezhető plusz pénzekre (idén ez így is meghaladta a 63 ezer fontot), mert bizony, rosszul állunk pénzügyileg.

Apropó a pénzügyek ... December elején egy kurta levélben tudatta az elnök, hogy egyik napról a másikra lekapnak 3k összeget a heti fizetési keretemből több , mivel gazdaságilag (szarul) nem állunk túl jól. Értem én, hogy meg kell fogni a forintokat, akarom mondani a fontokat, de miként tartsam így a béreket a már is szűk keretek között és közben hozzam az eredményeket? Eladni nem tudok senkit, mert nem az 5. ligában focizó srácokból lesznek a következő Messik ... Mi a francnak kellett nekünk plusz 1000 új stadionhely??? Persze, ezekre a kérdésekre még nincs dialógus a játékban, pedig én is tudnék kérdéseket feltenni.

Egy apró, személyes öröm, hogy december hónapban 6 megkeresést kaptam angol, finn és spanyol ligákból. nem kell vad dolgokra gondolni ezek az állásajánlatok még nem a MU-tól jöttek :), el is utasítottam őket. Könnyen megtehettem, mivel jelen pillanatban érinthetetlen vagyok a klubnál, bízom benne, hogy az év végén is így lesz.

Köszi, hogy elolvastátok ..., folytatjuk ...

Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.18. 07:52:37