104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pethy23
    Ross Barkley elég érdekes hogy 3 Arsenal szezonjában semmit nem játszott, pedig sérült is csak egyszer volt 4 hónapra, meg néhány 1-2 hetes sérülés.
  • Volcanor
    Annyira nem baj, gyorsabban haladok előre.
  • korbin555
    Akkor is ez van,ha valaki mindig ugyanazzal a névvel játszik.Ömlesztve lesz a különböző karrierek összes eredménye.Ha valaki mind a 20 karrierjét mondjuk a saját,Kolompár Rokkó Dzsoni becsületes nevén játssza,akkor káosz lesz a Hall of fame-ben.Az isten sem igazodik ki benne.
    Ezért jó megoldás,ha minden karrierben más menedzser nevet használunk.Vagy új karrier előtt törölni kell a Hall of fame fájlt.Csinál helyette másikat a játék,nem gond.
    A Te eseted más,utólag különben sem lehet mit tenni.Ott marad a Szuperkupa,nagy dolog.
  • sir_alex
    Köszi!
  • Volcanor
    1 éve méggondolkodtam, hogy továbbállok a BL megnyerése után. Lenyomtam a nyarat az Interrel, megnyertük a Szuperkupát, azután töröltem ezt a mentést, és visszatöltöttem a másikat, mielőtt lemondtam volna. Most nézem, hogy a Hall of Fame-ben a nevemnél bele van számítva az Interrel megnyert Olasz Szuperkupa.
  • Darthmushroom
    LOL következő meccsen is gurítottunk idegenbe egy 6st a Heerenveennek :D utolsó 3 meccs 24:0 :D
  • Darthmushroom
    Nagyon megy a gólszerzés :D EL meccs majd a kupa meccs.
  • Pethy23
    És így is meccsenként kap minimum 1 gólt beadásból az ember... 4. szezonomban is képtelen a csapat kivédekezni a beadásokat.
  • Zenszkij
    Max annyit, hogyha vezetsz de csak egy góllal, és érzed, hogy jön az ellenfél felfele, akkor a 80. percben contain,a két szélső védő full back és defend, waste time, play even safer, low tempo, short passing, play narrower, így kisebb az esély, hogy kiegyenlítsenek. Ha tudsz cserélni csattints be egy védőt a fáradt helyére, vagy cserélj a 88-89-90. percben. Láttuk idén a Chelsea milyen sok meccset hozott egy góllal, mivel full visszaállt, de néha még így is bekapnak egyet, mégis jól őrzik az eredményt. Fontos, hogy a 80. perc előtt nem szabad teljesen behátrálni, mert bedarálnak.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.18. 14:01:00
  • Volcanor
    Köszi! : )
  • Darthmushroom
    Gratu!
  • Volcanor

2022/2023

Igazolások. Gyakorlatilag mindenki cserének jött. A szezon elején elveszítettük a hazai(PSG) és az európai Szuperkupát(Barca) is. A Klub-VB-t viszont megnyertük, természetesen először a klub története során. Már csak az Európai Szuperkupa hiányzik a vitrinből.
    Liga Kupa.
    Francia Kupa.
    27-0 volt a lövési arány...
    Bajnokság.
    A PSG-vel nagyon sokáig azonos pontszámmal voltunk elöl, de a tavasz közepén elkezdtek egymás után pontokat veszíteni. Simán összejöhetett volna a 38 meccsből 38 győzelem is, az a 2 vereség és 2 döntetlen is olyan FM-es meccs volt.
    BL-csoportkör.
    Sorozatban kettő.
    BL-döntő.
    Statok.
    Raul, Tielemans, Bale, Astruc, Malcom, Sterling, Saját nevelésű hátvédünk.
    Golden Boy.
    World Player of the Year.
    Aranylabda.

• sir_alex
    Nagyon köszönöm a részletes leírást.
    Még egy kérdést, ha lehet a beállításokkal kapcsolatban.
    A saját játékosaim személyes beállításainál a mérkőzés előtt érdemes valami beállítani a védekezés tekintetében?
  • Darthmushroom
    Nem unatkoztam a nyáron. Bonazzolinak még a játék elején szerződést adtam csak mivel az updateben kölcsön volt adva ezért csak most tudott csatlakozni. Mivel anyagilag nem állunk rosszul ezért kértem az edzés lehetőségek fejlesztését is amit el is fogadtak. A játékos toborzást is a nyáron már másodjára javították.
  • Zenszkij
    A szélsőket mindig close down, mert rengeteg gólt fogsz szélről nyalni. A csatárra ha egyedül van mehet a man mark, ha kettő van és az egyik hátrébb tolva akkor az elülsőre man mark, show onto weaker foot, ami mehet a szélsőknek is és a hátrébb lévő csatárnak csak show onto foot. A Joga Bonito középpályásokra meg minden (lehet AMC, MC). AMC-re man mark, ha van védekező középpályásod, ha nincs ne, mert a védőid egyvonalúságát megbontja. Szélső védőkre show onto foot, előre tolt wing backekre close down. Amúgy meg asszisztens, de azon a szinten hokitallér az aszisztens, mindenkit csak emberfog ami baromság vagy nem ad meg semmit. Meccs közben figyeld mit mondanak. Ha három csatárral jön a barom, akkor mindenképpen kell egy DM, de ott ne man markolj csatárt, mert borít mindent.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.18. 12:18:09
  • Volcanor
    Én rábízom az asszisztensre.
  • sir_alex
    Mondjátok, milyen gyakorlat szerint alkalmazzátok a mérkőzések előtti, ellenféllel szembeni, egyéni utasításokat - csak vázlatosan?
    Azt hiszem, itt lenne még hová fejlődnöm ...
  • sir_alex

FM14 - 2014/15 - II. szezon (31. forduló)

Az előzetes elvárásokhoz képest messze felül teljesítve, a 3. helyen várjuk a tavaszt és a hátralévő 15 fordulót. Nem szeretnék semmit elkiabálni, csendben teszem a dolgom, hamarosan meglátjuk, hogy mire lesz elég.

Bízom benne, hogy a csatárpárom, Fleetwood - Strevens és a felfutók nem sérülnek le és tovább termelik a gólokat.

Sajnos az FA kupából a második körben kiestünk a harmadik ligás Preston ellenében, egy igazán jó kis mérkőzésen, de valljuk be, ez a realitás. Az FA Trophy-t meg akartam idén nyerni, ennek megfelelően komolyan is vettük, ám a Nunteon ellen, pocsék teljesítményt nyújtva, kiestünk a legjobb 8 között. Nagy szükség lett volna a sorozatokban megszerezhető plusz pénzekre (idén ez így is meghaladta a 63 ezer fontot), mert bizony, rosszul állunk pénzügyileg.

Apropó a pénzügyek ... December elején egy kurta levélben tudatta az elnök, hogy egyik napról a másikra lekapnak 3k összeget a heti fizetési keretemből több , mivel gazdaságilag (szarul) nem állunk túl jól. Értem én, hogy meg kell fogni a forintokat, akarom mondani a fontokat, de miként tartsam így a béreket a már is szűk keretek között és közben hozzam az eredményeket? Eladni nem tudok senkit, mert nem az 5. ligában focizó srácokból lesznek a következő Messik ... Mi a francnak kellett nekünk plusz 1000 új stadionhely??? Persze, ezekre a kérdésekre még nincs dialógus a játékban, pedig én is tudnék kérdéseket feltenni.

Egy apró, személyes öröm, hogy december hónapban 6 megkeresést kaptam angol, finn és spanyol ligákból. nem kell vad dolgokra gondolni ezek az állásajánlatok még nem a MU-tól jöttek :), el is utasítottam őket. Könnyen megtehettem, mivel jelen pillanatban érinthetetlen vagyok a klubnál, bízom benne, hogy az év végén is így lesz.

Köszi, hogy elolvastátok ..., folytatjuk ...

Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.18. 07:52:37
  • nsdag
    Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogyha eredetiben megveszem az fm-et akkor a mostani szériánál tudjuk-e egyszerre játszani egy haverommal két külön gépen ketten, vagy neki is meg kell külön venni?
    Valamelyik régebbi verziónál volt olyan, hogy egy eredeti verziót asszem 4-en is játszhattak külön-külön.
    Köszi!
  • Volcanor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    +1
    Ide le sem merném írni, hány sorozatot nézek, és már mennyit láttam.
  • Darthmushroom
    :D:D:D Nekem sorozatokra mindig van időm, nem is tudnék aludni ha előtte nem néznék meg valamiből pár részt. persze ennek következtében én meg filmekkel vagyok elmaradva :D
  • korbin555
    Nem.Van egy rakás sorozatom,amivel el vagyok maradva.Egyébként van magyarítás a Beyond Earth-höz,de csak 30 órát raktam bele.Megvettem,de nem tetszik.Az eredeti jobban bejön.
  • Darthmushroom
    Civ? :D
  • korbin555
    Kösz.
    Nagy elégedettségemre kaptunk 1M-t a liga tv pénzből.És mivel közöltem,hogy nem kupainduló helyre,hanem a bajnoki címre hajtok,dobtak néhány morzsát.Így lett 15k elérhető fizetés.Rögvest hosszabbítottam három emberrel,meg hoztam két free playert.Brennan,és Manyama.Bár utóbbi balszélső,de nálam csatár lesz belőle,punktum.Most meg arra kell figyelnem,hogy 9 svédnek lennie kell a nevezett 18-ban.Éppen 9 van,meg egy kettős állampolgárságú szerb.Jó kis csapat lesz ez,reális az EL csoportkör.De a svéd kupára is figyelnem kell,már elvárás az elődöntő.
    Most pár napot kihagyok,innen folytatom.Már 946 óránál tartok,mással is kell foglalkoznom.
  • Volcanor
    Le akarom hozni 1 gólos vezetésnél az egyetlen sárga lapos játékosomat, már le van fixálva, hogy ki jön be a helyére, erre a bíró kiszórja 10 másodperccel később egy második sárga lappal.
  • Darthmushroom
    Gratu!
    hasonló reménykedés nálam is van :D alig várom h szétszedjék a PSV-Ajax kettőst :D mert amíg ez nem történik meg addig esélyem se lesz bajnoki címet szerezni.
  • korbin555

3.szezon.

Szépen jöttünk fel.A meccsekkel,a játékosokkal nincs is gond.Van néhány fiatal játékosom,akiktől már jövőre sokat remélek.Svéd szinten erős csapatom lesz.Csak a nem létező anyagiak idegesítenek.Volt egy takeover,az új tulaj egyből felvett 1,1M kölcsönt.Ezzel kihozta nullszaldósra a szezont,de nekem már nem jutott belőle.Az új átigazolási keret 0,a maradék bérkeret 7k.Még free playert sem nagyon tudok hozni,mert akkor meg a régiekkel nem tudok hosszabbítani.Biztos vagyok benne,hogy néhány forgat ilyet a fejében.A 22-es csapdája.Ráadásul a két gyenge szponzorom helyett jött két másik,akik még annyit sem adnak.Kezdem azt hinni,hogy nem Svédországban vagyok,hanem Albániában.Azt sem tehetem meg,hogy eladok pár embert,mert nem kapok belőle vissza egy vasat sem.Ha ez még nem lenne elég,leállították a fejlesztéseket is.A klub értéke 14,5M,de üres a kassza.Az előrejelzés szerint a következő szezonra 2,5M lesz a mínusz.Talán az EL majd hoz valami plusz pénzt.
    Na mindegy,az élet nem áll meg.A következő feladat adott,meg kellene nyerni a bajnokságot.Remélem a Göteborg nem tud még egy ilyen parádés szezont produkálni.Azt sem tudom,ezt honnan húzták elő a tavalyi 7.hely után.
  • Darthmushroom
    erős :D Hágába is biztos az lenne de kb. esélyem sincs leigazolni :D szerencsére Bonazolli viszont jön a nyáron :D remélhetőleg majd szép haszonnal tudok túladni rajta pár év múlva :D
  • korbin555
    10 évre gondoltam.Ha valami maradandót akarok itt alkotni,akkor kell annyi.
  • Volcanor
    Grat!

183 bajnoki kellett neki:
  • Volcanor
    Grat. Haladás-hosszúságú karrier lesz?
  • Zenszkij
    Hétvégén meglátom mit hoz a víz :).
  • Darthmushroom
    ADO den Haag 1.szezon rövid beszámoló:
    Bár elég hullámzó teljesítményünk volt így is sikerült beérni a 3.helyre. van Duinen személyében mi adtuk a bajnokság gólkirályát is. A szezon fénypontja egyértelműen a legnagyobb rivális Ajax legyőzése és a másik nagy rivális Utrecht ellen 0:2ról megnyert kupa döntő volt. Amúgy a kupába viszonylag könnyű sorsolásunk volt egy komolyabb ellenfelünk volt a PSV akit 11sekkel sikerült legyőzni.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.17. 10:28:09
  • korbin555

3.szezon-félidő.

Még ha nem is valami nagy szám az Allsvenskan,azért sokkal erősebb,mint a 2.liga.A jó igazolások ellenére is már annyi zakót szedtem be,mint tavaly összesen.Szezon előtt volt egy tétova elképzelésem,hogy akár nyerhetek is,de hamar kiderült,hogy az nem fog menni.Ettől függetlenül jól állunk,a dobogó simán meglehet.A kupából megint kiestünk,már a csoportban.Nem örültem neki,már nem vagyunk esélytelenek.Ahjupera sem villog már,ez a liga kicsit sok neki,meg öregszik is.14 meccs,3 gól,3 gólpassz.Lejár a szerződése,nem fogom marasztalni.

A pénzügyeink gyalázatosak,már 1,2M mínuszban vagyunk.Ez nem zavarna,nem tudok mit tenni.De ami dühít,hogy a bérkeret átlépte a felső határt.Az új igazolásoknak voltak ilyen 10-15 meccs utáni emelések,amiatt van.Ha nem lesz valami normális büdzsé az új szezonra,akkor eladom a 2 legjobb keresőt.Mert a bérek tartása az én felelősségem,jogosan kérik számon rajtam.
    A stadion gyep pedig rettenetes,ami nem meglepő.3 klub játszik itt futószalagon+a Göteborg U19/U21.A szezon fele telt el,de már 80+ meccs volt a Gamla Ullevi-ben.A szántóföld miatt aztán jönnek a sérülések is.

• szoltan
    Köszi szépen!
  • korbin555
    Szerintem is.
  • Zenszkij
    Az volt a bug, hogy ki volt írva.
  • korbin555
    Gyanítottam.De azt mondja,hogy mégis ki volt írva neki az indulás.
  • Zenszkij
    2015-től csak kupagyőztesek (Fa kupa, magyar kupa) indulhatnak az EL-ben, vagy azok, akik a bajnoki helyezésük jogán vívták ki a szereplést. UEFA szabályzat.
  • korbin555
    Gondolom bug.