A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100346
3.szezon.
Szépen jöttünk fel.A meccsekkel,a játékosokkal nincs is gond.Van néhány fiatal játékosom,akiktől már jövőre sokat remélek.Svéd szinten erős csapatom lesz.Csak a nem létező anyagiak idegesítenek.Volt egy takeover,az új tulaj egyből felvett 1,1M kölcsönt.Ezzel kihozta nullszaldósra a szezont,de nekem már nem jutott belőle.Az új átigazolási keret 0,a maradék bérkeret 7k.Még free playert sem nagyon tudok hozni,mert akkor meg a régiekkel nem tudok hosszabbítani.Biztos vagyok benne,hogy néhány forgat ilyet a fejében.A 22-es csapdája.Ráadásul a két gyenge szponzorom helyett jött két másik,akik még annyit sem adnak.Kezdem azt hinni,hogy nem Svédországban vagyok,hanem Albániában.Azt sem tehetem meg,hogy eladok pár embert,mert nem kapok belőle vissza egy vasat sem.Ha ez még nem lenne elég,leállították a fejlesztéseket is.A klub értéke 14,5M,de üres a kassza.Az előrejelzés szerint a következő szezonra 2,5M lesz a mínusz.Talán az EL majd hoz valami plusz pénzt.
Na mindegy,az élet nem áll meg.A következő feladat adott,meg kellene nyerni a bajnokságot.Remélem a Göteborg nem tud még egy ilyen parádés szezont produkálni.Azt sem tudom,ezt honnan húzták elő a tavalyi 7.hely után.