A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

3.szezon-félidő.

Még ha nem is valami nagy szám az Allsvenskan,azért sokkal erősebb,mint a 2.liga.A jó igazolások ellenére is már annyi zakót szedtem be,mint tavaly összesen.Szezon előtt volt egy tétova elképzelésem,hogy akár nyerhetek is,de hamar kiderült,hogy az nem fog menni.Ettől függetlenül jól állunk,a dobogó simán meglehet.A kupából megint kiestünk,már a csoportban.Nem örültem neki,már nem vagyunk esélytelenek.Ahjupera sem villog már,ez a liga kicsit sok neki,meg öregszik is.14 meccs,3 gól,3 gólpassz.Lejár a szerződése,nem fogom marasztalni.

A pénzügyeink gyalázatosak,már 1,2M mínuszban vagyunk.Ez nem zavarna,nem tudok mit tenni.De ami dühít,hogy a bérkeret átlépte a felső határt.Az új igazolásoknak voltak ilyen 10-15 meccs utáni emelések,amiatt van.Ha nem lesz valami normális büdzsé az új szezonra,akkor eladom a 2 legjobb keresőt.Mert a bérek tartása az én felelősségem,jogosan kérik számon rajtam.
    A stadion gyep pedig rettenetes,ami nem meglepő.3 klub játszik itt futószalagon+a Göteborg U19/U21.A szezon fele telt el,de már 80+ meccs volt a Gamla Ullevi-ben.A szántóföld miatt aztán jönnek a sérülések is.