A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sir_alex #100331
FM14 - 2014/15 - II. szezon (11. forduló)
A bajnoki cím és a feljutás egy újabb, kétéves szerződést eredményezett a számomra, szerénynek mondható, 20%-os béremeléssel, így folytathattam a munkám. Ami a túlzott elvárásokat illeti. A vezetőség a felsőházba, a média a 10. helyre vár bennünket. A feladat tehát adott ..., fel is sejlenek az altrinchami emlékek ...
A vezetőség olyan szinten túlihatta magát szezonzáró banketten, hogy a feljutást egy stadion bővítéssel is "jutalmazta", mintha arra bármilyen szükség is mutatkozna. Az előző szezon átlag nézőszáma 517 fő volt ... Istenem, de nagy a Te állatkerted. A stadionbővítés 6 hónapig fog tartani és 1000 új (üres???) hellyel fogunk gazdagodni és mindez potom, 47.250 fontsterlingbe kerül majd. Édes Istenem, még egyszer, ebből milyen játékosokat igazolhattam volna.... Mondanom sem kell, az átigazolási- és heti fizetési keret mit sem változott.
A csapat magját egyben tartva lejátszottuk a felkészülési mérkőzéseinket és túl vagyunk az első 11 fordulón. Az első fordulókban 5 védős taktikával játszottam, ami azt eredményezte, hogy hátul ugyan stabilak voltunk, de "elfogyott" a középpálya. Nem mondom, hogy nem jó a 3 belső védős játék, mert 18 mérkőzés alatt csak 14 gólt kaptunk, de ezzel együtt oda is lett az attraktivitásunk. Az az igazság, hogy szélsők hiányában nagyon gyors és spíler szélső hátvédek kellenének, ha a védelemben le van kötve a a mezőnyjátékosok fele. Az utolsó két fordulóban visszaálltam a tavaly alkalmazott hadrendhez, meglátjuk, hogy év közben sikerül-e posztra igazolnom.
Az előzetes várakozásokhoz képest lényegesen jobban állunk és a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is 21 pontot szereztünk 11 forduló elteltével, igaz idén már van két zakónk is. Tavaly összesen volt 3! Szóval eddig, legalábbis pontszámban copy a tavalyi év, de még hátravan 35 forduló, korai lenne bármilyen következtetéseket levonni. Név szerint nem tudok egyenlőre senkit sem kiemelni, bár Fleetwood egyenlőre "magánál" van 11 /11-es mutatóval vezeti a góllövőlistát. Említést érdemel még Ben Strevens is, aki a liga key pass (20) és assist (6) listáján is az előkelő .1 és 3. helyet foglalja el.
Folytatjuk ....
Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.16. 22:17:35