A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Na ez ujjgyakorlat volt.A neheze ezután jön,bár a 2.liga sem éppen Championship erősségű.És a megszerzett 62 pont sem valami nagy szám. Mint kiderült,az előző 61 pontos rekord is a miénk,két évvel ezelőttről.De akkor sikerült egyből visszaesniük ide.Szerencséjük,mert velem ettől nem kell tartaniuk.Néhány szót megér a nézősereg is.Az 1752-es átlag nézőszám 9,26%-os átlagos kihasználtságot jelent.Az sem segített,hogy a fan day alkalmával szenvedtük el az egyetlen hazai vereségünket,valami rettenetes játékkal.Majdnem felrobbantam a méregtől.Ezen kívül nem nagyon kellett mérgelődnöm.Az egy szem idegenlégóst tettem listára,mert szerinte több meccset érdemelne.Szerintem meg nem,kívül tágasabb.
    Az új szezonban sem tudok majd pénzért igazolni,de legalább van 26k elérhető bérkeret.Azzal már tudok kezdeni valamit.Az viszont nagyon jó lenne,ha a scoutok kimehetnének Vikingországból,mert talán 5 ezer embert látok a betöltött 50 ezerből.A keresőben más sincs,mint svéd,dán,norvég,meg finn.De nem kérek újra,mert az ifi dolgok fejlesztését egy hónapja könyörögtem ki.

Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.14. 19:06:46