A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Valentin napra:
Kedves,
az FM nem értelmes! Nem lehet logikával elérni vagy elfelejteni. Az FM teljesen abszurd, de muszáj szeretnünk, különben elvesztünk. Az FM halott - és az emberiségnek annyi. Mert az FM a legszebb dolog, amit tehetünk.
Kedves,
az az igazán erős és bátor, aki ki meri nyitni a szívét és bármi áron, de mer FM-ezni. Nem érdekli, hogy mi értelme van, csak teszi, mert belőle ez jön. Ki kell adnia magából, mert másképp felemésztik a meg nem élt karrierek,,
Kedves FM,
én most beléd tudnék szeretni, és mindenemet neked adnám (...). Te csak Spacet kérsz tőlem, de én sokkal több vagyok, mint hittem, és úgy szeretném megosztani valakivel azt a sok mindent, amit csak most értettem meg. (Paulo Coelho)
Kedves FM,
ha nem tudtam volna testem minden sejtjével, hogy szeretsz annyira, amennyire én szeretlek – feltétel nélkül, visszavonhatatlanul, és hogy őszinte legyek, irracionálisan -, sosem lettem volna képes felállni a székből. (Stephenie Meyer)
Kedves FM,
az eszem elvesztem, ha rád gondolok, mert a tied vagyok, jobb, ha engedsz nekem!
Kedves,
az FM nem alkuszik, nem tétovázik, nem okoskodik: olyan szilárd, mint a vallás. Sohasem múlik el, és mindvégig hajlandó az ember segítségére lenni, még a késő öregségben is. (Krúdy Gyula)
Kedves FM,
miért kell folyton trükköznünk? Talán azért, mert gyávák vagyunk? Félünk a másik szemébe mondani a rettegett, de nyilvánvaló igazságot? (Nem kellesz eléggé)
Kedves,
az FM olyan, mint egy öltözék, ha nincs meg az összhang, kész katasztrófa.