A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Néhány nap rápihenés után itt az új feladat.Naptári év szerint folyik a bajnokság,ez alapján éppen félidőben járok.

Az Örgryte IS. Svédország legrégebbi futballcsapata,1887-ben alapították.14 bajnoki címmel az ország 3.legeredményesebb klubja(Göteborg-18,Malmö-17.)Az utolsó azonban elég régről,még 1985-ből származik.Gyakorlatilag örökös első osztályú résztvevő volt a klub,de 2006-ban kiestek.2009-ben még visszajutottak,de azonnal kiestek ismét.Majd jött a csőd 2011-ben,és a száműzetés a 3.ligába.Ott találtam rájuk,a 3.osztály déli csoportjában.Frissen a 2.ligából estek vissza ide.

A klub a hányattatások ellenére megtartotta profi státuszát,az értéke jelenleg 3,2M€.A háttér mindenben átlagos.A stadion Göteborg város tulajdona,bérleti díjat kell fizetni(a meccsbevételek 40%-a).A Gamla Ullevi 18937 befogadóképességű,és a 4 helyi klub közösen használja.Név szerint Göteborg,GAIS,Häcken,Örgryte.De az ősi ellenség Göteborg elleni rangadókat a város legnagyobb,multifunkciós stadionjában rendezték.Ott nem volt ritka a 40 ezer néző sem.De helyi rangadó 2009 óta nincs,vissza kell másznunk hozzá az elitbe.

Az első helyezett feljut a 2.ligába,a 2.helyezett osztályozót játszik.A média szerint favoritok vagyunk,a főnök is elvárja a bajnoki címet.A keret alapján a 4-4-2 passzolt ide.Egy Kameruni csatárszerűség kivételével pedig mindenki svéd.Nem hoztam senkit,viszont többen is távoztak.Persze mind ingyen.
    Az edzésünk a 3.ligában messze a legjobb.Bár totál le vagyok terhelve,3 kategória van rám sózva a felnőtteknél,és 4 az ifiknél.De enélkül a béka segge alatt lenne az egész.Új edzőket majd csak szezon végén hozok,akkor talán majd olyan is szóba áll velem,aki a hasznunkra lehet.
    Kezdetnek az 5 Skandináv ország összes ligáját,valamint 7 Kelet-Európai országot töltöttem be.Ez legalább két szezonra így is marad..Országok.Advanced.

Jól kezdtünk,még jobban folytattuk,most viszont egy kisebb hullámvölgyben vagyunk.Kiállítások nehezítik a dolgom,két játékos most töltötte le az eltiltását,erre egy 3.is kiállíttatta magát.De nem úgy tűnik,hogy bárki az utunkba állhatna.Néhányan a jobb játékosok közül,és egyéb információk: