A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #100257
Changchun Yatai lett végül az ázsiai kalandom állomása. A csapatot előzetesen a 10. helyre várták a tabellán. Gyakorlatilag nem jött senki. Itt játszott Huszti egész szezonban, nagyon kilógott a csapatból. A csatárunk a montenegrói Beciraj döbbenetes szezont futott. Én ilyet még nem láttam, a bajnokságban 30 meccsből (minden játszott) 46!!! gólt vert. Ezzel természetesen a góllövő lista élén végzett, olyanokat maga mögé utasítva, mint Vágner Love és Gilardino. Nagyszerű teljesítmény. Említésre méltó játékos még a brazil Eninho (4 hónapig volt sérült) és az argentin Iglesias. A kínaiak retek gyengék. Sajnos csak 3 külföldi lehet egyszerre a pályán, a negyedik meg a padon, továbbá kapus csak kínai halász lehet. Így nehéz lesz világverő csapatot építeni. A kupában kivert minket a Love-ot is soraiban tudó későbbi bajnok Shandong. A bajnokságban viszont odaértünk a dobogóra, ami azt jelenti, hogy jövőre irány az Ázsiai Bajnokok Ligája, ugyanis a dobogós csapatok azonnal kvalifikálják oda magukat. Kíváncsi vagyok mennyi pénz fog onnan befolyni, mert pénzre nagyon nagy szükség van, folyamatosan mínusz 2-3 millió euro körül mozog az egyenlegem, és a szerződéshosszabbítások miatt a fizukeretet is túlléptem.
Meccsek. Íme a tabella:
Januártól november elejéig tart a bajnokság, így most lesz idő szusszanni. A BL-t a Seul nyerte meg, a döntőben összesítésben 7-1re múlták felül a quatari Lekhwiyat. A BL-nek egyidőben lett vége a bajnoksággal. Egyébiránt az ausztrál, japán, quatari, iráni, szaud-arábiai, dél-koreai és természetesen a kínai ligákat töltöttem be. Meglátjuk mit hoz a jövő.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.11. 21:02:44