104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    Csak nem bírtam magammal, a 15-ben is kezdtem egy karriert a Blackburn-nel.
  • Darthmushroom
    nem tudom mi változott (talán h az egy szem értelmes csatárom felépült meg elkezdték megtanulni a taktikát), de a novemberi válogatott meccsek után teljesen máshogy játszottunk. A következő 8 meccsen 7 győzelem 1 döntetlen 29 rúgott és 9 kapott gól. Oké h a könnyebb ellenfelek most jöttek de ég és föld a két teljesítmény mind támadásban mind védekezésben. mondjuk hasonlót már tapasztaltam a 15be más karrieremben is h egyszer csak mintha kicserélődne minden (akár még negatívan is)
    am érdekes az Ajax 16 meccsen kapott 7 gólt most meg beleszaladt a Groningen otthonában egy 6:0ba :D
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.12. 14:39:53
  • Volcanor
    Nem akarok újat kezdeni, amíg nem jön ki az új patch. Cél a 130 gól.
  • zyndar
    129-16 a bajnokságban, azigen

Van ebben még kihívás? Mik a célok?
  • Volcanor

2021/2022

Igazolások. Zouma-t 2 év kölcsön után végleg megvettem. Hajji alig játszott, fél év alatt legalább jól kerestem rajta. A szezont a szokásos Francia Szuperkupával kezdtük.
    Francia Kupát nem sikerült megint megnyerni, a döntőben 2 nagyon amatőr gólt kaptunk. Liga Kupát viszont behúztuk. Bajnokság. Sorozatban 5. A tavalyi gólrekordunkat is felülmúltuk még 5 góllal, ráadásul még kevesebb gólt is kaptunk. BL-csoportkör. Elég sima volt megint.
    És végre ez is megvan.
    Elég szégyen, hogy ennyi időbe telt, ráadásul idén is közel álltunk a kieséshez, a Bayern hazai pályán vert minket 2-0-ra, idegenben viszont mi nyertünk 3-1-re.
    Statok.
    Finances.
    Tielemans Coman Luizinho Raul Bale Malcom Sterling
    Utoljára szerkesztette: Volcanor, 2015.02.12. 13:04:20
  • Darthmushroom
    ez az ADO Den Haag enyhén szóval nehezebb mint vártam. 9 forduló után úgy néz ki hogy nem a középmezőnyért hanem a kiesés elkerülésért fogunk harcolni. 2 gy 2d 5 veresség 14 rúgott 21 kapott, mellette kilátástalan játék, és butábbnál butább kapott gólok. szerintem ha így folytatjuk hamar kirúgás lesz a vége.
  • LasDen #100286
    koreaiak haltak már bele Starcraftoozásba, szóval sehol sincsm ég az FM
  • korbin555
    Mindenki tudja,hogy időrabló elfoglaltság.És sok millió olyan ember van,akinek valamelyik számítógépes játék az ÉLET,nem fm probléma.De akinek a családja is rámegy,az hülye.Nem a játéktól hülyült meg,az volt már előtte is.Nagy az isten állatkertje.
  • Darthmushroom
    Azért baráti h már az első bajnokin eljátssza a nagy fordítást.
  • Sysfox
    Mekkora egy hülyeség ez...
  • Zenszkij
    valami tehén szerintem is :D
  • karajjj
    a világ legveszélyesebb focis játéka
  • korbin555
    Ha lesz pénz,úgyis küldik őket automatikusan.Legalábbis nálam minden karrierben így volt.Általában kettő is járt egy időben.Csak engem nem nagyon akartak engedni.Főleg ott,ahol gyenge volt az edzés,és kellettem.
  • Mor3llo
    medvedisznóember :D

amúgy tényleg, mi a f@sz ez?
  • zyndar
    Ez egy borjú.
  • sir_alex
    Köszönöm nektek, irány az iskola!
    csak nincs rá, pénz, mondá a vezetőség .... :(
    Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.12. 10:18:31
  • korbin555
    Valamit növelhet az értékein,ha van még benne potenciál.Nem kell ezen gondolkodni.Nem okoz kárt senkinek,ha tanul valamit.
    Azért is hasznos a tanfolyam,mert a magasabb licenc növeli az edzők reputációját.Kis csapatnál ez nagyon fontos.Ha elismert edzőink vannak,könnyebben hozhatunk még jobbakat.Magas reputációjú,esetleg ex válogatott edzőkkel jobban dolgoznak a játékosok is.
    És ki lehet szűrni azt is,ki nem való edzőnek.Aki megbukik,azt rögtön el kell zavarni,mert nincs benne ambíció.
  • Darthmushroom
    ha még benne potenciál akkor persze jobb lehet. tudni kell h a személyzetnél is megvan mindenkinek a maximum potenciálja, öreg korukban meg ugyanúgy vissza fele fejlődnek mint ahogy egy játékos is.
  • sir_alex
    Sziasztok!
    Befolyásolja a csapatnál töltött edzői hatékonyságát pl. Andy Cole-nak, ha elküldöm egy kurzusra?
    Most már 4 csillagos támadóedző, nagy hasznára van a csapatnak, kérdés, hogy van-e értelme tovább tápolnom és ha el is küldöm, mit nyerhetek még vele?
    Köszi,
    saf
    Utoljára szerkesztette: sir_alex, 2015.02.12. 09:08:50
  • Zenszkij
    Egy kis adalék még az ázsiai kalandomhoz. Pénz itt nem lesz semmiből nagyon. A bajnokság 3. helyéért nevetséges 250 ezer eurot kaptam. Az ázsiai bl győztes 1,1 millió eurot tesz zsebre. Egyedüli bevételi forrás a szponzor, ami évente nekem 1,5 millát csepegtet. Csak, hogy érezzétek, 7,5 milla a minuszom . A legtöbbet a Guanghzou kapja 10,5 millát, a bajnok Shandong semmit! A Shandong úgy fizet heti 210 ezer eurot Vágner Love-nak, hogy a fizukeretük 410 ezer euro :D. 17, 5 milla a minuszuk, és Love még egy évig marad. Hamar a süllyesztőbe fogják végezni....lehet én is :D. Idén lejár a szponzor, remélem érkezik valami értelmes, ha már a BL-ben fogunk vitézkedni. Plusz pont annak aki kitalálja milyen jószág szerepel a képen :D.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.12. 08:29:36
  • Zenszkij
    Mondom próbáld ki defense-ben otthon is! Standard countert felejtsd el. A DL DR legyen CWB. A két szélső AML, AMR emberfogásra az ellenfél AMR AML-jére. Brámit mond az assistant, a szélső középpályásokra (ml aml, mr, amr) az opposition instructionsben mindent állíts be. Meglásd csodát fogsz látni. Short pass és exploit the flanks. Csurrants be egy DM-et is. 5-10 meccsre egy próbát megér.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.12. 08:18:26
  • sir_alex
    Köszönöm, hasznos volt!
  • Sysfox
    Igazad van! Tényleg, az amerikai angolt fordítjuk.

Akkor azért van "general manager" is a DOF helyett.
  • zyndar
    Azigen :)

Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.02.11. 23:49:39
  • Mor3llo
    Kb mindig standarddal tolom. Most a ManU ellen kontrában.

Fogadtuk az EL-ben a Rijekát, hazaküldtük őket egy ötössel.

Majd idegenben Man Utd, újabb vereség, 1-0.

Gőzöm nincsen, lesz-e egyáltalán ebből bármi is így.
  • Zenszkij
    egy tipp, tolj minden meccset defense-ben..csak egy tipp, de szerintem próbáld ki
  • Mor3llo
    Próbáltam direkt passzról egy labdabirtoklós, kissé fluidabb, nem szoros emberfogásos (egész csapat!) taktikára változtatni, úgy gondoltam, hogy ezekkel a nevekkel lépcsőfokot léptünk, és képesek leszünk egy ilyesmi játékra. Hát nem :D Kicsit úgy érzem magam, mint a való életben Klopp, ő is hasonló cipőben van ebben az idényben :D
  • zyndar
    Összeszoknak és jó lesz az. Taktikán változtattál?

Lenyomtam az átigazolásokat, olyan őrült nagy pénzek nem cseréltek gazdát. Bár ebben semmi meglepő. A profi klubbá válás megtörtént és még ilyen nyalánkságokra is futja. A legnagyobb fogások egyértelműen:
    Castro Kawaya Narvaez
  • Mor3llo
    Már jött is a hiszti, hogy szarok vagyunk. Hát menjenek a francba, nem én nem lövöm be a helyzetemet/követem a 90. percben az emberemet 3 méterről...
  • Mor3llo
    Azért ilyen igazolások után...

...kurvára nem ilyen szezonkezdetre gondoltam. Az első 2 meccs után gyakorlatilag minden meccs egy kibaszott kilátástalan erőlködés, hiába támadunk semmi nem megy be. Most hazai pályán a Stoke ellen 5 kapuralövésből kaptam 3 gólt.
  • korbin555
    Fizetési keret.Angolul wage budget.Amerikás angolban payroll budget.Mivel a fordítás az amerikai angolra megy,a le nem fordított részekben lesznek még ilyenek.Találtam már többet is.A manager is head coach lett,meg hasonlók.
  • zyndar
    Csak ezt találtam.

Ez nem az, bár itt is BL döntője volt a srácnak.
  • Darthmushroom
    ez beteg :D
  • Mor3llo
    az a klubcímer :D
  • Sysfox
    Mi a payroll budget?
  • Zenszkij

Changchun Yatai lett végül az ázsiai kalandom állomása. A csapatot előzetesen a 10. helyre várták a tabellán. Gyakorlatilag nem jött senki. Itt játszott Huszti egész szezonban, nagyon kilógott a csapatból. A csatárunk a montenegrói Beciraj döbbenetes szezont futott. Én ilyet még nem láttam, a bajnokságban 30 meccsből (minden játszott) 46!!! gólt vert. Ezzel természetesen a góllövő lista élén végzett, olyanokat maga mögé utasítva, mint Vágner Love és Gilardino. Nagyszerű teljesítmény. Említésre méltó játékos még a brazil Eninho (4 hónapig volt sérült) és az argentin Iglesias. A kínaiak retek gyengék. Sajnos csak 3 külföldi lehet egyszerre a pályán, a negyedik meg a padon, továbbá kapus csak kínai halász lehet. Így nehéz lesz világverő csapatot építeni. A kupában kivert minket a Love-ot is soraiban tudó későbbi bajnok Shandong. A bajnokságban viszont odaértünk a dobogóra, ami azt jelenti, hogy jövőre irány az Ázsiai Bajnokok Ligája, ugyanis a dobogós csapatok azonnal kvalifikálják oda magukat. Kíváncsi vagyok mennyi pénz fog onnan befolyni, mert pénzre nagyon nagy szükség van, folyamatosan mínusz 2-3 millió euro körül mozog az egyenlegem, és a szerződéshosszabbítások miatt a fizukeretet is túlléptem.

Meccsek. Íme a tabella:

Januártól november elejéig tart a bajnokság, így most lesz idő szusszanni. A BL-t a Seul nyerte meg, a döntőben összesítésben 7-1re múlták felül a quatari Lekhwiyat. A BL-nek egyidőben lett vége a bajnoksággal. Egyébiránt az ausztrál, japán, quatari, iráni, szaud-arábiai, dél-koreai és természetesen a kínai ligákat töltöttem be. Meglátjuk mit hoz a jövő.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.11. 21:02:44
  • zsoma79
    Tököm teli a warezzal... :) fogtam és megrendeltem a gamers.hu-ról...9500 huf cakkumpakk :)
  • korbin555
    1.
    2.
  • korbin555
    +1.
  • sir_alex
    Véget ért az első szezonom és a következőre már szeretném az új staffot összerakni.
    Megkérdezhetem a tapasztalt kollégákat, hogy milyen tulajdonságai / képességei számítanak leginkább egy jó asszisztensnek és edzőnek?
    Köszönöm!