A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100232 Én ott kezdtem,még a bétával.Már a 2.nap rám támadt Huszti,hogy mertem listára tenni a tartalékkapust.Jól leb@sztam,hogy mégis mit képzel,erre fellázadt az egész csapat.Akkor listára tettem Husztit is.Cseszegetett a főnök,hogy csináljak rendet,úgyhogy elég hamar leléptem.De azóta már javítottak ezen.
A 14-ben eltöltöttem hosszabb időt Kínában.Elég hamar úgy kilógtunk a mezőnyből,mintha az NB1-ben lettem volna.Az AFC meg egy paródia.Van pár koreai,japán klub,akik az elején még feladatot jelentettek,de 3-4 év múlva már esélyük sem volt.Nem olyan mint a BL,hogy világklasszis csapattal is sorban lehet bukni az elődöntőket.Itt egy jobb napon 10-et is lehet rúgni bárkinek.Rossz napon meg ötöt.
De nem mondhatom hogy nem volt érdekes,vagy nem élveztem.Arra azért emlékszem,hogy jól megszívatott a játék,mert a bajnokság kellős közepén elment az egész csapat valami Kelet-Ázsia kupára.Ott maradtam 3 légióssal,néhány lúdtalpas tartalékkal,meg az ifikkel.Visszajöttek,akkor meg Olimpia,azért vitték el a fél csapatot.De megér egy próbát.Nem zárom ki,hogy megint elnézek arrafelé,de most inkább maradok Európában.Egy Skandináv karriert már tavaly is terveztem,előfordulhat hogy belevágok.Egy norvég,svéd 2.ligás csapat lehet belőle.