Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
az egyik legjobb csatár lesz az idei játékban.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Van valakinek tapasztalata róla? A Vojvodinához valahogyan el kellene csábítanom, nem játszik a Partizanban. Ezt a képet a Drezdás mentésből lőttem, szépen fejlődött.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sziasztok,

Mitől van az, hogy havernak felraktam a hamachi programot de amikor be akarok lépni egy hibát ir ki.
FM 12-vel játszanánk szerveren keresztül alapból nem tudott csatlakozni valami miatt kérdés mi miatt? ezért raktuk fel a hamachit talán azzal.
zyndar
Hogy miért van, nem tudom, pár oldallal visszább részletesen postoltam az enyémről.

@Utley: gratulálok. Ha sikeresen veszed a BL selejtezőt, akkor átállíthatod a pénznemet euróra 😉

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Pontosabban kölcsön akarják venni.
Páran le akarják igazolni a saját ifistámat.<#nevetes1>
Dennison
Nagy lelkesbe vágtam neki a Puskás Akadémia vezetésének az első osztályban. A tervek szerint a középmezőnyben kellett volna végeznünk, de a nyáron sikerült a kerethez alkalmas taktikát kitalálni és ez eredményekben is megmutatkozott. Szezon közben jöttek a meglepetések anyagi téren. A stadionom pici és végig mínuszban voltam, így a bankszámlám -200,000,000 forint környékén mozgott és ezt kénytelen voltam (leszek) kozmetikázni. Na de a keretemről pár szó: Kapuban már a nyáron eladtam Hajduchot ingyen Ajkára, Margitics Pápára ment ingyen, Nascimento 2millió forintért ment haza. Télen anyagi válság miatt megváltam az addig remek teljesítményt nyújtó Czvitkovicstól is, aki elment Portugáliába 50millába,Polonkai az Osztrák első osztályba keresi kenyerét ingyen, Tóth Laci Győrbe ment 5millába és egy tartalék kapusom ment Bajára ingyen. A szezon végeztével Szélesi 15milláért megy Franciaországba.
A nyári igazolásaim: Völgyi 7millió ( szerintem az ország legjobb balhátvédje, de ezt a játékban annyira nem igazolta, mint szeretném), Djemba-Djemba ingyen, Gyurcsó,Szolnoki kölcsönbe érkezett.
Télen pótolni kellett Czvitkovicsot ezért hoztam Skacelt a helyére, de más poszton vált be igazán, de nem fiatalodik...Varini a védelem közepén kellene extrát nyújtania, de még kevés alkalommal mutatta meg, hogy miért perkálom a fizetését és az albérletét...Érkezett még Mateus Regis is. A fiatal brazil srácnak is még érnie kell, de nem biztos, hogy nálunk folytatja jövőre.
Szezon végén egészen biztos távozó: A kölcsönben nálam lévő Gyurcsó,Szolnoki, Papp Máté trió, Denkovics,Mikola szabadlistára kerül. Ez még gyarapodhat ha sikerül jól igazolnunk.
A bajnokságot a 25. forduló után matematikailag is megnyertük! Az MK-t sikerült a 8között eltaktikázni, mert a "C" csapatomat a BKV Előre 5-1-re elpáholta és a visszavágón nem tudtuk ledolgozni a 4gólos hátrányt...A Liga Kupában az elődöntő volt számunkra a végállomás, de ezt nem is vettük komolyan.
A csapatomból ki kell emelnem pár fontos embert: Kelic szerintem az NB1 legjobb belső védője volt, de a csapatom vezére az egészen biztos. Tóth Balázs aki remekül szűrt, de sérülése miatt a 27.kanyar után ment vissza a Vidihez. A támadóim kimagaslót teljesítettek! Lencse-Tischler páros egész évben remekeltek és meglepetésre a be-beugró Sallai is csodás szezont hozott le!
Röviden ennyi 😊
Készülünk a BL selejtezőre 😊
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy kb semmit nem érek a szögleteknél az egyből beadással, így arra gondoltam változtatok rajta és inkább egy rövid passzokat erőltetném. Na be is állítottam a szöglet instrukcióknál a Shortot, mivel gondolom ez a rövid passz, de nem igazán akarják használni, ugyan úgy rugdossák befele, pedig ember is van ott. Nem tudjátok esetleg hogy miért van ez?
Előre is köszi
Darthmushroom

Sehol.Félbemaradt a fordítás,ez ilyen lett.Ahogy volt róla szó,az utolsó teljes magyarítás a 11-hez készült.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.12.17. 11:54:12
Sziasztok,

Hol találok az FM12- magyarításához olyan fájlt ami után nem németül írja le az országokat illetve a nagyobb bajnokságok neveit, hanem magyarul, vagy ha erre nincs mód akkor legalább angolul...?
LasDen
hmmm...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sza23
Sziasztok.

Tudna valaki egy direct linket adni a legújabb patch letöltéséhez. Köszönöm!

zavbal
Ott vagyunk a tűz közelében a féltávnál: Tabella ( Az hogy ennyi meccsünk van senkit ne zavarjon meg a dán szabályok szerint mindenkivel háromszor játszunk)
A teljesítményünk nagyon hullámzó ez kicsit zavaró. A 2 vereség a legrosszabbkor jött. Addig vezettünk utána a 4. helyre csúsztunk vissza. Pont akkor mikor a pénzosztás volt a szezon közbeni helyért így "csak" 1,94 millió eurót kaptunk.
A többi szezon végén.
Bajner egész jól játsztott a szezonban.
Lehet hogy neki ez a bajnokság az igazi.<#crazya>
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.12.16. 19:28:00
Mindig felvidít,ha ilyet látok.Vagy ilyet.Ribeiro inkább az ötösön lenne ilyen szemfüles.Bertelsen tud ilyeneket,bár az is igaz,hogy 10 perces videót lehetne csinálni a fölé-mellé lövöldözéseiről.De ha elsül a lába,az tuti hónap gólja.
Darthmushroom
elméletileg 😄 meg persze ha jól emlékszek h az utolsóba jött a védelem.

Akkor ha felteszem kivéve az utolsó patchet akkor minden faxán fog működni?
Darthmushroom
nyugodtan

Sysfox
Én örülnék a magyarosításnak! Bár az angol szöveget is megértem úgy-ahogy, magyarul mégiscsak jobb!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Akkor engedelmeddel berakom oda is, elég nagy közösség, hátha valaki a segítségükre lehet.

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
oda nem mert ott nem vagyok regisztrálva

Jut eszembe... Index fórumra beraktad?

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
Nem sok esélyt adott a Juve a Szuper Kupa győzelemre...

<#worship>Nagyon sok kitartást kívánok mindenkinek,aki valamilyen módon részt vesz benne.
Heroikus feladat lesz.A németek november 11-én kezdték,és még nincs kész.Pedig vannak embereik és tapasztalatuk,+ a 14 jó részét is fel tudják használni.
De a hír akkor is király! 😊) Remélem sikerrel járnak és meglesz a 100%-s magyarítás... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.12.16. 10:44:53

www.smart-bus.hu

Mor3llo
én beszállok, 2 vizsgám van, azok ráérnek januárban.

legalább addig szabadidőmben tudok ezzel foglalkozni. Meg hát szegény bátyám már évek óta sír magyarításért, mert sosem tanult angolul. Németül is valamikor a középsuliban 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sysfox
Mivel nem tudtam lekötni a Barcelona ellen felkészülési mérkőzést, inkább átruccantunk Rómába, az AS Roma vendégeként. A végeredmény 0:1 lett a mi szemszögünkből, ami nem is rossz eredmény, de a kapura lövési arány sokkoló: 27:3 a Roma javára!

Nyilván a Roma jobb csapat jelenleg, mint a Hertha, de ez normális? Sima 4-4-2-ben játszom egyébként, ez a gárda még nem érett meg a két szélsős - két csatáros formációmra. Egy BWM és egy sima CM középen. Kontráztunk, ez úgy gondolom, teljesen normális egy többet tudó alakulat otthonában, de a mérkőzés alatt nem volt képernyőn egyetlen támadásunk sem.

Darthmushroom
Én nem vagyok benne 😄 csak megosztottam 😄

Királyok vagytok!!! 😊))

www.smart-bus.hu

Visszavonulnak ezek korábban is.A Bradford-nál egy klub nélküli embert néztem ki magamnak.De amikor már éppen le akartam volna igazolni visszavonult,és eltűnt a játékból.23 éves volt.Pedig igen jó lett volna az 5. ligában.De gondolom megunta,hogy évek óta csapat nélkül volt.A 14-ben is volt olyan játékosom,akit 26 éves korában lapátra tettem,és azonnal visszavonult.Ő mondjuk "életben maradt",scout lett belőle.
zaki
Hogy az milyen rohadt idegesito mikor 29-30 evesen visszavonul 1xx valogatottsag utan xy jatekosom 😄

Darthmushroom
igen, az utolsó fm12s patchbe vezették be a védelmet.

Az fm 11 az utolsó,ahol teljes a magyarítás,és az eredeti játékhoz is használható.A 12-nél 82% körüli,de bőven jó.Viszont ha jól emlékszem,ott már csak a virágboltihoz lehet használni.Akkor kezdte az SI a nyelvi fájlok kódolását.
Darthmushroom
magyarosítás csak fm12höz van és az se teljes
emlékeim szerint igen annyi h valaki a host utána meg kell adni a másiknak az IP-t és kész.

Eredetinel vagy tortnel meddig jo a magyarositas illetve server letrehozasa utan megadom az ip es csatlakozik a baratom vagy ez hogy is mukodik? Regen volt mar...
Darthmushroom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tört játék

Virágbolti? 😄
Darthmushroom
Kis hirdetmény:
Elméletileg segítséget kapunk (gondolom a németektől), így a NAPOKBAN ELINDUL AZ FM15 FORDÍTÁSA. Aki akar és tud segíteni a szerény 15e sor lefordításában az a facebookon az fmkockák csoportba lépjen be és ott tud jelentkezni.

Darthmushroom
ha virágbolti akkor csak a fm12 marad az újabbakhoz eredeti kell

zyndar
Az a fejlődésének elméleti maximuma, optimális körülmények között.

Sysfox
A játékos értékelésnél a feketeség a csillagokban mit jelent?

Sysfox
Nem is akarom, itt tetszik a színezés. A narancssárga szín kiemeli a magas értékeket, elég ránézni.

Sziasztok,
Melyik FM-et ajanjatok amellyel zokkenomentesen lehet servert letrehozva jatszani neten egy barattal?
Az FM2012-be ugy tudom ez hibatlanul mukodott jol emlekszem?
Befejeztem a 2. szezont a Pool kispadján.
Gerrard 20 éve van a klubnál és végre teljesült az álma, csapatkapitányként Bajnokcsapat tagja lett. 1990 után ismét bajnok lett a Liverpool.
Sajnos a triplázás nem jött össze. Az Fa kupát is sikerült megnyerni, de a Bl döntőben kikaptunk egy nagyon "igazságos" meccsen.
Szerencsére Kassain nem múlt semmi.
Megpróbáljuk jövőre megint, továbbra is Gerrard vezetésével.

Bl döntő
meccsek
LasDen
átlagos...egy SENKI....o_O

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem hátrány,de nem is előnyös.Átlagos figura.
zyndar
Ez hátrány? <#fejvakaras>