A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    üdv újra
    ismét csak a panaszkodás :)
    több mint 900 meccsel a hátam mögött a Fradi padján (2 BL győzelem, most jön zsinórban a 13. bajnoki cím, kupák tömkelege, világhírnév stb) egyrészt a lejáró szerződésemet alig akarták meghosszabbítani, a fél csapat nyilatkozta már, hogy jó lenne ha kapnék új szerződést, másrészt 2 meccsel a szezon vége előtt még fizuemelést se akartak adni. 19 játékosom keres sokkkal jobban mint én, aki tőlem rosszabbul keres, az az USÁ-ban nem ihatna még alkolholt, de 1-1 húzósabb mónika showt se nézhetne meg itthon
    még mindig a 12-vel nyomulok, majd lassan meglepem már magam egy új géppel meg hozzá a legújabb verzióval, remélem ott már ilyen bugyutaságok nincsenek benne

kicsit az elmúlt pár szezonról és a mentésről
    2027-ben járok, a magyar bajnokság a 13. legjobb liga (főképp miattam, a többiek bénáskodnak, néha 1-1 csoportkör összejön a Győrnek vagy a Lokinak), a Fradi a 17. legjobb reputációjú és a 29. leggazdagabb csapat.
    Pénzügyileg visszaestünk, immáron második éve nincs közünk a BL döntőhöz sajnos, valahogy mindig belefutunk a késbe.
    Volt tavaly egy 60 milliós tisztogatás (a 12-ben nagy szó ha normális összeget kapok játékosért), idén jött egy angol srác 28 millióért, 28 meccsen 25 góllal és 14 gólpasszal hálálta meg a bizalmat.
    A korábbi fiatalítási hullám kezd beérni, szebben mutat az életkor már, 6 kezdő közeli játékosom is 27 év feletti, a padon pedig klasszis fiatalok várnak bevetésre, olykor 1-1 magyar is horogra akad.

Taktikán nagyon nem variálgatok most már - 4312
    2 olykor felfutó szélső hátvéd, középen egy bwm, mellette egy játékmester a jobbján, és egy szintén intelligens, jól passzoló AP, elől egy treqartista/amc (mikor melyik játékos van ott), csatárnak egy target man és egy poacher
    Ezen gondolkozok esetleg még hogy a poachereket kigyomlálni, mivel otthon igazából 70% körüli labdabirtoklásom szokott lenni, oda inkább egy AF kellene talán (szakértőbbektől kérnék segítséget, hogy milyen stílusú csatár illik oda ahol ilyen nyomasztó fölény van).

Az Albert stadion 34100 fős, közel teltházzal üzemel már 1-2 éve, az új stadiont megvárom már mindenképp. A fő cél nem tudom mikor fog teljesülni, hogy én legyek a világ leggazdagabb klubja. A Real 800-900 millió, én 100 :)