104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sir_alex #100207 A francba, mobilrol nem ment at, na ujra nem potyogom, majd este. -
sir_alex #100206 A szoglet dologhoz szolnek hozza, engedelmetekkel, amit egy kerdes zar.
A 14-ben szerintem, ha semmit nem allitasz at vagy be (csak a sorozatgyilkos ide ne erjen -
Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, mielőtt elássa a részeidet az erdőben, a szó, amit keresel az az EGYELŐRE
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.10. 13:24:24 -
Kicsit beleuntam így félre teszem a Brentford karrierem. Elkezdtem nézegetni a tervezett karrierjeim (Hibernian,Dinamo Moszkva stb..) de egyenlőre egyik se fogott meg így tovább keresgéltem. Végül a választásom a ADO Den Haag-ra esett mert nemrég olvastam egy eszméletlen fm14s karriert róluk ahol a srác szinte csak az utánpótlásra támaszkodott. Bár nagy városi csapatnak számítanak Hága révén ennek ellenére nem túl nagy múltú csapat mivel csak két bajnoki címük és két holland kupa győzelmük van. Az updateben már az új kínai tulajdonos (nem sugar daddy) is a klubnál van szóval mindenképp ígéretesnek ígérkezik :D -
korbin555 #100203 A menedzseri fizetések az idei játékban sem változtak.A Halinál próbáltam mindig többet kérni,de csak filléreket tudtam kicsikarni.Az asszisztensem pl.12,5k-t keresett,miközben az én fizetésem 4200€ volt(15 év után).A játékosokról nem is érdemes beszélni.Senki nem volt túlfizetve,de 4200€-t néhány nagyobb tehetségem is kapott.
A 12-ben nincs esélyed a Fradival a világ leggazdagabb klubjává válni.A 14 volt az első,ahol magyar klubnál meg lehetett csinálni.Idén a Halinál az utolsó években csak a merchandise bevételem fedezte a bérköltségeket,márpedig az a legnagyobb kiadás.De merchandise a 12-ben még nem létezett.Számottevő szponzor itthon nincs(nálam 1,7M volt a legerősebb),de játékoskereskedelemmel,és a bérek alacsonyan tartásával meg lehet csinálni.Volt két olyan szezonom,amikor 125M és 140M€-t hoztam be eladásokból,de a 60-80M bevétel 2022 után már természetes volt.A kiadásaim pedig mindig minimálisak voltak,mert csak gyerekeket hoztam.A 14-ben egyébként sikerült a lista elejére kerülnöm.Idén is közel voltam,de kellett volna még néhány év.Ez persze nem csak készpénzt jelent.A játékosaim összértéke cirka 400M körül mozgott+ a világszínvonalú építmények.
Szóval meg lehet csinálni,de rengeteg időbe kerül.A kulcs ahogy én látom,három dolgon alapszik.
1.Nincs költekezés.Ha már gazdag a klub,nagy lehet a csábítás,de önfegyelmet kell tanúsítani.
2.Tehetségek gyűjtése,kinevelése,majd értékesítése.Ez alap,a bevételek jelentős részét jelenti majd.
3.A bérek féken tartása.Ez a legnehezebb,és néha fájdalmas döntésekkel jár.
Ha ez megvan,akkor röpke 18-20 év,és a világ leggazdagabb klubját irányítom.Magyarországon.Nem zárom ki,hogy valamivel hamarabb is meg lehet csinálni.De a sugar daddy nem ér.
-
Zenszkij #100202 Majd teszek képeket, és meglátod micsoda vaddisznó falka röfögött szerencsét a csapat körül már a Real meg a Manchester ellen. Nekem a döntőbe jutás a nehéz 4 közé, 8 közé simán bejutok, de ott az ilyen nagy csapatok idegenben rendben agyonvágnak, pedig nem rontok nekik. Most is ez történt, csak borzasztó erős a Milan otthon, ezért sikerült átverekedni magunkat rajtuk. -
It's coming... -
ámulok bámulok a kitartásodon, nagyon szép eredmények :) -
üdv újra
ismét csak a panaszkodás :)
több mint 900 meccsel a hátam mögött a Fradi padján (2 BL győzelem, most jön zsinórban a 13. bajnoki cím, kupák tömkelege, világhírnév stb) egyrészt a lejáró szerződésemet alig akarták meghosszabbítani, a fél csapat nyilatkozta már, hogy jó lenne ha kapnék új szerződést, másrészt 2 meccsel a szezon vége előtt még fizuemelést se akartak adni. 19 játékosom keres sokkkal jobban mint én, aki tőlem rosszabbul keres, az az USÁ-ban nem ihatna még alkolholt, de 1-1 húzósabb mónika showt se nézhetne meg itthon
még mindig a 12-vel nyomulok, majd lassan meglepem már magam egy új géppel meg hozzá a legújabb verzióval, remélem ott már ilyen bugyutaságok nincsenek benne
kicsit az elmúlt pár szezonról és a mentésről
2027-ben járok, a magyar bajnokság a 13. legjobb liga (főképp miattam, a többiek bénáskodnak, néha 1-1 csoportkör összejön a Győrnek vagy a Lokinak), a Fradi a 17. legjobb reputációjú és a 29. leggazdagabb csapat.
Pénzügyileg visszaestünk, immáron második éve nincs közünk a BL döntőhöz sajnos, valahogy mindig belefutunk a késbe.
Volt tavaly egy 60 milliós tisztogatás (a 12-ben nagy szó ha normális összeget kapok játékosért), idén jött egy angol srác 28 millióért, 28 meccsen 25 góllal és 14 gólpasszal hálálta meg a bizalmat.
A korábbi fiatalítási hullám kezd beérni, szebben mutat az életkor már, 6 kezdő közeli játékosom is 27 év feletti, a padon pedig klasszis fiatalok várnak bevetésre, olykor 1-1 magyar is horogra akad.
Taktikán nagyon nem variálgatok most már - 4312
2 olykor felfutó szélső hátvéd, középen egy bwm, mellette egy játékmester a jobbján, és egy szintén intelligens, jól passzoló AP, elől egy treqartista/amc (mikor melyik játékos van ott), csatárnak egy target man és egy poacher
Ezen gondolkozok esetleg még hogy a poachereket kigyomlálni, mivel otthon igazából 70% körüli labdabirtoklásom szokott lenni, oda inkább egy AF kellene talán (szakértőbbektől kérnék segítséget, hogy milyen stílusú csatár illik oda ahol ilyen nyomasztó fölény van).
Az Albert stadion 34100 fős, közel teltházzal üzemel már 1-2 éve, az új stadiont megvárom már mindenképp. A fő cél nem tudom mikor fog teljesülni, hogy én legyek a világ leggazdagabb klubja. A Real 800-900 millió, én 100 :) -
korbin555 #100198 Grat,nagy dolog a BL.
Nekem az utóbbi időben nincs nagy szerencsém.A 4 utolsó döntőmet elveszítettem.A Haladással ugyan nyertem néhányat,de egy vesztett BL döntővel búcsúztam.Aztán veszítettem egyet a Real Madriddal,egy EL döntőt a QPR-nél,és egy újabb BL döntőt a PSG-vel.Addig valahogy eljutok,de ott megáll a tudomány.Az is megér egy misét,hogy amikor leléptem tőlük,a Real Madrid,és a QPR is tudott BL-t nyerni.Ez van,majd a sors visszaadja valahol máshol.Nem fogok emiatt dühöngeni. -
Izgalmas szezon, óriási tömörülés, Atalanta majdnem BL induló....igazi olasz foci :)
Milyen taktikával tolod?
@Zenszkij: Persze, hogy jöhetnek a képek!
Utoljára szerkesztette: zyndar, 2015.02.09. 22:10:56 -
Zenszkij #100196 Nah a Milan karrierem nekem is jól halad. 3. évemben megnyertem a BL-t a PSG ellen, hosszabbításban 3-2-re. A Manchester ellen az elődöntőben csodával jutottunk tovább, idegenben 5-1re lemostak, otthon viszont 2 embert is lezavartak tőlük, így már az első félidőben 4-0 volt ide, ami maradt is. Előtte Realt ütöttük ki hatalmas szerencsével szintén. Lemostak mintek a Bernabeuban, de Jovic 85. perces gólja 3-1re hozta a meccset, így az előzetes hazai 2-0 elég volt. Berlusconi eladta a klubbot jött vmi sugardaddy. 250 millió eurót legalább költöttem. Képet most nem rakok, akit érdekel szóljon. Köszönöm. Idegenben a top csapatok ellen nehéz játszani, van még mit tanulni a játékról, de tetszik, h nem adja könnyen az FM a BL-t.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.09. 22:13:40 -
itt nincs warez, menj off topicba (link a bannerba), majd ott segítenek -
off topic -
nem meglepő módon én lettem az év edzője, tényleg durva overachieving volt az egész szezon :)
ennek örömére be is kínált a Zenit egy szerződést, 130 milliós átigazolási kerettel :D játszok velük egy kicsit, de közben megtartom a Boro mentést -
Haha, M'boroval (3. év) holtverseny lett a 3. (City), 4. (Arsenal) helyezetekkel, így 5. lettem.
Szar dolog így lemaradni a BL-ről :D -
Szerintem sokkal élvezhetőbb az idei match engine, mint a tavalyi(mondjuk annál nem volt nehéz jobbat összedobni). Csak ritkítanák meg ezeket a pofátlanul elcsalt meccseket kicsit. Vagy minden 30-ra jutna egy visszafelé, azzal is kiegyeznék. Eddig 385 óra játék után 1 meccset nyertem meg, amikor simán ki kellett volna kapnom, visszafelé meg jobb, ha nem is tudom a számot szerintem.
-
keep it cool bro, keep it cool.... -
korbin555 #100188 Visszanéztem,hogy nem hülyeséget beszéltem-e a négy bekapott szögletgóllal.De jól emlékeztem. -
geo91 #100187 a második szezon képei, igazolások, kulcsjátékosok, meccsek, tabella -
volt türelmed vissza keresni? :D -
korbin555 #100185 Emlékeztem rá,hogy korábban én is sírtam a sok szögletgól miatt.Meg is találtam a hsz-t.Na ezek szépen eltűntek az update után.Most is van bombagól,és beszopott szöglet,de nem futószalagon.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2015.02.09. 18:37:42 -
emlékeim szerint az elmúlt évekbe minden kezdeti verzión volt valami szöglet probléma,de még a cm-es időkbe is. ott is kikellet tapasztalni. meg am úgy is volt mindig valami a meccs motorba amit a gép kegyetlenül kihasznált.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.09. 18:22:23 -
korbin555 #100183 Az eredeti játékot nem kell "patchelni".Automatikusan települ minden update.
A játéknak semmi baja.Nehéz,de azt nem lehet hibának felróni.Ahogy mondtam,nekem a 15.1.4 update óta semmi gondom a szögletekkel.Voltak gyenge védőim,kaptam majdnem 70 gólt is egy szezonban,de nem a sok szöglet miatt.Előtte nálam is előfordult,hogy 4 gólt kaptam szögletből,de azóta soha.
Több update pedig már nem lesz.E hónap végén jön egy adatbázis frissítés,és ennyi volt a 15. Március közepétől megkezdik a munkát a következő kiadáson. -
Solt #100182 Legyél ideges, akár verd szét a lakást, csak a fórumot hagyd ki ebből... minket nem nagyon érdekel, hogy ideges vagy, főleg nem ebben a stílusban. -
Több mint 10 éve játszok foci menedzser játékokkal, eddig egyiknél se volt olyanom hogy 4 meccsen kapok összes kb 10 szöglet gólt úgy hogy meccsek előtt külön ezeket gyakoroltattam. Hadd legyek már ettől ideges. Ha nem keresek rá az életben nem találom ki hogy alapból nem működik a man marking szöginél... kivéve nagy csapatoknál, mert Chelsea-vel nem tűnt ennyire durvának ez a "csalás". Hertha-val is kaptam szépen szögletből a gólokat.
Ja és mielőtt itt gyanúsítgattok, igen eredeti a játék és igen fel van patchelve. -
A "munkaidejüket", de csitt!
-
Solt #100179 De ahhoz logika, türelem, és kitartás kell... habzó szájjal őrjöngeni sokkal egyszerűbb. -
valamilyen szinten a meccs motor hibája ez tény, de érdekes h eredettisek de még a tört játékosok is megoldották ne legyen átlagon felüli szöglet gól pedig ott még javítva sincs patchel.. ki kell tapasztalni meg próbálkozni kell és ki lehet mindent védekezni. ez a játék erről szól..
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.09. 17:57:09 -
Hát pedig a játék a hibás, de közben találtam megoldást rá fórumon ahol fejlesztő írta hogy konkrétan akkor tudsz normális levédekezni egy szögletet ha 6 yardos vonalra állítod az összeset és senkit nem küldesz emberre. Amikor Chelsea-vel játszottam nem jött ki ez, de pl angol másodosztályban folyamatosan kaptam a gólokat... Remélem köv patchben javítják mert vicc hogy szögletnél az ember fogás semmit nem ér. -
korbin555 #100176 A szöglet,és beadás gólok tömkelege valóban reális probléma volt.Eddig.Azóta nem találkoztam kirívó esettel.Pedig legalább 30 szezon mögöttem van azóta a hivatalos update óta.
Vagy védők nélkül játszol,vagy nem eredeti a játékod.Egyik esetben sem a játék a hibás. -
fordjee #100175 Furcsa, ilyen meccsek a legelején voltak nekem. Fenn van minden patch? Liverpoollal lenyomtam 2 szezont, másfelet az Interrel és nem sok szögletgólt kaptam. Most konkrétan 22 forduló alatt talán kettőt. Rúgni meg 4-et rúgtam. Szóval valami nem passzol nálad. -
Peti2400 #100174 Akkor ne játsz vele ha nem tudsz. -
Felbasz... Kikapok 5-3-ra egy olyan meccsen ahol 6 gól szögletből születik 1 beadás, 1 tizenegyes, mi mi a szarért mertem ezért a szarért pénzt kiadni? -
Brentford 6.szezon
A tavalyi szerencsés bajnoki cím után idén összejött a címvédés, ráadásul a vártnál könnyebben, mondjuk idén nem is pukkant ki a lufi a tavasz végére. Pontszámban ugyanazt hoztuk mint tavaly, kevesebb rúgott góllal viszont kevesebb kapott góllal. A kupákban is nagy csapathoz hűen szerepeltünk. Az a szezon elején megnyertük a második szuper kupánkat, harmadjára döntőztünk a liga kupában, és elődöntőztünk az FA kupában és a BL-ben is. Sajnos előbbibe túl nagy falat volt a Madrid még a hazai kupákba a Norwich mumussá lépett elő mivel idén mind3 meccsünkön kikaptunk tőlük, míg a MU ki-ki meccsen vert minket. A kerettel elégedett vagyok, max kisebb változások lesznek ha lesznek egyáltalán. Cél jövőre ismét a bajnoki cím és újra legalább elődöntőzni a BL-ben.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.02.09. 14:09:16 -
De hányadék lett ez az idei fm, legalábbis ami a meccs motort illeti... 10-ből 9 gól beadás vagy kipattanó vagy szöglet utáni helyzetből születik. Nem hittem hogy a tavalyinál lehet még hova süllyedni... -
-
korbin555 #100169
2.szezon.
Kicsit szeszélyesen kezdtünk,de a folytatás már jól sikerült.A 21.fordulóban elértük a 3.helyet,és ott is ragadtunk a végéig.A Bayern messze volt,egyébként is inkább hátrafelé kellett nézegetnem,mint előre.A kupából azért sikerült kiverni őket,ebben segített a BL is,mert az fontosabb volt nekik.Utána már nem volt nehéz dolgunk,a döntőben a Wolfsburg nem volt ellenfél.Jó szezon volt,mindenki meglepődött(rajtam kívül),mert a 8.helyre vártak bennünket.De a 3.hely jövőre már kevés lesz.Függetlenül az okos szakértők jóslataitól.Ők a simán kiesett Hoffenheimet is az 5.helyre várták.Az év menedzsere pedig Pacult lett,mert a kiesőnek várt Köln 6.lett.
Az új szezonra a vezetőség elvárása,hogy szálljunk harcba a bajnoki címért.Naná,hogy harcba szállok.Nyáron pedig jó lenne megszabadulnom végre a koloncoktól.Van belőlük 7 a tartalékban.De Kalmár pl. 500k-ért sem kell senkinek.Idén 29M-t kaptam igazolni,szemben a tavalyi 20M-val.Bőven elég lesz.Valamennyit át is raktam a bérekre,mert néhány ember már elég sokat keres.
És itt szeretnék én is köszönetet mondani mindazoknak,akik részt vesznek a fordításban.Nagy respekt azért,hogy feláldozzák a szabadidejüket. -
Kedvenc olasz kis csapatom :) Irány a BL győzelem :) -
korbin555 #100167 A 19 éves már nem lesz saját nevelés.Nem lesz meg a 3 éve 21 éves koráig.