A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555

2.szezon.

Kicsit szeszélyesen kezdtünk,de a folytatás már jól sikerült.A 21.fordulóban elértük a 3.helyet,és ott is ragadtunk a végéig.A Bayern messze volt,egyébként is inkább hátrafelé kellett nézegetnem,mint előre.A kupából azért sikerült kiverni őket,ebben segített a BL is,mert az fontosabb volt nekik.Utána már nem volt nehéz dolgunk,a döntőben a Wolfsburg nem volt ellenfél.Jó szezon volt,mindenki meglepődött(rajtam kívül),mert a 8.helyre vártak bennünket.De a 3.hely jövőre már kevés lesz.Függetlenül az okos szakértők jóslataitól.Ők a simán kiesett Hoffenheimet is az 5.helyre várták.Az év menedzsere pedig Pacult lett,mert a kiesőnek várt Köln 6.lett.
    Az új szezonra a vezetőség elvárása,hogy szálljunk harcba a bajnoki címért.Naná,hogy harcba szállok.Nyáron pedig jó lenne megszabadulnom végre a koloncoktól.Van belőlük 7 a tartalékban.De Kalmár pl. 500k-ért sem kell senkinek.Idén 29M-t kaptam igazolni,szemben a tavalyi 20M-val.Bőven elég lesz.Valamennyit át is raktam a bérekre,mert néhány ember már elég sokat keres.

És itt szeretnék én is köszönetet mondani mindazoknak,akik részt vesznek a fordításban.Nagy respekt azért,hogy feláldozzák a szabadidejüket.