A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #100146 Nos, akkor a második évemről az Inter kispadján.
Év végén már megvoltak a tervek a második szezonra. A bajnokságban egyértelmű volt a cél, az első háromban kell lennünk.
A kupát ismét szeretnénk megnyerni. A Bl-be pedig be kell jutnunk, bármi áron.
Mivel iszonyú sok játékos jött vissza kölcsönből muszáj volt az állományt megritkítanom. Szerintem összességében több, mint 100 játékostól szabadultam meg. De még mielőtt az átigazolásokba belemerülhettem volna, a Chelsea bejelentkezett Kovacic-ért, érdeklődtek, hogy milyen összegért válnék meg tőle. Gondolkodóba estem. Ha élből elutasítom, tuti, hogy fizetés emelést fog kérni, nem is keveset. Vagy simán elégedetlen lesz. Arra jutottam, hogy 30 millió plusz 50 , 12 hónap alatt, megfelelő ajánlat lenne. És meg is érkezett ez az ajánlat. Mivel már előtte eldöntöttem, hogy ennyiért eladom, így fájó szívvel, de belementem (plusz megéreztem a pénz szagát is erősen:) ).
Ezután nagy változások következtek. Elment rengeteg játékos és érkeztek is sokan.
Átigazolások1
Átigazolások2
Mivel új taktikát dolgoztam ki, ezért szükségem volt elsősorban csatárokra, illetve védőkre, mert elégedetlen voltam azzal a csapatrésszel.
A védelemben Mustafi , Balanta, Santon és Insua érkezett.
A középpálya is megváltozott, Kovacic helyett Pereyea jött, ez kb. netto 80 milliós pluszt jelentett.
2 csatáros játékra váltottam, így érkezett Podolsi köcsön, ott volt Icardi és Bonazzoli, melléjük jött még Fierro.
Fierro, Icardi csatárkettőst terveztem, azonban az átigazolás utolsó napján Icardiért bejelentkezett a Chelsea. Gyorsan bejelentkeztem Lukakuért, de megvenni nem volt pénzem, az átigazolási idő pedig hamarabb járt le, mint az angoloknál. Így Lukaku nem jött, ellenben ezután Icardi ment volna. Így persze már nem adtam el, 3 csatár nagyon kevés. Icardi kicsit belázadt, így kikerült a kezdőből. Helyette Bonazzoli lett, közben pedig Podolsi irgalmatlan formába lendült. Mesternégyes először, mesternégyes másodszor, mesternégyes harmadszor a legnagyobb rivális ellen ráadásul. Icardit a télen eladtam végül 30 millióért, szintén a Chelseanek, érkezett helyére Immobile és a kis Simeone, utóbbi tartalékba egyelőre.
Az eddigi meccsekről, eredményekről:
A szuperkupát behúztuk, rögtön egy trófeát be is gyűjtöttünk.
A Bl-be egy borzasztó szerencsés CSKa Moszkva ellen sikerült bejutni. iszonyú nehézségek árán. Már a kinti meccsen is nagy szerencséjük volt, a visszavágón meg pláne, de a legvégén elhagyta őket:)
A Bl-ben a Bayern,Celtic,Zenit trió ellen kellett kiharcolni a továbbjutást, ami sikerült is a 2. helyen, és a Chelsea vár ránk. Már megint a Chelsea, fél keretem már ott van, most megpróbálnak kiejteni minket.
A bajnokság pedig egyelőre nagyon simának tűnik, bejöttek az elképzeléseim, minden kétkedőt elhallgattattunk egyelőre.
Tabella
Meccsek
Pénzügy
Csapat stat
Év végén jelentkezem:)