104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszi. Az első években először a két hazai kupa jött össze, a bajnokságot meg sorozatban negyedszer nyertük meg. Első évben még volt egy elbukott EL-döntőnk. Pogba 70-ért jött még 2018-ban. Bale-t meg 30 évesen hoztam ide, 45-ért. A következő eladás 50%-a még a Realé, a másik 50 pedig Bale-nek menne... -
Korbin, te vagy ennek a szakértője: ha egy fiatal 19 évesen kerül a klubhoz, akkor 21 éves korára lehet saját nevelés, vagy 18 kell, hogy legyen, mikor megveszem? -
Nem semmi, grat. Az elso par szezonod hogy sikerult? Mikor lettel eloszor bajnok, es pl Pogbat meg Balet hogy sikerult leigazolni? -
Zenszkij #100163 mer a peccsek szívatnak -
zsoma79 #100162 Letöltök egy pár új skint, majd berakom a szokásos helyre, Dokumentumok\Sportsinteractive\Fm2015\skins mappába... akkor mi a jó francos fenéért nem látom a játékban? már felforr az agyvízem... :( -
Iszonyat csapatod van
-
geo91 #100160 nálam még nem -
kashuka #100159 uuu köszi -
Shelton #100158 alul megtalálható a 7.0-ás torrent fájl, az update packeket külön kell leszedegetni.
Utoljára szerkesztette: Shelton, 2015.02.08. 14:57:19 -
sir_alex #100157 Én egyenként szedem, persze, ez lehet, hogy balek dolog tőlem :) -
2020/2021
Igazolások.
Szép kis összeget hoztam a klubnak.
Az évet a Szuperkupa megnyerésével kezdtük. Liga Kupában a korábban belinkelt meccsen búcsúztunk. Viszont a Francia Kupát sorozatban negyedszer is behúztuk.
A BL-csoportkör nagyon könnyű volt, az első fordulóban a Wolfsburg-ot 7-2-vel búcsúztattuk. Jöhetett a Barca. Idegenben nem játszottunk jól, ki is kaptunk, bár az biztos, hogy ha nekünk csak 13 lövésünk van egy meccsen, azt tuti, hogy nem nyerjük meg... Hazai meccs. Így van, csak a szokásos. Soha nyerünk BL-t így, évek óta ez megy már.
A BL-t amúgy a Real nyerte.
A bajnokság nagyon sima volt, két rekordot is megdöntöttünk:
Pontok.
Gólok.
Játékos statok.
A legjobbak: Pogba, Tielemans, Astruc, Malcom, Bale, Coman. -
kashuka #100155 Sziasztok
A legújabb Sortitoutsi Cut Out Player Faces Megapack-ot nem tudná valaki feltölteni? vagy olyan helyet mondani, ahol le lehet tölteni egyben!? -
realik #100154 iszonyat brutál szezonunk van eddig.mérközések1 mérközések2 bl bajnokság
és ami elképesztő, hogy a Fülöp, Korcsmár, Tamás, Tőzsér kontingens is nyeri a fontos meccseket -
sir_alex #100153 OK, köszi. -
korbin555 #100152 Nincs.Ott minden részletesen le van írva. -
sir_alex #100151 Sziasztok!
Bőszen töltögetem a korbin által megadott elérhetőségről a facepack csomagot (7 GB).
Kérdésem az, hogy ha a leírtaknak megfelelően a graphics mappába kicsomagoltatom a képeket, egyéb más teendőm van, azonkívül, hogy a preferenciák között kipipálom az always reload mezőt?
Köszi
saf -
fordjee #100150 Köszi!
Valóban, a City vette meg, ők kértek ajánlatot, Icardi volt a Chelsea-s, keverem a szezont a fazonnal:) Meg az nem ma volt, hanem még egy hete kb., nálam egy szezon kb. 2 hét minimum. -
Zenszkij #100149 hát nálam nem :D -
Petteri #100148 A Perugiát megveszi valami arab, mert kb. minden egyes általam olvasott karrierben feljutnak már az első évben és simán elkezdenek az élmezőnyhöz tartozni...?
Utoljára szerkesztette: Petteri, 2015.02.08. 11:49:04 -
Lancelot1983 #100147 grat, hát ez így elsőre több, mint sima :) átigazolásoknál elírtad, hogy kovacic-ért a chelsea tett ajánlatot és megvette, miközben a man city-hez igazolt? -
fordjee #100146 Nos, akkor a második évemről az Inter kispadján.
Év végén már megvoltak a tervek a második szezonra. A bajnokságban egyértelmű volt a cél, az első háromban kell lennünk.
A kupát ismét szeretnénk megnyerni. A Bl-be pedig be kell jutnunk, bármi áron.
Mivel iszonyú sok játékos jött vissza kölcsönből muszáj volt az állományt megritkítanom. Szerintem összességében több, mint 100 játékostól szabadultam meg. De még mielőtt az átigazolásokba belemerülhettem volna, a Chelsea bejelentkezett Kovacic-ért, érdeklődtek, hogy milyen összegért válnék meg tőle. Gondolkodóba estem. Ha élből elutasítom, tuti, hogy fizetés emelést fog kérni, nem is keveset. Vagy simán elégedetlen lesz. Arra jutottam, hogy 30 millió plusz 50 , 12 hónap alatt, megfelelő ajánlat lenne. És meg is érkezett ez az ajánlat. Mivel már előtte eldöntöttem, hogy ennyiért eladom, így fájó szívvel, de belementem (plusz megéreztem a pénz szagát is erősen:) ).
Ezután nagy változások következtek. Elment rengeteg játékos és érkeztek is sokan.
Átigazolások1
Átigazolások2
Mivel új taktikát dolgoztam ki, ezért szükségem volt elsősorban csatárokra, illetve védőkre, mert elégedetlen voltam azzal a csapatrésszel.
A védelemben Mustafi , Balanta, Santon és Insua érkezett.
A középpálya is megváltozott, Kovacic helyett Pereyea jött, ez kb. netto 80 milliós pluszt jelentett.
2 csatáros játékra váltottam, így érkezett Podolsi köcsön, ott volt Icardi és Bonazzoli, melléjük jött még Fierro.
Fierro, Icardi csatárkettőst terveztem, azonban az átigazolás utolsó napján Icardiért bejelentkezett a Chelsea. Gyorsan bejelentkeztem Lukakuért, de megvenni nem volt pénzem, az átigazolási idő pedig hamarabb járt le, mint az angoloknál. Így Lukaku nem jött, ellenben ezután Icardi ment volna. Így persze már nem adtam el, 3 csatár nagyon kevés. Icardi kicsit belázadt, így kikerült a kezdőből. Helyette Bonazzoli lett, közben pedig Podolsi irgalmatlan formába lendült. Mesternégyes először, mesternégyes másodszor, mesternégyes harmadszor a legnagyobb rivális ellen ráadásul. Icardit a télen eladtam végül 30 millióért, szintén a Chelseanek, érkezett helyére Immobile és a kis Simeone, utóbbi tartalékba egyelőre.
Az eddigi meccsekről, eredményekről:
A szuperkupát behúztuk, rögtön egy trófeát be is gyűjtöttünk.
A Bl-be egy borzasztó szerencsés CSKa Moszkva ellen sikerült bejutni. iszonyú nehézségek árán. Már a kinti meccsen is nagy szerencséjük volt, a visszavágón meg pláne, de a legvégén elhagyta őket:)
A Bl-ben a Bayern,Celtic,Zenit trió ellen kellett kiharcolni a továbbjutást, ami sikerült is a 2. helyen, és a Chelsea vár ránk. Már megint a Chelsea, fél keretem már ott van, most megpróbálnak kiejteni minket.
A bajnokság pedig egyelőre nagyon simának tűnik, bejöttek az elképzeléseim, minden kétkedőt elhallgattattunk egyelőre.
Tabella
Meccsek
Pénzügy
Csapat stat
Év végén jelentkezem:) -
jó az a láthatatlan hamburger, amit eszel? :D -
geo91 #100144 új karrier
-
Peti2400 #100143 Nem eredetivel játszom.Abba hogy kéne belerakni?
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2015.02.07. 21:43:39 -
én saram. nem kapcsoltam... -
cech19960320 #100141 Kéretik a jelszót törölni, és minden magyarítással kapcsolatos dolgot facen az FMKockák csoportban, vagy az FMHungary megfelelő topikjában megbeszélni! -
korbin555 #100140 Nálam jó.
Szerintem a 3.pontban leírtakat nem olvastad el figyelmesen. -
Peti2400 #100139 Ez ugye másnál is így van?
-
korbin555 #100138 Sajnos ettől nem leszünk okosabbak.Callum Cooke.De az is biztos,hogy többet nem variálok ezzel az attribute masking marhasággal. -
korbin555 #100137 A 82 ezres adatbázisban sem találom.Szerintem visszavonult,mert a játék elején még megvolt. -
Lille-PSG.
Tavaly is ugyanúgy a Liga Kupa elődöntőt csalta el... Úgy látszik, nem engedi a triplázást a hazai porondon. -
valaki tudna 2018-20 környékéről egy képet dobni Callum Cooke-ról? -
sir_alex #100134 Köszönöm, megpróbálom azt is, előbb gyakorlok odaát :) -
próbáld meg esetleg a postimage.orgot, aminek a linkje a bannerban is van. Onnan thumbnaillel linkelve nem lesz nagy a kép, de kattintásra olvasható lesz..... -
Zenszkij #100132 Odegaardból nincs kettő? -
Aranylabda 2020.
World Player of the Year 2020.
Golden Boy 2020.
Pogba és Raul ugye már nálunk van, Sisto pedig tőlünk ment a PSG-be. :) -
sir_alex #100130 A képfeltöltés nagyon nem megy, így csak egy szöveges hsz .... (egyszer csak megtanulom azt is)
EASTLEIGH - FM14 - 2013/14 - S1
Átnézve a keretet, azt rögtön láttam, hogy a csapat, vérbeli szélsők hiányában nem lesz alkalmas a széleken vezetett klasszikus, angol stílusú játékra. Ezért alapfelállásként egy szűk, támadásra kihegyezett, 442-es diamond taktika mellett döntöttem. Úgy gondolom, hogy ezt a felállást, a támadó középpályás egy sorral hátrább rendelésével könnyen át tudom majd alakítani egy defenzívebb 442-re, amikor a liga krémjével lesz találkánk vagy épp ha idegenbe játszunk. Terveim szerint a gyengébb csapatok ellen vívott mérkőzések során pedig, könnyen át tudunk váltani belőle egy abszolúte támadó felfogásban játszott 443-ba. Ehhez a három felálláshoz így csupán csak 1 játékost kell mozgatnom.
A keret és a taktika
Itt jönnének a képek, talán a szezon végére összejön :)
Tanulva az előző csapatomnál elkövetett szakmai hibáimból úgy gondolom, hogy a taktika teljes körű elsajátításig a lehető legkevesebb extra dolgot fogok a játékosaimtól kérni. Ezért a csapatutasítások terén is inkább a kevesebb több szemléletet veszem elő és majd menet közben, ahogy a taktika begyakorlásra kerül, finomítok rajta. A taktikát megtámogatandó, a pályát átépíttettem a lehető legszűkebbre, így annak mérete most 105m x 55m.
Megpróbáltam a taktikát a játékosokra szabni és csapatot igazán, az elvárásoknak megfelelni kész hadsereggé alakítani, azonban a keret védelme komoly erősítésre szorult. A felkészülési mérkőzéseken a csapat első számú kapusa, Ross Flitney nem győzött meg, így a helyére leigazoltam a lényegesen jobb képességekkel rendelkező, szlovák Filip Mentelt. Flitneyt sikerült egész jó pénzért el is adni, így legalább nem lesz egy elégedetlen a falu egyik nagy bikája a padon. A 20 éves cserekapust, Jack Dovey-t átadólistára helyeztem, eddig a kutyának sem kellett. A cserekapus helyére leigazoltam heti 275 fontért Michael Kuipers-t. A két igazolással - amit én minőségi cserének gondolok -, kapusfronton további 250 fontot spóroltam a heti büdzsé számára.
A csapatszerkezet leggyengébb része egyértelműen a védelem két széle, azonban ide még a bajnokság kezdetére sem sikerült minőségi játékost igazolni így a jobb oldalon Will Evans-el a bal oldalon pedig Mike Green-el kezdünk neki a szezonnak.
A védelem tengelyével kimondottan elégedett vagyok és örömmel jelenthetem, hogy első számú középhátvédnek sikerült leigazolnom a 113x-os észt válogatott (8 gól) Raio Piiroja-t. Nagyon sokba került (talán túlságosan is), de nagyon remélem, hogy a hátsó alakzat vezére lesz és stabilitást fog az egész csapat számára adni. Másik középhátvédem Dean Beckwith lett.
Védekező középpályás szerepére azt a Brice Iri-Bi-t szántam, akit még altrinchami karrierem során ismertem meg és az akkori csapat legjobb játékosának tartottam. Remélem, most is hozni tudja azt a formát, akkor a hátsó alakzattal semmi baj nem lehet.
A csapat eszének a gyémánt középső részén játszó új igazolást, a 36 éves tapasztalt Peter Gain (deep lying vagy advanced playmaker) szánom, cseréje pedig a törzsgárdatag Glen Southam lesz. Mellette a sokat futó Jamie Collins (box-to-box) fog játszani. Az elefántcsontparti dm-el együtt ők lesznek a fazonszabászok, rajtuk áll, hogy miként tudjuk a támadókat kiszolgálni. A cserepad hosszúságát biztosítandó leigazoltam még a 20 éves Shane Byrne-t (box-to-box), aki a maga fiatalos lendületével illeszkedni fog a nagy öregek sorába.
A támadó középpályásom Jai Reason lett, aki a maga 23 évével ugyan még fiatalkának számít, de a felkészülési mérkőzéseken nagyon szépen szerepelt, kiválóan segítette a két csatár munkáját és sokszor tudott saját maga is gólt szerezni. Remélem, ez a bajnoki pontvadászat során sem lesz másképpen. Ő az a játékos, akit ha a szükség úgy hozza, vissza tudom húzni középre, ott is el tudja látni a box-to-box szerepkört. Cseréje az a Yemi Odubade lett, akit mind ezen a poszton, mind pedig a csatársorban is be tudok vetni. Az előkészületi mérkőzéseken már kétszer is megmutatta, hogy igazi csereember, döntő fontosságú gólokat tudott szerezni.
A csatársor szinte kész volt, Stuart Fleetwood (poacher), Ben Streevens (target man), az új igazolással, Dale Adebola-val kiegészülve három rutinos, vérbeli csatér rohamozhatja majd az ellenfele kapuját. A fiatalokat elküldtem ....
Kulcsjátékosaim:
Itt jönnének az újabb képek :)
A felkészülési mérkőzések és az első 14 forduló lement. 8 mérkőzést játszottunk az előszezonban, az első két meccset elvesztve, majd egy döntetlent összehozva megtáltosodtunk és 4 győzelemmel és egy utolsó döntetlennel zártunk. Ez így 4-2-2-es széria 19/10-es gólkülönbség.
A szezonból eddig 14 mérkőzésünk ment le. A mutatónk 5GY-8D-1V 23 pont és +10-es gólkülönbség. 4 meccsen szó szerint az utolsó másodpercekben kaptuk az egyenlítő gólt, őszinte leszek, a hajam tudtam volna tépni ... A +10-es gólkülönbség nagyon jó, ebben a mutatóban a másodikok vagyunk :) Jelenleg a selejtezős 4. helyen állunk, remélem javulni tudunk.
Köszi a figyelmet, remélem legközelebb már képekkel jövök.
Ami szép a dologban, a teljes méretű kép éles (ezért kivág a ház ura, jogosan), ha meg kicsinyítem a feltöltő progival, olvashatatlanul
homályos.
A scorpio skin pedig űberbrutál :)
-
Motolla #100129 Mint tudjuk, minél profibbak vagyunk, annál jobban kompenzálja a gép némi pálya-maga-felé-borítással. Most a sokadik ilyen döntetlenem után poénból összesítettem a szezonbeli 9 döntetlenem kapura lövési statisztikáit. Eszerint:
Én Ellenfél
Löv: 146 61
Kapura: 47 27

-
Elkezdtem a legfrissebb LFCMarshall megjelenése után egy új karriert a győrrel
Rudolf egy állatt volt egész szezonban mégsem lett gólkirály. Nikolics lett 16 góllal.
Bajnokság a végén lett szoros mikor az MLSZ jóvoltából 2 naponta!!! játszottam le 3 bajnokit és 1 magyar kupa döntőt.
Igazolni nem volt pénzem így ingyen szereztem be mindenkit. többsége bevált.
EL egyenes kiesésben a Wolfsburgot kaptam. sima kiesés.
-
Peti2400 #100127 Dino Halilovic-ról kaphatok egy képet 2018-20 körül?