A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Sziasztok!
    Először is szuper a magyarítás, még egyszer köszönjük. Másodszor pedig grat mindenkinek, Sir_Alexnak pedig kitartást:)
    Harmadszor pedig befejeztem az első szezonom az Inter kispadján, jöjjön erről egy kis összefoglaló.
    Az első évemben nem ígértem túl merészet, mindössze egy európa ligás indulást. Nem tudtam, mire számíthatok, nem akartam elhitetni mindenkivel, hogy akár bajnokok is lehetünk.
    Az átigazolások terén túl aktívak nem voltunk. Romero nagy fogás, Odegaard pedig a jövő embere, bár egész jó szezont produkált 16 évesen. Ő egyébként csak decemberben jött hozzánk. A csapatot nem szándékoztam szétzúzni már az első évemben, erre a 2. szezont láttam célszerűnek. Így a szakmai stáb és a keret sem változott szinte semmit.
    Az európa ligával kezdeném, mert ez rövid bejegyzés lesz. A csoportkörből tovább verekedtük magunkat, aztán az első kieséses körben jött a félelmetes Salzburg és kettős győzelemmel kiejtett minket. Esélyünk sem volt. Ami teljesen érthetetlen volt számomra. És mivel a maximumra törekszem, borzasztóan zavart is.
    A bajnokságban hamar az első háromban találtuk magunkat, már kb. 10 forduló után látszódott, hogy Napoli,Juve,Inter harc lesz az első helyért. Amihez később még a Sampodria próbált csatlakozni, de nem sikerült nekik, mindig visszazúztuk őket a biztonságos 4. helyre.
    A bajnokságot végül a Napoli nyerte meg, elég hamar bebiztosítva az első helyet, mi a Juvéval hatalmas küzdelmet vívtunk a második helyért, ami ugye automatikus csoportkör indulást jelentett, és sajnos elbuktuk a párharcot. De a 3. helynek is nagyon örülök, főleg úgy, hogy a védelem szinte végig sérült volt, Icardi 2 hónapra kidőlt a hajrában, szóval jó eredmény ez. Meccsek
    Az olasz kupát behúztuk, nem is érdemtelenül, a Fiorentinán és a Juvén keresztül vezetett az utunk a döntőbe, ahol meglepetésre a Cagliari várt ránk. Egy egészen izgalmas meccsen a tini Odegaard döntötte el, akinek ahhoz képest, hogy 16 éves, egészen jól sikerült az első szezonja.
    Összegezve, bajnokság 3. hely, olasz kupa győzelem, Európa Liga 1. kieséses kör. Ezt talán el is fogadtam volna az év elején:)
    Odegaard lett egyébként a legfiatalabb gólszerző, legfiatalabb játékos, szóval már döntögeti a rekordokat, plusz ezek mellé még begyűjtötte az év gólja címet is. Nagy játékos lesz, már most látszik.
    A csapatból három játékost tudnék kiemelni, Kovacic, Hernanes, Icardi, ők voltak a húzóemberek, de Juan Jesus, Handanovic és Romero is jól teljesített.
    A taktika egész évben jól működött. 3 féle változatban használtam, ez volt az alap, volt egy támadóbb, amikor 2 csatárral játszottunk és egy védekezőbb, amikor a két szélső középpályás full back pozícióba került.
    A második szezont is javában hajtom már, most tartok nagyjából a felénél, hamarosan arról is dobok egy összefoglalót. Lényegesen izgalmasabb lesz, a taktika is változott picit, sokan jöttek, mentek , óriási pénzek mozogtak, szóval mozgalmasan teltek a hetek, hónapok.
    Végül egy edzőmeccset belinkelek még, ezt már a 2. szezon elején produkáltok, a Kínai túránk alatt. Egy szabadrúgás tökéletes levédekezését így kell végrehajtani:)
    kép1
    kép2
    Azt hiszem tisztán látható a szoros emberfogás azon esete, amikor 2 játékosom egymást fogják szorosan, miközben kettő játékoson nincs senki az ég világon. Teljesen tisztán fejelhetett Elkeson, be is vágta.
    De hát ezért vannak az edzőmeccsek, nem? :)