Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ritkán írok a fórumba inkább csak olvasgatom. Elkezdtem egy karriert a régi kedvenc csapatommal az ÚJpesttel. A Korbin féle kiegészítővel játszom. Köszönöm szépen, hogy megcsináltad. 😊 A második szezon felénél járunk. Az első szezon nem sikerült túl jóra. Igaz az utolsó fordulóban a Haladás ellen vesztettünk és ők lettek a 3. helyezettek.1. szezon
Jelenleg vezetjük a bajnokságot. A november hónap rengeteg sérültet hozott számunka. Minden meccsen legalább 1 ember több hétre kiesett. Ha nehezen is, de tudtuk őket pótolni. Remélem több sérülés hullám nem jön és behúzzuk a bajnoki címet. Mellé még szeretném a 2 kupát is megnyerni. De első a bajnokság.
2. szezon
2. meccsek
Utoljára szerkesztette: ozbom, 2014.12.10. 19:00:34
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Gratulálok a szezonhoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Sok változás nem történt.A BL sorsolása persze nem lett ugyanaz,de ennek köszönhetem minden idők legnagyobb BL győzelmét.A 2.félidőt már nem is néztem,kimentem kajálni.Magyar kupában már nyertem ennél több góllal is,szóval nem abszolút rekord.De Hazurov 9 gólt rúgott,és ennyit még soha nem lőtt játékosom.(Az fm 11,vagy 12-ben lőtt Sanogo 8-at,az egy MK meccs volt.)A történelmi mérkőzés (számomra legalábbis az) gólösszefoglalója megtekinthető itt.Nem rövid,és sajnos egyetlen igazán látványos gól sincs benne.
Meccsek.
Tabella.
BL meccsek.
BL csoport.
Igazából minden maradt a régiben.A BL csoportban megint utolsók lettünk,a bajnokságot is vezetjük.Viszont a BL-ben két rekordot is felállítottunk.Mi rúgtuk a legtöbb gólt(35),és mi kaptuk a legtöbbet is(22).A bolgárnak meg ha mázlija lesz,még gólkirály is lehet a 14 góljával.Bár nem tudom,hogy a selejtező beleszámít-e.Lényegtelen.
Az új patch után egyik skin-t sem észleli nálam. Másnál is ez van?
The weather is so nice I had to close the curtains to play Football Manager.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
am Korbin van olyan karriered a 15-be amibe sokat haladtál az időben? ha van akkor majd valamikor tudsz képet dobni belőle a Sampdoriáról? (helyezések,háttér,keret)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
West Ham
Elég felemás szezonon vagyunk túl, ősszel gyakorlatilag lealáztuk a mezőnyt majd tavasszal visszasüllyedtünk a saját szintünkre (vagy még alá is) Egy kis szerencsével még így is bajnokok tudtunk volna lenni, csak sajnos az utolsó 3 bajnokiból egyet se bírtunk megnyerni, úgy meg valljuk be elég nehéz 😄 Na de sebaj így is szép eredmény ez 😄
tabella
igazolások
keret
Igazolásra 100 ezer fizetési keretben van 9 ezernyi helyem 3. helyre várnak majd megnézzük...
Komolyan nem értem ezt a játékot. Egy normális karrierem nem lesz az ilyenek miatt.

yamato-Nem volt backup,az volt az első,amit megnéztem.
Nekem már van új karrier ötletem, szóval lehet az 5. szezon lesz az utolsó a Drezdával, legalábbis egy darabig.
Először is gratula mindenkinek!
Elég nagy jövés menés volt a csapat háza táján, végleg kitettem a használhatatlan játékosokat, illetve sikerült jó pénzért elpasszolnom a Nikolic Gyurcsó Sallai hármast. Átigazolások
Érkezők: Bangura De Sousa Jozefzoon Morosini Oliynyk Romo Zoughi Schüller
Utóbbi nem sokat játszott mivel valamelyik NBI-es favágó eltörte a lábát, 7 hónapra lesérül. Zoughit meg majd télen hozom fel véglegesen a felnőtt keretbe, valószínűleg Juhászon meg túl adok. Februárban 3 használható ifi jön még, meglátjuk, hogy fél szezonra még az ifik között lesznek vagy a felnőtteknél. Ifiben is és felnőtteknél is minimum 4 csillagos minden edzés. Nyáron tulajdonos váltás volt, aki rögtön 10 millát pumpált a klubkasszába, illetve fejlesztéseket is indított, és eddig minden kérésemet helyeselte. Facilities, Pénz van dögivel😄.
A kötelezőt hoztuk, bejutottunk a BL csoportkörbe. Ahol sikerült elcsípni a harmadik helyet. Az Ajax 3-4-3-as taktikája ellen volt keresni valónk otthon és idegenben is. Az El sorsoláson a portot kaptuk.
Bajnokság meccsek tabella. Itt hasítunk, sok meccsnél csak a taktikát, kezdőt állítom eb aztán szabira megyek, ugyanis szorgalmi időszak vége van, rakás zh és házi leadás, de hát az fmnek mennie kell. 😄 Így annyira nem fájó a Gyirmót és Dunaújváros elleni betli.
Az lenne a kérdésem, hogy a scout jelentéseknél a fekete csillagokat, hogy lehet eltüntetni? Hiába scoutolom huszadszorra is, megmarad.
Utoljára szerkesztette: pancho5, 2014.12.09. 16:02:50
WHU 2:3 Liverpool -2:0ról hosszabbításos fordítás
Spurs 3:1 WHU -fél óra alatt már 3:0 volt..
ezek mellett összeszedtünk egy raklap sérülést (Zarate,Tomkins,Nolan,Kouyate,Odegaard,Reid+Song AFKN van) szóval azt hiszem mára elég is volt ez a 3 meccs 😄
Nagyon lassan haladok a mentéssel, az ilyenek után kilépek a fenébe. <#levele>#levele>
Én pár napig ezt használtam,de visszaálltam a gyárira.Nem bírta a gyűrődést,ha váltogattam a TV full HD 1920x1080,és a monitor 1366x768 felbontása között.Általában a TV-re viszem a képet,mert mégis más a nagy képernyő.De gyakran nézem szimultán a TV-t is (mint most a 3.félidőt),olyankor meg átváltok a monitorra.De nem komálta,crashelt,összeomlott a játék.A gyári skin ilyet nem csinál.
Közben pedig itt a nagy feladat.Ez sokkal erősebb csoport,mint a tavalyi.Nem mintha abban is lett volna esélyünk.Ribeiro-t meg kölcsönvette a Fradi.Talán segít nekik visszajutni.
Eddig ígéretes. Néhány helyen lehetne kontrasztosabb, illetve a játékosok tulajdonság-értékeinek a színét nem tudom állítani. De pl. a játékos profil meg panelenként állítható.

El is vesztettem a Szuper Kupát,ráadásul a legrosszabb történt,ami előfordulhat.Hosszabbítás lett,és két emberem kifeküdt másfél hónapra.De az Apoelt-t legalább előtte kivertük,jöhet a Sparta Praha.
A keret elég szűk,de van 5-6 olyan ifim,akiket az NB1-be bárki ellen be merek tenni.És szezon közben is hozhatok free playert.Most is vannak jó fiatalok szabadlábon,de nagy a konkurencia.Kinéztem ezt a srácot,de 22 klub akarja leigazolni.Közte ilyen no name Roma,Fener,Leverkusen.Kivárom az átigazolási szezon végét,aztán összeszedem a maradékot.Mindig lesz 1-2,akiből később üzletet csinálhatok.Ezt a srácot pedig éppen két napja kukáztam.Tavaly végigjátszotta a szezont a portugál első osztályban.Megy kölcsönbe,aztán majd eldől a sorsa.Valószínűleg eladom majd olcsón egy nálunk erősebb ligába,de +40% záradékkal.
Most éppen Lengyelországban túrázunk,aztán kezdődhet a banzáj.A BL selejtezőben a bosnyák Slavija Sarajevo lesz ellenfél.Össze kell rázódnunk,mert 16 náció képviseli magát a keretben,és vagy 12 különböző nyelvet beszélnek.Igaz,hogy én meg 8 nyelven tudok majd ordítozni velük.
10-0
Ja, es ez tartalekosabb csapat volt, szoval nem a legerosebb 11 jatszott 😄
Persze az en 8 golos Torghellemet semmi sem uberelheti xD
De én valahogy nem értem ezeket a rotációsnak,tartaléknak járó játékidőket.A valóságban főleg kapus poszton van rengeteg példa,hogy valaki hosszú évekig ül a padon.Némelyik 2 évente kap ajándékba 1 meccset.Itt meg aki az első keretben van azt muszáj játszatni, mert balhézik.
Itt az én példám.Mikor Petkovic jött,Rózsával hosszabbítottam,elfogadta a tartalék státuszt.Idén kapott 4 kupameccset,és 9 bajnokit.Tartalék kapusként 13 meccsen volt kezdő,mégis sírt.És akkor jött a sehová nem vezető ígérgetés,nyugtatgatás.Mert mondhatok amit akarok,az nyilvánvaló,hogy több időt akkor sem fog kapni.De mégis játszattam a béke kedvéért,még esetleg az eredmény rovására is,mert Petkovic 2 klasszissal jobb nála.Ha Petkovic key player lenne,nem kezdő,akkor már régen kiakadt volna.Szóval magas ez nekem.Nem tudom kinél kap még egy cserekapus 13 meccset,de az is kevés volt neki.Ha meg elérhetővé teszem a tartaléknak,gondolom az nem tetszett volna neki,hogy 300+ meccsel a háta mögött a gyerekek közé rakom.Ez csak később jutott eszembe,lehet,hogy a későbbiekben kipróbálom.De már nem vele.
Mert végül meguntam.Az ifikapus a csere,véd az ifiben ami a dolga,az NB1-ben meg kap néhány meccset,és boldog lesz.Elmegy rajta pár pont,nagy dolog.3 év múlva jobb lesz mint Petkovic,addig ráérek kitalálni a megoldást.Ha egyáltalán létezik megoldás.Bár szerintem a mezőnyjátékosok között is lesz ilyen,aki előbb utóbb berág,hogy csal a patikamérlegem,alávaló gazember vagyok,és meg lett rövidítve.
Lényeg az,tele a hócipőm,hogy nem a taktika miatt kell cserélnem,hanem xy tartalék játéklehetősége miatt.Hogy nem azt kell becserélnem akit valójában kellene,hanem azt,akit eszembe sem jutna betenni.Hogy olyat kell lehoznom,akit nem hoznék le,de muszáj,mert a helyettesét is játszatnom kell.
I hate fm15.
Na jó.Alszom egyet,mert reggel újra el kell indítanom ezt a hülye játékot.