A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zenszkij

Lezavartam az első évet a Milan élén. Amilyen felemásan kezdtük az évet, tavasszal annyira jól folytattuk. Döbbenetes szériát tudunk a hátunk mögött. Csak egy statisztikai érdekesség példaképp, hogy Diego López 825 percig nem kapott gólt! Madridba meg nem kellett . Ősszel olyanokat betlizett, hogy fogtam a fejem, tavasszal viszont vért ivott, bemutatott pár olyan védést, amitől elállt a lélegzetem. Kupából első fordulóban pechesen kiestünk, így végig csak a bajnokságra tudtunk koncentrálni. A Juve első 19 meccsén 7 gólt kapott, azonban a szezon 2. felében valami történhetett, ugyanis nemhogy beértük őket, de 10 pontot verve rájuk simán bajnokok lettünk, úgy hogy a bajnoki címet hazai pályán ellenük biztosítottuk be. Közük nem volt a mérkőzéshez. Allegri ráadásul kiesett velük a BL csoportkörből, viszont egészen az EL fináléig masírozott, ahol hihetetlen peches módon elbukott. Az olasz kupát a Nápoly nyerte. Legnagyobb döbbenetemre Allegrit kirúgták. Ez nagyon jó hír nekem, nem szeretek ellene játszani. Van Gaal is lapátra került, remélem ő jön a helyére, ellene jók a mutatóim az idei játékban :).

Nem gondoltam volna, hogy első évemben ilyen nagyszerűen fogok teljesíteni a bajnokságban. A Romával ez 3 évembe telt egy korábbi mentésemben. Elmondható azonban, hogy a Milan kerete nem gyenge, sőt, továbbá nemzetközi porondon sem kellett mérkőznünk, és a kupa is kiesett, így elegendő időnk volt két bajnoki forduló között, hogy produkáljunk egy ilyen döbbenetes menetet. Jövőre biztos nehezebb lesz a BL miatt, továbbá azért is mert a kölcsönjátékosaim távoznak. Meglátom kit tudok igazolni, mert cél az európai dominancia hosszútávon. 23 millió eurom van erősíteni.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.06. 16:32:38