A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #100031 Aludtam egyet, és úgy döntöttem kicsit pihentetem a Crvena zvezdát (természetesen nem hagyom rá), mert kell egy kis változatosság! Sokat gondolkodtam melyik klubbal szeretnék játszani, a választásom végül az AC Milanra esett. Régóta terveztem velük egy hosszú karriert csinálni, de valahogy sosem jött össze. Rossz nézni, amit ez a nagy múltú csapat művel idén, és az ezt megelőző években. Célom, hogy megállítsam ezt a borzalmas hanyatlást, és visszahozzam a klubot arra a szintre ahol 1990-ben volt. Hosszútávon tervezem, hogy új stadiont, sajátot építtetek és döntően uralni akarom a nemzetközi kupaporondot. Ugyanakkor itt az ideje, hogy valaki jól móresre tanítsa a Juventust, Real Madridot, Barcelonát, bajor Münchent. A Romával idén már sikerült letaszítanom a Juvét a trónról, de az a karrier nem tetszett annyira. Hazai pályán 8-1 re vertük a Juvét pedig 2017-ben. Azt akarom, hogy a BL sorsoláson rettegjenek a nagyok és azon izguljanak, hogy csak az AC Milant kerüljék el
. 7 Bek BL győzelem, 18 bajnoki cím, ideje összekapnia magát a gárdának, és beelőzni a Madridot a megnyert Bek BL-ek számában!
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.04. 09:05:37