104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Azt nem tudom.Szerintem a német válogatottat,japán ligákat,kupaneveket,etc. sem az adott ország,vagy a nemzetközi szövetség tiltja,hanem az EA.Ők birtokolják a jogokat a FIFA miatt.
  • Solt
    Magyarul az MLSZ nem tiltja a névhasználatot, de együttműködés sincs? (Logók, mezek, stb)
  • korbin555
    OTP Bank Liga a neve.A fake könyvtárnak nincs köze az NB1-hez.Az a licenc miatt problémás országokat,ligákat érinti.
  • Solt
    Urak!

Ha a FAKE könyvtár nincs törölve, akkor az OTP BANK LIGA milyen néven fut?
  • Volcanor
    25 méterről bombázták be szabadrúgásból.
  • Volcanor
    Házi gyártmány, néhány skinből összepakoltam ilyet. Feltölthetem, bár nem tudom, hogy működik-e majd másnál is.
  • Petteri

Egy rövid helyzetjelentés, a bajnokság felénél. Természetesen először is jár a gratuláció mindenkinek, az elért eredményekért. Csak így tovább srácok!

Nálunk a helyzet, hogy sikerült egy elég jó formát és szériát kifogni és így 23 meccs után vezetjük a tabellát.

A meccseket tekintve, voltak kisebb hullámvölgyek, de ezt betudom inkább annak, hogy a jó Isten nem bánt velünk kesztyűs kézzel a sérüléseket tekintve... :/

A Ligakupában a Preston után megkaptam a Villát és érezte Lambert, hogy muszáj kiküldenie ellenem a legerősebb csapatát, mert amúgy lehet baj, így hát hazai pályán 1-0-ra kikaptunk egy szöglet utáni Okore fejessel, ami a kapufáról pattant vissza és úgy fejelte be...

A vezetőség szerződést is hosszabbított velem, mert elégedettek a teljesítményemmel, így hát 2017-ig van már kontraktusom.

A bajnokság végénél jelentkezem!
  • Zenszkij
    szép, milyen skin-t használsz?
  • Volcanor

2019/2020

Igazolások.
    Bale kivételével mind generált. Őt is csak méregből igazoltam, mikor a nyár végén Ben Arfa lesérült fél évre.

Év elején elveszítettük a Szuperkupát a PSG ellen 1-0-ra (27-5 lövési arány). Meg a korábban linkelt meccsen estünk ki a Ligakupából.
    Francia Kupa.
    Bajnokság.
    Bajnokság játékos statok.
    Az elején a Monaco elhúzott, de aztán a Lyon kiütése után beindult a csapat.

BL csoport.
    Perugia ellen kaptunk ki idegenben, jól megerősítették azt a csapatot.
    Első fordulóban jött a Dortmund, idegenben 4-2-re, otthon 3-1-re vertük őket magabiztosan. Jöhetett a Real Madrid. Idegenben szoros meccsen 2-1-re kikaptunk, otthon 4-1 vertük el őket. Talán a legbugosabb meccs volt a 15 alatt nálam, védőm kiugratásából szerezték az egyetlen góljukat, náluk Hummels rúgott egy érdekes öngólt, majd egy indítás után mellel átvette a labdát hátrafelé, megállt pár másodpercig, addig a csatárom rásprintelt a labdára, és belőtte a kapus mellett. Nálunk utána a kapusom futott ki egy kósza indításra, 18 méterre a kapujától maga elé fejelt a labdát, nem futott utána, az ellenfél csatára rásprintelt, de szerencsére kapásból fölé lőtte...
    Ezután jöhetett az MU.
    Hazai meccs.
    Csak a szokásos. Az egyetlen ziccerük az volt, hogy a hülye védőm olyan röviden adta haza a labdát, hogy a távolság feléig se ment el, a csatár meg egyedül vihette megint a labdát a kapussal szemben. 4 kapufa, 7 ziccer. Éljen a reális ME.
    Idegenben 4-3-ra vertek egy kiegyenlített meccsen, de a hazai meccs miatt simán megérdemeltük volna a döntőt.
    BL.
    Statok.
    Malcom.
    Tielemans.
  • korbin555
    Már a szezon eleje óta nézem,hogy a HoYD nagy buzgalommal,önmagától igazolgat.Szándékosan nem szólok bele,inkább érdeklődve,némi derűvel figyelem a tevékenységét.Már idehozott 5 olyan 17-19 évest,akik soha az életben nem fogják megütni a PSG szintjét.Kiadott már 9,7M-t,de szerintem fogalma nincs,mit csinál.Legutóbb egy AMC-t hozott,pedig a felállásban nincs is helye.Hová teszi majd az U19 menedzser,arról fogalmam sincs.Más poszton ugyanis nem tud játszani.Vaktában lövöldöz az ürge,a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb csak lesz találata.De a vége az lesz,ami még nyáron történt.16 fiatal,20-22 éves srác távozott ingyen.De így is maradt bőven belőlük a tartalékban.Nem véletlen,hogy rengeteg klub úgy néz ki,mint valami menedékhely a tornából felmentettek fiatalok tömegeinek.Minden tízből 8 olyan,akiről a vak is látja,hogy semmi keresnivalója a klubnál.A maradék kettőből meg talán egynek lesz esélye bekerülni a csapatba.Nem éppen olyan arány,amit elfogadnék magamtól.Én is tévedek,átver néha a 18-20-as scout is,de nálam inkább 10 srácból 1-2,aki nem válik be.
    De most legalább belülről is megtapasztalom,milyen inkompetens tud lenni a gépi staff.Egy "normál" karrierben szó sem lehet róla,hogy bármivel kapcsolatban hagyjam döntést hozni őket.
  • Matyko92
    Feltettem a Handheldet a tabletemre. Rájöttem, hogy ez a játék nem az ilyen felfogású embereknek szól, mint én vagyok. (Arsenal, görcsösen ragaszkodok pár emberhez, egy formációt erőltetek, a 4-1-2-2-1t, stb.: 4-0-ra megvertük a Burton Albiont, azután még felkészülési meccsen 2-1re kikaptunk a Mönchengladbachtól, elbuktuk 4-0ra a City ellen a community shieldet, 4-1re égtünk a Cselszki ellen és itt feladtam
  • korbin555
    Sok sikert.
  • Zenszkij
    Aludtam egyet, és úgy döntöttem kicsit pihentetem a Crvena zvezdát (természetesen nem hagyom rá), mert kell egy kis változatosság! Sokat gondolkodtam melyik klubbal szeretnék játszani, a választásom végül az AC Milanra esett. Régóta terveztem velük egy hosszú karriert csinálni, de valahogy sosem jött össze. Rossz nézni, amit ez a nagy múltú csapat művel idén, és az ezt megelőző években. Célom, hogy megállítsam ezt a borzalmas hanyatlást, és visszahozzam a klubot arra a szintre ahol 1990-ben volt. Hosszútávon tervezem, hogy új stadiont, sajátot építtetek és döntően uralni akarom a nemzetközi kupaporondot. Ugyanakkor itt az ideje, hogy valaki jól móresre tanítsa a Juventust, Real Madridot, Barcelonát, bajor Münchent. A Romával idén már sikerült letaszítanom a Juvét a trónról, de az a karrier nem tetszett annyira. Hazai pályán 8-1 re vertük a Juvét pedig 2017-ben. Azt akarom, hogy a BL sorsoláson rettegjenek a nagyok és azon izguljanak, hogy csak az AC Milant kerüljék el . 7 Bek BL győzelem, 18 bajnoki cím, ideje összekapnia magát a gárdának, és beelőzni a Madridot a megnyert Bek BL-ek számában!
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.04. 09:05:37
  • Darthmushroom
    ja úgy más :D
  • Zenszkij
    nem a 15-re értettem, hanem úgy unblock a játékra
  • Darthmushroom
    szerintem a hasonló igazolások eddig is megvoltak, nem a 15be jöttek be.
  • Zenszkij
    Amúgy szerintem ez el lett cseszve a játékban. Ilyen hülye igazolásokat nem kéne a gépnek sem engednie. Azért a való életben a PSG nem igazolt össze vissza mindenkit nagy pénzért, cukrosbácsi ide vagy oda. Nekem olybá tűnik, hogy van a játékban 3-4 edző, akik nagyon jók, nehéz a csapatukat megverni, a többi egy dilettáns szerencsétlen. Ilyen pl Allegri, vagy Guardiola, vagy Simeone. Ellenük mindig szenvedek.
  • korbin555
    Honvágya van a 10 éve itt játszó Sirigu-nak.Állítása szerint már régóta boldogtalan ebben az országban,és szeretne hazatérni a családjával.Persze tudom én,mi áll valójában a háttérben.34 éves,a pályafutása a vége felé közelít,és még inkább nem érzi már biztosnak a helyét a csapatban.És előjön ezzel az átigazolási szezon utolsó napján.Ha csak pár napot hagy nekem,elengedtem volna.Ígéretet pedig nem teszek senkinek,szóval megmondtam neki,hogy nem igazán érdekel a bánata.Elfogadta.
    Ugyan már,srácok!Bírjátok ki békében ezt a 4-5 hónapot,aztán sírhattok másnak.

• Volcanor
    Nálam még ennél is többet költöttek közel 6 év alatt.
    Sisto is jól járt az odaigazolással.
    Megy majd nyáron a Sevilláva, ingyen.
  • korbin555
    Nem normálisak ezek.De Boer idehozta 65M-ért Destro-t,és Bertrand Traore-t.De csak tölteléknek,mert sem de Boer,sem Zidane nem játszatta őket.Most vontak le a számlánkról +7,5M-t Traore,és +9,25M-t Destro után.Előbbi elérte itt a 15 meccset,utóbbi megrúgta itt a 10.gólját.Szóval csak ezt a két embert 82M-ért hozták ide padozni.És volt még ilyen jó pár.100 milliókat adtak olyan emberekért,akik alig játszottak.Persze megtehették.Csak eredményt nem tudtak felmutatni.Pedig ez egy világklasszis keret,a Real Madrid után a 2.legerősebb csapatom.Sétálva leszek bajnok azzal a csapattal,amit tőlük örököltem.
  • Zenszkij
    Zidane hogy visszafogta magát :D :D.
  • korbin555

Nem nagyon kell idegeskednem.A legnagyobb fejtörést eddig az okozta,hogy essek ki a lehető leggyorsabban a Liga kupából.Végül 5 ifivel,és büntetőkkel sikerült.Egyetlen igazán gyenge meccsünk volt,a Sahtar ellen a BL-ben.A három legjobb ember Cavani,Depay,és Origi.

Kíváncsiságból megnéztem,az elmúlt években mennyit költöttek játékosra az elődeim,és mit tudtak kihozni belőle.
    2015 - 228M€ L.Blanc - bajnoki cím,BL első kieséses kör.
    2016 - 167M€ L.Blanc - bajnoki cím,BL első kieséses kör.
    2017 - 126M€ L.Blanc - 2.hely,BL negyeddöntő.
    2018 - 91M€ L.Blanc - 3.hely,BL elődöntő.
    2019 - 121M€ F.de Boer - 2.hely,BL első kieséses kör.
    2020 - 96M€ Z.Zidane - 2.hely,BL negyeddöntő.
    2021 - 0€ B.Napoleon - ?
  • Volcanor
    Grat!
  • korbin555
  • Zenszkij

Véget ért még egy év. A bajnokságot utcahosszal nyertük, behúztuk a kupát és a szuperkupát is. A BL-ben a csoportban 100%-osan teljesítve mentünk tovább. Az első körben a Benficát simán kiütöttük, majd jött a tavalyi mumus és BL győztes Juve. Idegenben nagy szerencsével 3-2-re kaptunk csak ki. Otthon a 92. percben hoztuk 3-2re a meccset, és jöhetett a hosszabbítás. Hatalmasat küzdöttünk, de a ráadásban elfogytunk, és kikaptunk. Nem tudom mi kéne, hogy továbbjussunk a 4 közé.

BL meccsek. Juve visszavágó.

A legcsóróbb csapat voltunk a 4 közt. Hetente 180 ezret költünk euroban fizetésre, a Juve ennek több mint a tízszeresével gazdálkodik. Kéne pár beton védő, de nem jönnek, és nem is tudnék normális fizetést adni. A legtöbbet kereső 18,250 eurot visz haza hetente, Xulu az afrikai védő. Nincs mese pár fiatal dél-amerikai wonderkidet nekem kell kinevelni. Meglátjuk mit hoz a jövő. Kicsit megfeneklettünk. Csak a BL meccsek tartogatnak izgalmakat. Filózok folytassam-e a karriert a BL győzelemig, mert pár évbe még biztos belekerül, de a bajnokság lapossága miatt kicsit unalmas a mentés. Lehet pihentetem kicsit, pedig a BL győzelem jólesne, és meg is lesz, kérdés mikor.

Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.03. 19:16:13
  • Petteri
    ejha! sok sikert! :)
  • ozbom
    Nálam visszavonult 2016-ban.
  • LasDen #100016
  • szolb
    Köszönöm, korbin! És valaki még tudna nekem segíteni egy kép erejéig? A Nyíregyházás Hrabina Alex érdekelne, de ő nem 2014-ből, hanem kicsit későbbről.
  • sir_alex
    Ahogy korbin mondaná, akarom mondani írja ... Labor omnia vincit ....
    A tegnapi kudarc megerősített és egy új karrierbe kezdek, egy újabb angol, 6. ligás csapatot választva.

http://fm14eastleighfc.blogspot.com/2015/02/201314-i-szezon.html

A linket másoljátok ki, ha van hozzá kedvetek, mert még ifjú vagyok és bohó, url-t még nem szúrhatok be.
    Egyenlőre csak ennyi, és ez sem a már megszokott sysfox-i stílus és minőség, de valahol ezt is el kell kezdeni :)
  • Darthmushroom
    editor fájl
  • korbin555
    Gratulálok.
    Már hogyne venném figyelembe a scoutot.Ő tudja,mi lehet a játékosból,én nem.És fontos adatokat közöl a személyiségéről,előnyeiről, hibáiról,etc.

Ezt pedig légysziiii...

Akkorák ezek a képek mint egy ház.(mégis homályos az összes)
  • BBeno2
    Odegaardot hogy tudom betenni fm-be ha nem eredetivel tolom?
  • korbin555
    Nem kell nekem ide senki.(különben is 33 éves)
  • Zenszkij
    Vedd meg Messit :D. Őt eligazolni csak akkor láttam, mikor egyszer anno kivágtam a Barcelonából, mert elégedetlenkedett.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.03. 15:28:00
  • korbin555
    Nesze még 60M-mondja a sejk.Eddig egy vasat sem költöttem el,de csak tolja a zsetont vég nélkül.
    Közben Klopp vette át a helyemet a Q.P.R.-nél,és láttam,hogy a 65M-ból elköltött 63,5M-t.Többet arra sem nézek,mert úgyis szétzülleszti azt a jó kis csapatot.
  • Juriy
    Na hát én is belevetettem magam egy karrierbe. A választásom a PSV-re esett, szimpatikus és fiatal csapat.Azt egyébként tudni kell rólam hogy én inkább az olyan fajta játékot szeretem ahol leginkább a fiatalok igazolására és beépítésére törekedek,itt a PSV-nél megvan a megfelelő alap erre. Van egy kevés kölcsönük, így nem túl sok pénzt kaptam átigazolásokra, de úgy gondoltam hogy a bajnoksághoz az is elég lehet, valamint az Európa Ligánál csak a csoportkörbe való bejutás volt a célkitűzés a vezetőség részéről.

A bajnokság simán meglett, az Európa Ligában pedig az első körben ki is estem a CSKA ellen viszonylag simán két vereséggel.

A mostani célkitűzés a címvédés a bajnokságban, valamint a BL-ben tisztes helytállás.

Illetve télen csatlakozik a csapathoz Jovic is.
    Illetve lenne egy olyan kérdésem is, hogy ti a játékosok kiválasztásánál figyelembe veszitek a Scoutok által a csillagos elemzést, vagy csak a játékos adatai alapján választotok?
    Utoljára szerkesztette: Juriy, 2015.02.03. 15:21:53
  • korbin555
    Na ez szívás.Azt tudtam,hogy a jelenlegi staff nem rúgható ki,ez oké is.De nem is vehetek fel senkit.Hozni akartam kettőt,de a főnök letiltotta.Micsoda baromság ez már.A világ egyik leggazdagabb klubja,de tilos edzőt igazolnom.Össze-vissza sakkoztam,de a támadás és a lövés 2,5 csillagon áll.Ide akartam hozni Vieri-t a 20-as értékeivel,de nem lehet.Szépen állunk,mondhatom.Akkor miért írja ki a board-nál,hogy még 10 edzőt hozhatnék.Hülye ez a tevepásztor.
  • korbin555
    Az a helyzet,hogy még szabadságon vannak,de már össze is vesztem az első emberrel.Van itt 5 csatár,ebből 4 kezdő(+Cavani key player).Így tehát kettőt azonnal lefokoztam rotációsnak.Úgy ítéltem meg,hogy Destro és Munír a két leggyengébb.Destro nem szólt,de Munír egyből ugrott.Assertive hangnemben közöltem vele,hogy a pályán bizonyíthatja az igazát.De nagyon össze kell kapnia magát.Ugyanis amit tavaly művelt(31 meccs 7 gól),az kevés,mint mackósajtban a brummogás.Origi és Cavani húzták az igát,de ez a primadonna nem sokat tett hozzá a játékhoz.Elfogadta,de ez még nem menti meg a bőrét.Már télen úgy vágom ki mint a huzat,ha nem teljesít.
  • Volcanor
    Pedig mi szereztünk vezetést, csak a 89. percben egy 9-es long shots értékkel rendelkező játékos olyan 25-30-ról bevágta a kapunkba a labdát.