A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #100019
Véget ért még egy év. A bajnokságot utcahosszal nyertük, behúztuk a kupát és a szuperkupát is. A BL-ben a csoportban 100%-osan teljesítve mentünk tovább. Az első körben a Benficát simán kiütöttük, majd jött a tavalyi mumus és BL győztes Juve. Idegenben nagy szerencsével 3-2-re kaptunk csak ki. Otthon a 92. percben hoztuk 3-2re a meccset, és jöhetett a hosszabbítás. Hatalmasat küzdöttünk, de a ráadásban elfogytunk, és kikaptunk. Nem tudom mi kéne, hogy továbbjussunk a 4 közé.
BL meccsek. Juve visszavágó.
A legcsóróbb csapat voltunk a 4 közt. Hetente 180 ezret költünk euroban fizetésre, a Juve ennek több mint a tízszeresével gazdálkodik. Kéne pár beton védő, de nem jönnek, és nem is tudnék normális fizetést adni. A legtöbbet kereső 18,250 eurot visz haza hetente, Xulu az afrikai védő. Nincs mese pár fiatal dél-amerikai wonderkidet nekem kell kinevelni. Meglátjuk mit hoz a jövő. Kicsit megfeneklettünk. Csak a BL meccsek tartogatnak izgalmakat. Filózok folytassam-e a karriert a BL győzelemig, mert pár évbe még biztos belekerül, de a bajnokság lapossága miatt kicsit unalmas a mentés. Lehet pihentetem kicsit, pedig a BL győzelem jólesne, és meg is lesz, kérdés mikor.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.03. 19:16:13