A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #100001 Alaposabban körülnéztem ennél a milliárdos klubnál.Először is ugye már az interjún ígéretet kellett tennem,hogy a jelenlegi staff minden egyes tagja marad a helyén.Ilyennel korábban sehol nem találkoztam.Ezekkel a csókos haverokkal együtt kell dolgoznom,ha tetszik,ha nem.Nem vagyok elragadtatva,mert az edzés több helyen is két csillagos(defending,attacking),és két és fél(ball controll,shooting).Gondolom a bukott Zidane vitte magával az embereit.Még jó,hogy akár 10 új edzőt is hozhatok.Az viszont nagyon jó,hogy több 20-as physio is van.
Az elvárás csak és kizárólag a bajnoki cím.50 éves fennállását ünnepli a klub,és az arab kerek-perec megmondta,hogy minden más eredmény elfogadhatatlan.Ebben kivételesen egyet kell értenem vele.Ha ezt nem tudom megcsinálni,megérdemlem hogy kirúgjon,és rajtam röhögjön a világ.
A csapat szuper erős,de elég öreg.Szerencsére 9-10 ember szerződése lejár,közöttük Blind,Matuidi,David Luíz,Hulk és Benzema.Ha ők elmennek,csak Cavani(33)és Sirigu(33) lesz 30 fölött.Cavani most is világklasszis,kapusnál meg nem kor a 33.Néhány gyengébb embertől még nem ártana megszabadulnom,de a fizetések miatt nehéz lesz.Mondjuk a pénzzel nem kell foglalkoznom.De ha pár ember a tarcsiban találja magát,kíváncsi leszek,hogy viselik.De nem vagyok ijedős,és van akkora reputációm,mint bármelyik mitugrásznak.2016,2018,és 2019-ben én voltam az év francia menedzsere,és jó esélyem van,hogy idén is én legyek.Ezek a birkák meg 4 éve nem nyertek semmit.Két éve volt egy francia kupagyőzelmük,ennyi.Mindenesetre hülyeség lenne nagyon piszkálnom a keretet,mert úgy ahogy van,egy világklasszis banda.Első ránézésre egyetlen gyenge pontot sem találtam.De ez úgyis menet közben derül majd ki.
A keret leginkább a 4-4-2-re alkalmas,a két szélen feltolt szélsőkkel.Valahogy így.A Real Madrid féle 4-2-3-1 is jó lehetne,de négy klasszis csatárom van.Legalább kettő parkolópályára kerülne,így marad ez.Lekötök majd egy rakás edzőmeccset,és pofára szabom az egyéni utasításokat.De támadni fogok,nem érdekel,ki jön szembe.