• donceleger
    Az hogy ki a célközönség, a 18-49 évesig, eléggé bunkóság. Persze ők vannak többen, de akkor az idősebbekre nem is gondolnak, szarnak rá? Hát akkor ez eléggé bunkóság. Ők nézzenek sportot vagy természet csatornát, az ő véleményük senkit nem érdekel?
    Igaz Magyarországon élünk, de azért fejlődik a technika, egyre több helyen lehet elérni a Viasatot is. meg a többieket is. Kábelen, iptv-n, de a tányéros televízióval bárhol lehet fogni, úgyhogy szerintem a versenybe igenis számolni kell a Viasattal, akik eléggé jól fejlődnek. Ott is mennek sorozatok, filmek, sport is van, mi kell még? Én pl szívesebben nézem délután a Viasatot, márha tvzek, mert ezekből a hülye showkból ( Balázs, Mónika stb ) kurvára elegem van, semmi értelmük, a fele nem igaz stb. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Kéthetente itt van a Bajnokok ligája, ilyenkor is ezt nézem, nem pedig a tv2-t vagy az rtlklubot. Igazából szurkolok egy hasonló csatornának, hogy majd egyszer verje el ezt a két csatornát. mert szerintem ők semmi mást nem csinálnak, csak folyamatosan egymást utánozzák. Ha az egyik kitalál egy műsort, akkor a másik megpróbálja leutánozni, természetesen sikertelenül. pl.: heti hetes, a tv2-n sajnos a címére nem emlékszem, de hasonló volt. azonnal megbukott. big brother, az rtl klub való világ. De még sokat mondhatnák. A lényeg hogy egymást utánozzák, és mivel minkét csatornán ugyanaz megy, az ember meg nem akarja nézni, kénytelen elkapcsolni. Olyan az egész, mintha egy csatorna lenne, csak kétféleképpen próbálják megvalósítani. Minkettő szánalmas, remélem egyszer leverik őket.
    A Heroes jó volt, eléggé sokan nézték, ezt jól választotta a Tv2. De nem volt nagy a nézettsége, mert a háziasszonyokat nem érdekelte Peter Petrelliék világmegmentő akciója. De kit érdekelnek a háziasszonyok? Rajtuk kívül szinte mindenki nézte, mégis bukott sorozatnak számít, mert nem megfelelő a nézettség? Attól még lehet jó! És jó is és sikeres. Még jó, hogy nem az SG-re alapoz a Tv2, mert akkor tutira nem jönne a második évad. Így viszont jön, és már nagyon várom.
    Összességében a Tv2 és az RTL Klub bekaphatja, mert csak majmolják egymást, ugyanakkor HAJRÁ VIASAT!!!