a viper egy silány konstrukcio szerintem.és itt jön a képbe hogy mi a baj az amerikai autókkal.Nem tudnak jó váltót csinálni,japánok ebben szinte verhetetlenek.Ez ugyebár elengedhetetlen az ÉLMÉNYAUTÓZÁSHOZ.Az amerikaiak sok esetben ragaszkodnak a korszerütlen dolgokhoz.(lásd sokáig az egyszerü régivágádu automaták, LAPRUGÓ A corvettben...könyörgöm:) )És még lehetne mondani egy két dolgot.Ezeket csak azért mondtam, hogy a japánok véleményem szerint ÖSSZESSÉGÉBEN összeszedettebbek,kiforrottabbak,megbízhatóbbak.DE!
Hangsúlyoznom kell ,hogy amerikában teljesen más az autók iránti igény.Nem hiába olyanok amilyenek.És én is imádom őket.Nem lehet őket nem szeretni.Amellett hogy japanautobuzi vagyok.Csak tizstában kell lenni vele, hogy egyáltalán nem ALÁZÓK.De szívtiprók bőven lehetnek:) Ezek az autók szívhez szólnak...a v8 mormogó klattyogása...gyönyörű kupéforma mondjuk a 70es évekből,challenger odavissza b@sz(sztem szebb mint a charger).Szóval két külön világ.De azt el kell ismerni hogy japan mindent egybevetve jobb.De kinek a pap kinek a papné.
Jah és nem akartam megbántani senkit:)